Kezdőlap (Látnokok)

 Ezoterika 

Tudod-e, hogy mi mi? MiMi az útmutató tudástár.
  » »
 
   

Látnokok

Ezoterika  Látnoki képesség  Légi szellem

A látnokok
Dr. Daisy
Amióta világ a világ, mindig élt valahol olyan ember, aki vagy előre meglátta a később bekövetkező eseményeket, vagy az azonos időben, de tőle irdatlan távolságban zajló dolgokról szerzett tudomást. ...


Látnokok, energiaörvények és erőpontok
Látnokok, energiaörvények és erőpontok
Írta: Beküldte: M. Rózsa ...

Különleges képességek - a látnokok
tetszik
A tudományos parapszichológia a látnoki képességet a következő módon definiálja: az ember és környezete között olyan kölcsönhatások, alakulnak ki, amelyek nem magyarázhatók a jelenleg ismert fizikai törvényekkel. ...

Látnokok és sugalat-hallgatók, avagy a realitásérzék
(Adalék a Spirituális Tisztánlátás c. interjúhoz) ...

Az ősi látnokok és az elmúlt hosszú idők napjainak őrzői mély affinitást tápláltak a mennyek tanulmányozására, és észrevették, hogy voltak világok a világokban, melyek természetükből adódóan összekapcsolódtak azokon a[z adott] naprendszeri és bolygóciklusokon keresztül, ...

Évszázadokkal, sőt évezredekkel a mi Urunk, a Jézus Krisztusunk földrejövetele előtt már egyes ~ és próféták megjövendölték az Ő földreérkezését.

házban: Szerencsejátékokban siker, homályos eredetű jövedelmek (~, kártyavetok).
Rossz fényszögben: lopások és csalások.
3. házban: Jó fényszögben: kiváló intelligenciával, irodalmi tehetséggel és kifinomult megérző-képességgel ruház föl. Utazások.

Az okkult szimbolizmus misztikus ereje azonban olyan, hogy mindazok az adatok, amelyek elrendezésével, leírásával és megmagyarázásával a fejlődés folyamatának hosszú-hosszú során a beavatott ~ és próféták számtalan nemzedéke foglalkozott, ...

Számtalan ezoterikus könyv, apokrifnek nevezett ősi szöveg, próféták és ~ kinyilatkoztatásai állnak rendelkezésükre az elmúlt több ezer évből, mióta írni tud az ember ezen a bolygón.

Jóslatai tévedhetetlenek voltak, sokat időzött a delphoi jósdában, hogy a jósnőket és ~at, profétákat támogassa a jövő kifürkészésében. Ma a ~ és a spirituális médiumok tisztánlátási képességeit segít magasabb rezgésszámra emelni. Miben kérhetjük Apollón Isten segítségét?

Újabb izgalmas kérdés eltűnődni az egyház ezotériaellenességén, mivel az időlátó gép olyan ismeretekre hajaz, illetve olyan paranormális törvényeken alapul, amiket a különféle szellemtudósok, ~ és mágusok évszázadok óta hirdetnek, ...

A varázslók, sámánok, ~ és próféták jóslatai-megérzései azt a meggyőződést alakították ki, hogy az ismert érzékszerveinken kívül más csatornákon keresztül is betekinthetünk a valóság eseményeibe.

A ~ ezeket az angyali csoportokat a Zodiákus ( állatöv az égboltnak a nappálya két oldalán elterülő tizenkettő egyenlő részre, jegyre osztott keskeny sávja ( 30 fok ) nagy embere tizenkét zónájához használják, mivel annak testét tizenkét jegy uralja.

Indiában ötféle áldozatbemutatást különböztettek meg: az isteneknek, az ősi ~nak, az ősöknek, az embereknek és az állatoknak szólót. Ötféle áldozati állatuk: az ember (még a Káli kultuszban), a tehén, a ló, a kecske és a juh.

Világvégéről szóló jelenések János próféta a legelső ~ egyike volt. Az I. században élt Kis-Ázsiában, Patmosz szigetén. A jelenések átélése idején János nem tartott hosszú böjtöt, nem vonult félre, mint zsidó társai.

Az élet és a teremtés iskoláját járva az elmúlt ötven évben az emberiség egy folyamatosan bővülő csoportja, olyan lélekmunkát végzett, ami megváltoztatta a próféták és ~ által korunkra vetített drámai jövőt. Ezért keringenek ide-oda az éppen aktuális világvége dátumok.

A pránanadi-gyógyítás alapja az emberi test egész felépítése. Az emberi test alapvetően két részből áll: a látható fizikai testből és az azt átható és körülvevő láthatatlan energiatestből. A ~ ezt a számukra fénylő energiatestet étertestnek, aurának nevezik.

A pszichedelikus hatású növények, a 'növényi tanítók' felhasználása a druidák és szinte minden ősi tudással rendelkező természeti nép gyakorlatában fontos szerepet kaptak. Bár manapság ezeknek a növényeknek a többségét a drogok közé sorolják, használatukat tiltják, a sámánok, ~, ...

Sauer, Erika: A mágikus erők nagy könyve : jósok, ~, kártyavetők. Budapest, Fiesta : Saxum, 1996, 290 p.
Sebald, Hans: Boszorkányok hajdan és ma. Bp. Holnap K, 2000, 281 p.
Szendrey Ákos: A magyar néphit boszorkánya. Bp. Magvető K. 1986, 401 p.
Szepes Mária: Misztériumok könyve. Bp.

Lásd még: Lásd még: Mit jelent Látnok, Tudat, Médium, Kristály, Varázs?

◄ Látnoki képesség   Légi szellem ►
 
RSS Mobile