Kezdőlap (Karmikus)

 Ezoterika 

Tudod-e, hogy mi mi? MiMi az útmutató tudástár.
  » »
 
   

Karmikus

Ezoterika  Karma törvénye  Karneol

Karmikus betegség
Karmikus egészséghoroszkóp: előző életed miatt lehetsz majd beteg?
Mire lehetsz hajlamos, vagy miért térnek vissza időnként panaszaid?


A karmikus szerelem
tetszik
A Valentin-nap közeledtével kicsit megsokszorozzuk a szerelemmel és párkapcsolattal összefüggő cikkeinket, hiszen ez a hét nem is szólhatna másról, mint a szerelemről. Ismerkedjetek meg a szerelem karmájával! ...

8. Karmikus sorsprogramokat csak anyai ágon öröklünk? Ha igen, mi ennek az oka?

Karmikus oldás
Karmikus oldásról, az elengedésről
Az elengedéshez leggyakrabban "csak" megbocsátás szükséges - és nem csak a partnerünknek, hanem elsősorban saját magunknak is meg kell (tudnunk) bocsátani.

Karmikus a jelenlegi párkapcsolatod?
Cikkek
Karmikus a jelenlegi párkapcsolatod? ...

Karmikus tartozások megszüntetése
A mindennapi életben jelentkező akadályok, nehézségek karmikus okra vezethetők vissza. Az újra és újra jelentkező, ismétlődő, megoldhatalannak tűnő élethelyzeteket a karmikus adósság hozza létre.
.

Sorsszámod és karmikus feladataid bizony összefüggenek. Mit nem teszel jól? Hol és min kellene változtatnod 2013-ban, hogy életedet a megfelelő mederbe tereld? Vagy mindent jól csinálsz? Akkor is van min javítani, formálni! Nem igaz?

Karmikus csoportok
Közhelynek számít, hogy nem véletlen, az ember hová és milyen környezetbe születik le, kik lesznek a szülei, egész családja, s így tovább.

A karmikus oldásról és elengedésről
Teljes bejegyzés
A szerelem kincseinek megőrzése ...

Nagyon karmikus, és nagyon erőszakos állás. Eleinte nem tűnik fel, de ha problémák adódnak nagyon csúnyán és aljasul tudnak elbánni egymással a felek, ami szét is szedheti a kapcsolatot.

Karmikus kapcsolatok
Első látásra úgy érzed, mintha már találkoztatok volna korábban is. Valahol, valamikor. Ezt a déja vu érzést sokszor tapasztaljuk, ha olyan emberekkel jövünk össze, akikkel valaha fontos kapcsolatunk volt. Az sem kizárt, hogy egy másik életünkben.

karmikus törvény mőködése pedig csak hiányosan érthető, hacsak nem tanulmányozzuk a lélek mőködését annak test nélküli állapában.
Emlékezzünk az egyik Mester szavaira, aki rámutatott, hogy a
testen kívüli élet az igazi élet.

A karmikus szerelmeknek be kell következniük. Helyre kell hoznunk azt, amit a múltban elrontottunk. A vonzódásnak nem tudunk ellenállni, és hiába minden józan ész, a szívnek nem tudunk parancsolni.

A karmikus törvénynek az asztro-mentális képeken keresztül történő működését jobban megvilágítja a következő, 'A karma megvalósulása' című fejezet.
A KARMA MEGVALÓSULÁSA ...

Bár a karmikus cselekvéseket az erre épülő vallási tanítások sokféleképpen részletezik, egységes útmutatásként a nem ártás kap kiemelt hangsúlyt bennük, illetve az a szintén egyértelműen toleranciát, részvétet és szeretetet tükröző felfogás, amit például a buddhizmus úgy fogalmaz meg, ...

A HOROSZKÓP MINT KARMIKUS SORSFELADATUNK TÜKRE
A lélekvándorlás /reinkarnáció/ tana több ezer éves. Elmélete szerint a lélek a halál pillanatában elhagyja a testet, és egy idő után újra testet ölt.

