Kezdőlap (Látnokok)

 Ezoterika 

  » »
 
   

Látnokok

Ezoterika  Látnoki képesség  Légi szellem

Látnokok, energiaörvények és erőpontok
Látnokok, energiaörvények és erőpontok
Írta: Beküldte: M. Rózsa ...


Különleges képességek - a látnokok
tetszik
A tudományos parapszichológia a látnoki képességet a következő módon definiálja: az ember és környezete között olyan kölcsönhatások, alakulnak ki, ...

Látnokok és sugalat-hallgatók, avagy a realitásérzék
(Adalék a Spirituális Tisztánlátás c. interjúhoz) ...

Az ősi látnokok és az elmúlt hosszú idők napjainak őrzői mély affinitást tápláltak a mennyek tanulmányozására, és észrevették, hogy voltak világok a világokban, ...

A Vízöntők igazi látnokok, akik mindig a jövőbe tekintenek, a jelenben azonban nehezükre esik meglátni a lényegi, földi dolgokat.

Évszázadokkal, sőt évezredekkel a mi Urunk, a Jézus Krisztusunk földrejövetele előtt már egyes látnokok és próféták megjövendölték az Ő földreérkezését.

házban: Szerencsejátékokban siker, homályos eredetű jövedelmek (látnokok, kártyavetok).
Rossz fényszögben: lopások és csalások.
3. házban: Jó fényszögben: kiváló intelligenciával, irodalmi tehetséggel és kifinomult megérző-képességgel ruház föl.

Az okkult szimbolizmus misztikus ereje azonban olyan, hogy mindazok az adatok, amelyek elrendezésével, leírásával és megmagyarázásával a fejlődés folyamatának hosszú-hosszú során a beavatott látnokok és próféták számtalan nemzedéke foglalkozott, ...

Számtalan ezoterikus könyv, apokrifnek nevezett ősi szöveg, próféták és látnokok kinyilatkoztatásai állnak rendelkezésükre az elmúlt több ezer évből, mióta írni tud az ember ezen a bolygón.

Jóslatai tévedhetetlenek voltak, sokat időzött a delphoi jósdában, hogy a jósnőket és látnokokat, profétákat támogassa a jövő kifürkészésében. Ma a látnokok és a spirituális médiumok tisztánlátási képességeit segít magasabb rezgésszámra emelni.

A varázslók, sámánok, látnokok és próféták jóslatai-megérzései azt a meggyőződést alakították ki, hogy az ismert érzékszerveinken kívül más csatornákon keresztül is betekinthetünk a valóság eseményeibe.

A látnokok ezeket az angyali csoportokat a Zodiákus ( állatöv az égboltnak a nappálya két oldalán elterülő tizenkettő egyenlő részre, jegyre osztott keskeny sávja ( 30 fok ) nagy embere tizenkét zónájához használják, ...

Indiában ötféle áldozatbemutatást különböztettek meg: az isteneknek, az ősi látnokoknak, az ősöknek, az embereknek és az állatoknak szólót. Ötféle áldozati állatuk: az ember (még a Káli kultuszban), a tehén, a ló, a kecske és a juh.

Világvégéről szóló jelenések János próféta a legelső látnokok egyike volt. Az I. században élt Kis-Ázsiában, Patmosz szigetén. A jelenések átélése idején János nem tartott hosszú böjtöt, nem vonult félre, mint zsidó társai.

Az élet és a teremtés iskoláját járva az elmúlt ötven évben az emberiség egy folyamatosan bővülő csoportja, olyan lélekmunkát végzett, ami megváltoztatta a próféták és látnokok által korunkra vetített drámai jövőt.

Az emberi test alapvetően két részből áll: a látható fizikai testből és az azt átható és körülvevő láthatatlan energiatestből. A látnokok ezt a számukra fénylő energiatestet étertestnek, aurának nevezik.

'növényi tanítók' felhasználása a druidák és szinte minden ősi tudással rendelkező természeti nép gyakorlatában fontos szerepet kaptak. Bár manapság ezeknek a növényeknek a többségét a drogok közé sorolják, használatukat tiltják, a sámánok, látnokok, ...

Sauer, Erika: A mágikus erők nagy könyve : jósok, látnokok, kártyavetők. Budapest, Fiesta : Saxum, 1996, 290 p.
Sebald, Hans: Boszorkányok hajdan és ma. Bp. Holnap K, 2000, 281 p.
Szendrey Ákos: A magyar néphit boszorkánya. Bp. Magvető K.

Lásd még: Lásd még: Látnok, Asztrológia, Médium, Varázs, Kristály

Ezoterika  Látnoki képesség  Légi szellem

 
RSS Mobile