Kezdőlap (Karmikus)

 Ezoterika 

Kezdőlap  
 
 
Kezdőlap » Ezoterika » Karmikus


 

Karmikus

Ezoterika  Karma törvénye  Karneol

Karmikus feladatod a párkapcsolatban
Alapszámod megmutatja
Ha kapcsolataid kudarcba fulladnak, érdemes kiderítened az okát. Értsd meg karmikus küldetésed! ...


A karmikus szerelem
tetszik
A Valentin-nap közeledtével kicsit megsokszorozzuk a szerelemmel és párkapcsolattal összefüggő cikkeinket, hiszen ez a hét nem is szólhatna másról, mint a szerelemről. Ismerkedjetek meg a szerelem karmájával! ...

8. Karmikus sorsprogramokat csak anyai ágon öröklünk? Ha igen, mi ennek az oka?

Karmikus oldás
Karmikus oldásról, az elengedésről
Az elengedéshez leggyakrabban "csak" megbocsátás szükséges - és nem csak a partnerünknek, hanem elsősorban saját magunknak is meg kell (tudnunk) bocsátani.

Karmikus a jelenlegi párkapcsolatod?
Cikkek
Karmikus a jelenlegi párkapcsolatod? ...

Karmikus tartozások megszüntetése
A mindennapi életben jelentkező akadályok, nehézségek karmikus okra vezethetők vissza. Az újra és újra jelentkező, ismétlődő, megoldhatalannak tűnő élethelyzeteket a karmikus adósság hozza létre.
.

Sorsszámod és karmikus feladataid bizony összefüggenek. Mit nem teszel jól? Hol és min kellene változtatnod 2013-ban, hogy életedet a megfelelő mederbe tereld? Vagy mindent jól csinálsz? Akkor is van min javítani, formálni! Nem igaz?

Karmikus csoportok
Közhelynek számít, hogy nem véletlen, az ember hová és milyen környezetbe születik le, kik lesznek a szülei, egész családja, s így tovább.

A karmikus oldásról és elengedésről
Teljes bejegyzés
A szerelem kincseinek megőrzése ...

Nagyon karmikus, és nagyon erőszakos állás. Eleinte nem tűnik fel, de ha problémák adódnak nagyon csúnyán és aljasul tudnak elbánni egymással a felek, ami szét is szedheti a kapcsolatot.

Karmikus kapcsolatok
Első látásra úgy érzed, mintha már találkoztatok volna korábban is. Valahol, valamikor. Ezt a déja vu érzést sokszor tapasztaljuk, ha olyan emberekkel jövünk össze, akikkel valaha fontos kapcsolatunk volt.

karmikus törvény mőködése pedig csak hiányosan érthető, hacsak nem tanulmányozzuk a lélek mőködését annak test nélküli állapában.
Emlékezzünk az egyik Mester szavaira, aki rámutatott, hogy a
testen kívüli élet az igazi élet.

A karmikus szerelmeknek be kell következniük. Helyre kell hoznunk azt, amit a múltban elrontottunk. A vonzódásnak nem tudunk ellenállni, és hiába minden józan ész, a szívnek nem tudunk parancsolni.

A karmikus törvénynek az asztro-mentális képeken keresztül történő működését jobban megvilágítja a következő, 'A karma megvalósulása' című fejezet.
A KARMA MEGVALÓSULÁSA ...

Bár a karmikus cselekvéseket az erre épülő vallási tanítások sokféleképpen részletezik, egységes útmutatásként a nem ártás kap kiemelt hangsúlyt bennük, illetve az a szintén egyértelműen toleranciát, részvétet és szeretetet tükröző felfogás, ...

A HOROSZKÓP MINT KARMIKUS SORSFELADATUNK TÜKRE
A lélekvándorlás /reinkarnáció/ tana több ezer éves. Elmélete szerint a lélek a halál pillanatában elhagyja a testet, és egy idő után újra testet ölt.

A karmikus emlékekből a testi életben való szellemi haladással, a tudatos változtatásokkal és a hibás tulajdonságok átalakításával sok emlék-erő elkopik.