A karmikus emlékekből a testi életben való szellemi haladással, a tudatos változtatásokkal és a hibás tulajdonságok átalakításával sok emlék-erő elkopik. Megszabadulva tőlük, elérkezik egyszer egy olyan testbelépés, melyben már nem hatásos a zavarokat okozó karmikus gondolat-késztetés sorozata.

Az első ház konstellációja és bolygói, illetve, amennyiben ez fenn áll: az I házban található karmikus pontok tehát, megjelölik a személy elsődleges, természeti és mentális karakterét és felnőtt kori magatartási formáit.

A Gólem születésének határozottan karmikus jellegéről a Mérleg-Ascendenssel együttálló felszálló holdcsomópont árulkodik, mely a társadalmi integrációnak egy szokatlan módját testesíti meg.

Testkontroll táplálék táplálkozás étel élelem reggeli ebéd vacsora élelmiszer társítás emésztés gyümölcs világvége idill archaikus kor sors kereszt gyerek gyermek gyerekek gyermekek család anya anyaság tudatos egyetemesség egy egyetemes rend törvények önnevelés nevelés felszabadulás karmikus pontok ...

Az utóbbi időben kicsit jobban beleástam magam a horoszkóp karmikus pontjainak elemzésébe. Mivel aktuálisan a felszálló holdcsomópont jegyet is váltott, a Nyilasból a Skorpióba lépett, érdekelt, milyen sorszerű változásokat hozhat az egyes emberek életében.

Édesapja Zakariás, akivel érdekes karmikus kapcsolatban állt. Előző életükben János Illés próféta, Zakariás pedig Mózes volt. Feladatuk kiteljesítéséhez kellett ez az apa-fiú viszony. Zakariásnak és feleségének, Erzsébetnek nem született gyermekük, idősek lévén már nem is reménykedhettek benne.

Ehhez még hozzákapcsolódnak a nagyanyától (sőt még korábbról) származó karmikus csírák, programok, amelyek sokszor még csak nem is tudnak tudatosodni az anyában, nemhogy feloldást, meghaladást nyerni.

A legjobban viszont magán segíthet, ha megtanulja, hogy nőként mi a karmikus feladata. ('A Sorsunk a Számokban" című könyvemből ezt is és még sok minden mást is megtudhat.)
Biztatásul a jelenlegi időszaka a következő születésnapjáig (2011.07.09.-ig):
1.- év ...

meghatározza egy ilyen jelenet ("karmikus" jelenet).
Ha regressziós hipnózissal előhívják a fenti jelenetet, a páciensnek lehetősége van arra, hogy kis segítséggel
megoldást találjon az ilyen negatív szituációk kezelésére. Ez a következő lépésekben történhet:
1.

Mindenik Emberi Lény aki megszületik erre a bolygóra, azonnal kap egy karmikus implantátumot. Megjön és lerakja kristályát a Teremtés Barlangjába. A kristály, egy energia memória, mely felzárkózik a Kristály Hálóba. Része a Gaiának és így a Gaia tudja, hogy ez az Emberi Lény itt van.

Persze, ha a nyelvi úton is közelítjük a mondandót, -mit már a pikkelyel kapcsolatban amúgyis megtettünk- a karom a Karmát is képbe hozza (KaRoM
KaRMa), tehát a karmikus működés miatt is vissza kell fogni a forgást.

A benne maradó emlékek, a karmikus bűntudat nem tette képessé arra, hogy megtanulja az elengedést. A szellem azaz a gondolat, mint általunk ismert legmagasabb szint (a fejlettebb gömb lényeinek szintje) sem képes ezáltal felbomlani.

A kollektív karmikus adósság átvállalásának legnagyszerűbb és legönzetlenebb példája Jézus Krisztus önkéntes halála, aki megváltóként magára vette az emberiség bűneit, és mint egyszerű halandó vértanúhalált szenvedett értünk a kereszten, hogy ne kelljen tovább cipelnünk múltunk következményeit.

