Kezdőlap (Karmikus)

 Ezoterika 

Tudod-e, hogy mi mi? MiMi az útmutató tudástár.
  » »
 
   

Karmikus

Ezoterika  Karma törvénye  Karneol

Karmikus betegség
Karmikus egészséghoroszkóp: előző életed miatt lehetsz majd beteg?
Mire lehetsz hajlamos, vagy miért térnek vissza időnként panaszaid?


A karmikus szerelem
tetszik
A Valentin-nap közeledtével kicsit megsokszorozzuk a szerelemmel és párkapcsolattal összefüggő cikkeinket, hiszen ez a hét nem is szólhatna másról, mint a szerelemről. Ismerkedjetek meg a szerelem karmájával! ...

8. Karmikus sorsprogramokat csak anyai ágon öröklünk? Ha igen, mi ennek az oka?

Karmikus oldás
Karmikus oldásról, az elengedésről
Az elengedéshez leggyakrabban "csak" megbocsátás szükséges - és nem csak a partnerünknek, hanem elsősorban saját magunknak is meg kell (tudnunk) bocsátani.

Karmikus a jelenlegi párkapcsolatod?
Cikkek
Karmikus a jelenlegi párkapcsolatod? ...

A ~ kapcsolat: minden olyan személyes kapcsolatod, amely a boldogságod útjában áll, azaz akadályoz abban, hogy boldogan élj, az a személyes karmád része. Pl.

~ tartozások megszüntetése
A mindennapi életben jelentkező akadályok, nehézségek ~ okra vezethetők vissza. Az újra és újra jelentkező, ismétlődő, megoldhatalannak tűnő élethelyzeteket a ~ adósság hozza létre.
.

Sorsszámod és ~ feladataid bizony összefüggenek. Mit nem teszel jól? Hol és min kellene változtatnod 2013-ban, hogy életedet a megfelelő mederbe tereld? Vagy mindent jól csinálsz? Akkor is van min javítani, formálni! Nem igaz?

~ csoportok
Közhelynek számít, hogy nem véletlen, az ember hová és milyen környezetbe születik le, kik lesznek a szülei, egész családja, s így tovább.

A ~ oldásról és elengedésről
Teljes bejegyzés
A szerelem kincseinek megőrzése ...

Nagyon ~, és nagyon erőszakos állás. Eleinte nem tűnik fel, de ha problémák adódnak nagyon csúnyán és aljasul tudnak elbánni egymással a felek, ami szét is szedheti a kapcsolatot.

~ kapcsolatok
Első látásra úgy érzed, mintha már találkoztatok volna korábban is. Valahol, valamikor. Ezt a déja vu érzést sokszor tapasztaljuk, ha olyan emberekkel jövünk össze, akikkel valaha fontos kapcsolatunk volt. Az sem kizárt, hogy egy másik életünkben.

~ törvény mőködése pedig csak hiányosan érthető, hacsak nem tanulmányozzuk a lélek mőködését annak test nélküli állapában.
Emlékezzünk az egyik Mester szavaira, aki rámutatott, hogy a
testen kívüli élet az igazi élet.

A ~ szerelmeknek be kell következniük. Helyre kell hoznunk azt, amit a múltban elrontottunk. A vonzódásnak nem tudunk ellenállni, és hiába minden józan ész, a szívnek nem tudunk parancsolni.

A ~ törvénynek az asztro-mentális képeken keresztül történő működését jobban megvilágítja a következő, 'A karma megvalósulása' című fejezet.
A KARMA MEGVALÓSULÁSA ...

Bár a ~ cselekvéseket az erre épülő vallási tanítások sokféleképpen részletezik, egységes útmutatásként a nem ártás kap kiemelt hangsúlyt bennük, illetve az a szintén egyértelműen toleranciát, részvétet és szeretetet tükröző felfogás, amit például a buddhizmus úgy fogalmaz meg, ...

Sajnos, a ~ törvények ez esetben is érvényesek: biztosan van oka annak, hogy miért tudta gyakorlatilag órák alatt megbénítani az USA keleti partjának egész életét - politikai, gazdasági, társadalmi satöbbi vonatkozásban egyaránt - egy vihar.

A HOROSZKÓP MINT ~ SORSFELADATUNK TÜKRE
A lélekvándorlás /reinkarnáció/ tana több ezer éves. Elmélete szerint a lélek a halál pillanatában elhagyja a testet, és egy idő után újra testet ölt.

szimbólummal a ~ problémák oldására is lehetőség van.
A reiki harmadik szintje a mesteri szint.

A ~ emlékekből a testi életben való szellemi haladással, a tudatos változtatásokkal és a hibás tulajdonságok átalakításával sok emlék-erő elkopik. Megszabadulva tőlük, elérkezik egyszer egy olyan testbelépés, melyben már nem hatásos a zavarokat okozó ~ gondolat-késztetés sorozata.