Az első ház konstellációja és bolygói, illetve, amennyiben ez fenn áll: az I házban található karmikus pontok tehát, megjelölik a személy elsődleges, természeti és mentális karakterét és felnőtt kori magatartási formáit.

A Gólem születésének határozottan karmikus jellegéről a Mérleg-Ascendenssel együttálló felszálló holdcsomópont árulkodik, mely a társadalmi integrációnak egy szokatlan módját testesíti meg.

reggeli ebéd vacsora élelmiszer társítás emésztés gyümölcs világvége idill archaikus kor sors kereszt gyerek gyermek gyerekek gyermekek család anya anyaság tudatos egyetemesség egy egyetemes rend törvények önnevelés nevelés felszabadulás karmikus ...

Az utóbbi időben kicsit jobban beleástam magam a horoszkóp karmikus pontjainak elemzésébe.

Édesapja Zakariás, akivel érdekes karmikus kapcsolatban állt. Előző életükben János Illés próféta, Zakariás pedig Mózes volt. Feladatuk kiteljesítéséhez kellett ez az apa-fiú viszony.

Ehhez még hozzákapcsolódnak a nagyanyától (sőt még korábbról) származó karmikus csírák, programok, amelyek sokszor még csak nem is tudnak tudatosodni az anyában, nemhogy feloldást, meghaladást nyerni.

A legjobban viszont magán segíthet, ha megtanulja, hogy nőként mi a karmikus feladata. ('A Sorsunk a Számokban" című könyvemből ezt is és még sok minden mást is megtudhat.) ...

meghatározza egy ilyen jelenet ("karmikus" jelenet).
Ha regressziós hipnózissal előhívják a fenti jelenetet, a páciensnek lehetősége van arra, hogy kis segítséggel
megoldást találjon az ilyen negatív szituációk kezelésére.

Mindenik Emberi Lény aki megszületik erre a bolygóra, azonnal kap egy karmikus implantátumot. Megjön és lerakja kristályát a Teremtés Barlangjába. A kristály, egy energia memória, mely felzárkózik a Kristály Hálóba.

Persze, ha a nyelvi úton is közelítjük a mondandót, -mit már a pikkelyel kapcsolatban amúgyis megtettünk- a karom a Karmát is képbe hozza (KaRoM
KaRMa), tehát a karmikus működés miatt is vissza kell fogni a forgást.

A benne maradó emlékek, a karmikus bűntudat nem tette képessé arra, hogy megtanulja az elengedést. A szellem azaz a gondolat, mint általunk ismert legmagasabb szint (a fejlettebb gömb lényeinek szintje) sem képes ezáltal felbomlani.

A kollektív karmikus adósság átvállalásának legnagyszerűbb és legönzetlenebb példája Jézus Krisztus önkéntes halála, aki megváltóként magára vette az emberiség bűneit, és mint egyszerű halandó vértanúhalált szenvedett értünk a kereszten, ...

Jóslás helyett a személyi horoszkópokból kiolvasható pozitív és negatív meghatározódásokra (karmikus determinációkra, öröklött személyi késztetésekre) összpontosít.

Karmikus feladat alatt tehát az életünkben elvégzendő azon feladato(ka)t értjük, amelye(ke)t a lélek a leszületés előtt tervezett meg fejlődésünk érdekében.

Anélkül, hogy dolgunkat (mert meggyőződésem, hogy karmikus feladatunk lett volna! Persze 'ilyenkor' nem létezik ez a fogalom. De bezzeg, ha fordítva lett volna.! ) elvégeztük volna! 'Ő'+ ÉN! ÉN+'Ő'!
No de nem ilyen fából faragtak engem, a KERESŐT! ...

Minden indiai rendszerben kiemelkedően fontos a holdcsomók használata (Ráhu és Kétu), ezek mintegy karmikus tengelyt képeznek a reinkarnációs térben, tehát azt mutatják, milyenfajta életekből jöttünk, és mi felé tartunk, fejlődünk.

Lásd még: Lásd még: Horoszkóp, Varázs, Asztrológus, Jegyek, Misztika

Ezoterika  Karma törvénye  Karneol

 
RSS Mobile