Jóslás helyett a személyi horoszkópokból kiolvasható pozitív és negatív meghatározódásokra (karmikus determinációkra, öröklött személyi késztetésekre) összpontosít.

Karmikus feladat alatt tehát az életünkben elvégzendő azon feladato(ka)t értjük, amelye(ke)t a lélek a leszületés előtt tervezett meg fejlődésünk érdekében.

Anélkül, hogy dolgunkat (mert meggyőződésem, hogy karmikus feladatunk lett volna! Persze 'ilyenkor' nem létezik ez a fogalom. De bezzeg, ha fordítva lett volna.! ) elvégeztük volna! 'Ő'+ ÉN! ÉN+'Ő'!
No de nem ilyen fából faragtak engem, a KERESŐT! ...

Minden indiai rendszerben kiemelkedően fontos a holdcsomók használata (Ráhu és Kétu), ezek mintegy karmikus tengelyt képeznek a reinkarnációs térben, tehát azt mutatják, milyenfajta életekből jöttünk, és mi felé tartunk, fejlődünk.

Ez egyben azt is jelenti, hogy a karmikus gócpontok, a nehéz élethelyzetek sorozatosan jönnek, szinte levegőt sem tudunk venni két feloldás között. A Kegyelemmel való 'együttműködéshez' azonban nekünk, nyugati embereknek egy meglehetősen nehéz tanulnivalónk van: a ráhagyatkozás.

A karmikus feladatot jelző felszálló holdcsomó a 9. ház csúcsánál az individuális (oppozíció 3.-9. tengelyen) hit és világnézet felé hajtja.
Amikor apja heves ellenzésére kolostorba vonul, és 1506-ban szerzetesi fogadalmat tesz, akkor Az életóra a felszálló holdcsomóra trigont vet.

(Még akkor is, ha karmikus kapcsolatba csöppen, hiszen az is egyfajta kérés: a múltbeli hibák kijavításának lehetősége a cél.) Ha valami nem olyan, mint a romantikus regényekben, a legtöbb nő persze elégedetlen.

A felsőbb énünk dönti el milyen karmikus tanulási folyamatokon szeretne végig menni fizikai megvalósulásunk, a felsőbb énünk pedig mi magunk vagyunk. Ha ezt sikerül elfogadnunk, talán könnyebb lesz megélni mindent, hiszen mi magunk akartuk így.

Mind karmikusan, mind testileg, mind lelkileg, mind szerelmileg fel van készülve a másikra. Így nekik viszonylag könnyű dolguk van, már "csak" együtt kell élniük. Aki sohasem találja meg, valószínüleg nem is tudná elfogadni az effajta ajándékot az élettől.

Ha szivárványszínű fényt képzelünk magunk köré, akkor ezzel az előző életből hozott blokkok és a karmikus egyensúlytalanságok feloldását segítjük elő. Ha a szivárvány összes színét behívjuk, akkor egy időben több szinten is zajlik gyógyulásunk. A szivárványszín Raziel arkangyalhoz kapcsolódik.

Megnézzük kinek mi a karmikus feladata a párkapcsolatban.
Feltérképezzük, hogy mire számíthatsz, ha konfliktus alakul ki a kapcsolatodban.
Ötleteket kapsz ahhoz, hogy mivel tudod meglepni a párod és mely afrodiziákum felel meg a legjobban a típusának.

Javas szempontból summázva az Igazság kártyájának analógiáit, a következőket mondhatjuk: pozitív aspektusában karmikus harcokat, megmérettetéseket és az azok megvívásához szükséges erőt jelenti. Negatív aspektusa a determináltság, a sorserők fékevesztett játékának passzív elszenvedése.

Indigókék: előző életek megismerése; karmikus eredetű gondok; a karma kiegyensúlyozása; a rossz szokások vagy kellemetlen tapasztalatok kiküszöbölése. Ilyen a türkiz, az ametiszt és a berill.
felszabaduló erőket.
Lények ...