Az első ház konstellációja és bolygói, illetve, amennyiben ez fenn áll: az I házban található ~ pontok tehát, megjelölik a személy elsődleges, természeti és mentális karakterét és felnőtt kori magatartási formáit.

A Gólem születésének határozottan ~ jellegéről a Mérleg-Ascendenssel együttálló felszálló holdcsomópont árulkodik, mely a társadalmi integrációnak egy szokatlan módját testesíti meg.

Testkontroll táplálék táplálkozás étel élelem reggeli ebéd vacsora élelmiszer társítás emésztés gyümölcs világvége idill archaikus kor sors kereszt gyerek gyermek gyerekek gyermekek család anya anyaság tudatos egyetemesség egy egyetemes rend törvények önnevelés nevelés felszabadulás ~ pontok ...

Az utóbbi időben kicsit jobban beleástam magam a horoszkóp ~ pontjainak elemzésébe. Mivel aktuálisan a felszálló holdcsomópont jegyet is váltott, a Nyilasból a Skorpióba lépett, érdekelt, milyen sorszerű változásokat hozhat az egyes emberek életében.

Édesapja Zakariás, akivel érdekes ~ kapcsolatban állt. Előző életükben János Illés próféta, Zakariás pedig Mózes volt. Feladatuk kiteljesítéséhez kellett ez az apa-fiú viszony. Zakariásnak és feleségének, Erzsébetnek nem született gyermekük, idősek lévén már nem is reménykedhettek benne.

Ehhez még hozzákapcsolódnak a nagyanyától (sőt még korábbról) származó ~ csírák, programok, amelyek sokszor még csak nem is tudnak tudatosodni az anyában, nemhogy feloldást, meghaladást nyerni.

A legjobban viszont magán segíthet, ha megtanulja, hogy nőként mi a ~ feladata. ('A Sorsunk a Számokban" című könyvemből ezt is és még sok minden mást is megtudhat.)
Biztatásul a jelenlegi időszaka a következő születésnapjáig (2011.07.09.-ig):
1.- év ...

meghatározza egy ilyen jelenet ("~" jelenet).
Ha regressziós hipnózissal előhívják a fenti jelenetet, a páciensnek lehetősége van arra, hogy kis segítséggel
megoldást találjon az ilyen negatív szituációk kezelésére. Ez a következő lépésekben történhet:
1.

Mindenik Emberi Lény aki megszületik erre a bolygóra, azonnal kap egy ~ implantátumot. Megjön és lerakja kristályát a Teremtés Barlangjába. A kristály, egy energia memória, mely felzárkózik a Kristály Hálóba. Része a Gaiának és így a Gaia tudja, hogy ez az Emberi Lény itt van.

Persze, ha a nyelvi úton is közelítjük a mondandót, -mit már a pikkelyel kapcsolatban amúgyis megtettünk- a karom a Karmát is képbe hozza (KaRoM
KaRMa), tehát a ~ működés miatt is vissza kell fogni a forgást.

A benne maradó emlékek, a ~ bűntudat nem tette képessé arra, hogy megtanulja az elengedést. A szellem azaz a gondolat, mint általunk ismert legmagasabb szint (a fejlettebb gömb lényeinek szintje) sem képes ezáltal felbomlani.

A kollektív ~ adósság átvállalásának legnagyszerűbb és legönzetlenebb példája Jézus Krisztus önkéntes halála, aki megváltóként magára vette az emberiség bűneit, és mint egyszerű halandó vértanúhalált szenvedett értünk a kereszten, hogy ne kelljen tovább cipelnünk múltunk következményeit.

Jóslás helyett a személyi horoszkópokból kiolvasható pozitív és negatív meghatározódásokra (~ determinációkra, öröklött személyi késztetésekre) összpontosít.

~ feladat alatt tehát az életünkben elvégzendő azon feladato(ka)t értjük, amelye(ke)t a lélek a leszületés előtt tervezett meg fejlődésünk érdekében.

Anélkül, hogy dolgunkat (mert meggyőződésem, hogy ~ feladatunk lett volna! Persze 'ilyenkor' nem létezik ez a fogalom. De bezzeg, ha fordítva lett volna.! ) elvégeztük volna! 'Ő'+ ÉN! ÉN+'Ő'!
No de nem ilyen fából faragtak engem, a KERESŐT! ...

Ez egyben azt is jelenti, hogy a ~ gócpontok, a nehéz élethelyzetek sorozatosan jönnek, szinte levegőt sem tudunk venni két feloldás között. A Kegyelemmel való 'együttműködéshez' azonban nekünk, nyugati embereknek egy meglehetősen nehéz tanulnivalónk van: a ráhagyatkozás.

A ~ feladatot jelző felszálló holdcsomó a 9. ház csúcsánál az individuális (oppozíció 3.-9. tengelyen) hit és világnézet felé hajtja.
Amikor apja heves ellenzésére kolostorba vonul, és 1506-ban szerzetesi fogadalmat tesz, akkor Az életóra a felszálló holdcsomóra trigont vet.