Életünk hossza részben karmikus hozomány, de korántsem olyan erős mértékben, mint sokan gondolják... Hisz életed hosszát igen nagy részben Te magad befolyásolod! Életed milyenségével, ahogy éled az életet, ahogy ápolod fizikai és... » ...

A munka területéhez, a szerencséhez, az elhidegült párkapcsolat visszafordításához vagy egy új karmikus kapcsolat elemzéséhez cigánykártyájámat használom. Az ősi kelta Tarot-kártyám elhunyt szerettei üzeneteire ad választ.

Ellenkező esetben az ember bosszúálló ellenségnek, a sors erőinek tapasztalja őket; ezek egybeesnek a karmikus következményekkel, melyek az ember sorsát határozzák meg a tapasztalatok fájdalmas útján.

Hagalaz / Hagall(zápor, eső):
váratlan veszteség, megpróbáltatás, pusztulás, betegség, megtisztulás, próbatétel, karmikus lecke, drasztikus változás
Fonetikai megfelelője: h
HOZZÁKAPCSOLÓDÓ MÍTOSZOK, ISTENSÉGEK:
Ragnarök, Loki, Fagyóriások ...

Reinkarnáció.lap.hu - linkgyűjtemény
(Rudolf Steiner: A világ és az ember)
(Rudolf Steiner: A szellemtudomány körvonalai)
(Rudolf Steiner: A karmikus összefüggések ezoterikus vizsgálata 1-6. kötet) ...

h- Hagalaz -
erős, aktív védelmi szimbólum külső behatások ellen.
JELENTÉSE: szakadás
Váratlan veszteség, megpróbáltatás, pusztulás, betegség, megtisztulás, próbatétel, karmikus lecke, drasztikus változás
Tarot megfelelője: A Hold ...

Legyen most első közös tanulásunkban segítségünk a régi korokból lelkierőt adó nagy példaképem, William Lilly szorgalomra buzdító tanulmányi indíttatása, és első kapcsolatunk a modern világ eszköze, az internet! Tehát első karmikus leckénk szóljon így: tanuljunk a több ezer év tapasztalatából, ...

az átmenés előkészítésére való figyelmeztetést, ezek a segítő szellemek gyöngéden körüllebegik a halálba indulót, s vele maradnak mindaddig, amíg támogatásukra szüksége van. Még akinek erőszakos vagy hirtelen halála lesz is, azt is napokkal előbb közrefogják, hiszen ők már látják a karmikus ...

A családi név azokat a lehetőségeket és kötelezettségeket tartalmazza, amit vállaltunk a családba való leszületéssel. Mindaz a tanulnivaló van belekódolva, melyet szüleink, testvéreink, azaz rokonaink által tanulhatunk. Valamint az is, amilyen részt vállaltunk a család esetleges karmikus ...

Vannak irányzatok, amely a pontosan meghatározott aszcendens alapján az életesemények bekövetkezésének időpontjára következtet. Van ahol a más emberekkel való kapcsolatot is vizsgálják ez alapján. Két összevetett horoszkópban például mutathatnak úgynevezett karmikus kapcsolatot két ember között.

Leszálló Holdcsomópont
az a pont, ahol a Hold Földkörüli pályáján metszi az Ekliptika síkját, miközben déli irányban halad. Az egyén spirituális múltját képviseli és gyakran olyan irányba mutat, ahol nem várható további számottevő előrelépés. Karmikus kapcsolatokra utal.

Sárga Lajstrom (huanglu) - kilenc generációra visszamenőleg a karmikus gyökerek megtisztítása 3. Ragyogó Tökéletesség (mingzhen) - az adott taoista közvetlen ősei lelkének megmentése 4. Három Primordialitás (sanyuan) - az adott taoista egyéni bűneinek megbánása 5.

Lásd még: Lásd még: Mit jelent Horoszkóp, Asztrológus, Varázs, Jegyek, Misztika?

◄ Karma törvénye   Karneol ►
 
RSS Mobile