(Még akkor is, ha ~ kapcsolatba csöppen, hiszen az is egyfajta kérés: a múltbeli hibák kijavításának lehetősége a cél.) Ha valami nem olyan, mint a romantikus regényekben, a legtöbb nő persze elégedetlen.

Mind ~an, mind testileg, mind lelkileg, mind szerelmileg fel van készülve a másikra. Így nekik viszonylag könnyű dolguk van, már "csak" együtt kell élniük. Aki sohasem találja meg, valószínüleg nem is tudná elfogadni az effajta ajándékot az élettől.

Ha szivárványszínű fényt képzelünk magunk köré, akkor ezzel az előző életből hozott blokkok és a ~ egyensúlytalanságok feloldását segítjük elő. Ha a szivárvány összes színét behívjuk, akkor egy időben több szinten is zajlik gyógyulásunk. A szivárványszín Raziel arkangyalhoz kapcsolódik.

Megnézzük kinek mi a ~ feladata a párkapcsolatban.
Feltérképezzük, hogy mire számíthatsz, ha konfliktus alakul ki a kapcsolatodban.
Ötleteket kapsz ahhoz, hogy mivel tudod meglepni a párod és mely afrodiziákum felel meg a legjobban a típusának.

Indigókék: előző életek megismerése; ~ eredetű gondok; a karma kiegyensúlyozása; a rossz szokások vagy kellemetlen tapasztalatok kiküszöbölése. Ilyen a türkiz, az ametiszt és a berill.
felszabaduló erőket.
Lények ...

Életünk hossza részben ~ hozomány, de korántsem olyan erős mértékben, mint sokan gondolják... Hisz életed hosszát igen nagy részben Te magad befolyásolod! Életed milyenségével, ahogy éled az életet, ahogy ápolod fizikai és... » ...

A munka területéhez, a szerencséhez, az elhidegült párkapcsolat visszafordításához vagy egy új ~ kapcsolat elemzéséhez cigánykártyájámat használom. Az ősi kelta Tarot-kártyám elhunyt szerettei üzeneteire ad választ.

Ellenkező esetben az ember bosszúálló ellenségnek, a sors erőinek tapasztalja őket; ezek egybeesnek a ~ következményekkel, melyek az ember sorsát határozzák meg a tapasztalatok fájdalmas útján.

Hagalaz / Hagall(zápor, eső):
váratlan veszteség, megpróbáltatás, pusztulás, betegség, megtisztulás, próbatétel, ~ lecke, drasztikus változás
Fonetikai megfelelője: h
HOZZÁKAPCSOLÓDÓ MÍTOSZOK, ISTENSÉGEK:
Ragnarök, Loki, Fagyóriások ...

Reinkarnáció.lap.hu - linkgyűjtemény
(Rudolf Steiner: A világ és az ember)
(Rudolf Steiner: A szellemtudomány körvonalai)
(Rudolf Steiner: A ~ összefüggések ezoterikus vizsgálata 1-6. kötet) ...

h- Hagalaz -
erős, aktív védelmi szimbólum külső behatások ellen.
JELENTÉSE: szakadás
Váratlan veszteség, megpróbáltatás, pusztulás, betegség, megtisztulás, próbatétel, ~ lecke, drasztikus változás
Tarot megfelelője: A Hold ...

Legyen most első közös tanulásunkban segítségünk a régi korokból lelkierőt adó nagy példaképem, William Lilly szorgalomra buzdító tanulmányi indíttatása, és első kapcsolatunk a modern világ eszköze, az internet! Tehát első ~ leckénk szóljon így: tanuljunk a több ezer év tapasztalatából, ...

az átmenés előkészítésére való figyelmeztetést, ezek a segítő szellemek gyöngéden körüllebegik a halálba indulót, s vele maradnak mindaddig, amíg támogatásukra szüksége van. Még akinek erőszakos vagy hirtelen halála lesz is, azt is napokkal előbb közrefogják, hiszen ők már látják a ~ ...

A családi név azokat a lehetőségeket és kötelezettségeket tartalmazza, amit vállaltunk a családba való leszületéssel. Mindaz a tanulnivaló van belekódolva, melyet szüleink, testvéreink, azaz rokonaink által tanulhatunk. Valamint az is, amilyen részt vállaltunk a család esetleges ~ ...

Sárga Lajstrom (huanglu) - kilenc generációra visszamenőleg a ~ gyökerek megtisztítása 3. Ragyogó Tökéletesség (mingzhen) - az adott taoista közvetlen ősei lelkének megmentése 4. Három Primordialitás (sanyuan) - az adott taoista egyéni bűneinek megbánása 5.

Lásd még: Lásd még: Mit jelent Asztrológus, Horoszkóp, Varázs, Jegyek, Misztika?

◄ Karma törvénye   Karneol ►
 
RSS Mobile