Kezdőlap (Intuíció)

 Ezoterika 

  » »
 
   

Intuíció

Ezoterika  Inspiráció  Isten

intuíció
Ösztönös megérzés, felismerés, képesség az igazság élményszerű felismerésére.
Latin lélektani szakszó az intueri, intuitus (megszemlél, megfontol) alapján, a nyomósító szerepű in- előtagból és a tueri (megfigyel) igéből.


Az intuíció jó tanácsadó
Nem kell szégyenkeznie annak, aki a döntéshozatal vagy valaminek az elbírálása előtt egyszerűen "a hasára üt".
.

INTUÍCIÓ, MÚLT-, és JÖVŐKÉP
Színe: indigókék
Elhelyezkedése a testen:a homlokon, a két szemöldök között ...

intuíció: ametiszt, lapis lazuli, szodalit
kiegyensúlyozottság: jáde, ónix, tejkvarc, krizolit
negativitás ellen: kalcedon, ónix ...

INTUÍCIÓ
Az okkultistáknak sohasem volt szándékában, hogy a komoly és határozott tanulmányozó előtt igazán elrejtsék azt, amit írtak, csak inkább a biztonság kedvéért zárták be felvilágosításaikat jól záródó, biztonságos dobozba, ...

Top3: Intuíció
Nevezhetjük megérzésnek, vagy hatodik érzéknek, vagy ahogy akarjuk: mindnyájan megtapasztaltuk már egyszer-másszor.

Intuíciódnak köszönhetően nem marad előtted feltáratlan titok. A kínai horoszkóp szerint viszont téged valamiféle misztikus fátyol vesz körül, ami a hozzád közel állók, adott esetben a társad számára is kiismerhetetlenné tehet.

Intuíció
Érzéseinkkel nagyon szoros kapcsolatban állnak az intuitív megérzések. Ezek vajon az őrangyalunk üzenetei? Nagy a valószínűsége, hogy igen. Néha úgy fogjuk fel ezeket a megérzéseket, hogy nem is vagyunk annak tudatában.
Ima, vagy könyörgés ...

Intuíciójuk erősen fejlett, és mihelyt némi tapasztalatot szereznek benne, többnyire feltétel nélkül rábízzák magukat.

Intuíciós képességük kiváló, de miután kigondoltak valamit, hamar ráunnak. Nagyszerő mesemondók, humorérzékük miatt a Zodiákus legkedveltebb személyiségei.

'Intuíció: Kapcsolódás Isteni Énedhez' ciklusomban a Mennyei Akarat Harmonizáló Akarat nevű minőségével fogsz dolgozni - és sok magas lénnyel - hogy megnyisd Isteni Éned felé kommunikációd összes csatornáját.

Az intuíció fokozására
Egy egyszerű módszer a siker eléréséhez
  Mindenki szeretne valami elérni életében; sikert megbecsülést, vagy éppen boldogságot.

Az Intuíció az egy olyan érzékelés, amely lehetővé teszi, hogy elfogjunk különböző féle információkat, amelyet különben nem tudnánk megszerezni az elménkből vagy az 5 érzékszervünkből.

Az intuíciós készség, a hatodik érzék egy kapu a legvégtelenebb világra, hogy onnan mindig erőt meríthessünk, tudást az életre, a szükséges tennivalókhoz.

Kövesd intuícióidat, mert most nem vezetnek félre, sőt! Belső hangod nagyszerűen fog súgni neked, minden nehéznek tűnő pillanatban keresd lelked hangját, mert nem fogsz csalatkozni önmagadban.

Új könyv! Intuíció
Reiki
A Reiki egyetemes energia
A Reiki lehetőség az önmegvalósításra
A Reiki a gyógyulás és a gyógyítás útja ...

Lássuk az intuíció öt leggyakoribb megjelenési formáját!
1. Megérzés
Egy érzés valami vagy valaki iránt. A külvilág jelzéseire elsőként testünk reagál, az elménk csak később.

- Erős az intuíciójuk.
- Véletlenszerű viselkedési minták vagy gondolkodási mód - (az ADD tünetei): problémájuk lehet a kijelölt feladatokra való összpontosítással, beszélgetés közben elkalandozhatnak.

Elemzés és intuíció

Beáta miután átnézi az írott oldalt, egy előre egyeztetett időpontban leül beszélgetni az emberrel. Azt mondja, hogy ilyenkor a felszínre kerülhetnek újabb kérdések, ezért jobb ez a módszer, mintha írásban elemezne.

Uránusz az intuíció képessége arra, hogy észre vegyük a jó lehetőségeket, és dinamikusan váltsunk.
Neptun a káoszt, a bizonytalanságot növeli, és a realitásérzéket csökkenti.

Természetes intuíciójuk van. Szívesen hagyják, hogy mások vezessék őket. Együttérzőek, érzelmesek, és könnyen saját érzelmeik befolyása alá kerülnek. Túlteng a pszichikumuk, szellemük pedig profetikus jellegű.

Így működik az intuíció. A megérzésnek ezekben a pillanataiban egy kapcsolódási pontnál tartotok - egy idő csomópontban - amikor át tudtok ugrani egy másik idővonalra és egy másik végkifejletre.

Felerősödhet az intuíciónk, jó megérzéseink lehetnek, érdemes rá hallgatni. Gazdag, színes fantáziáról tehetünk tanúbizonyságot. Ezoterikus, okkult érdeklődésünk is jobban előtérbe kerül.

Az energia és az intuíció forrása: buddhista pszichoterápia
Tűzoltó vagy katona - mi voltál előző életedben? Videó!
Asztrális utazás - te is képes vagy rá!
Por és hamu: az újjászületés misztériuma
Létezik sírig tartó szerelem?

Intuitív tudat (intuíció): A legátfogóbb, legmélyebb, legbensőségesebb tudat és megismerési mód. A lényege, hogy a megismerő énje szellemileg egyesül a megismerendő dolog vagy folyamat lényével (szellemi lényegével).

A moralitásban egy benső intuíciónak kell működnie és intuitív döntéseknek, amelyekkel kapcsolatban tájékozódást, tájékoztatást bizonyos, egészen leredukált elvek jelenthetnek.

Intuíciójával alázatosan merült bele az evangélium tengerének tiszta vizébe, és sikerült is onnan néhány igazgyöngyöt felszinre hozni. Mesterünk jellemébe így beleérezni, ahogy Fosdick azt tette, csak nagyon kevesen tudtak.

Mégsem teljesen így, mert mindenkibe szorult valamennyi spontán metafizikai tudás, amolyan ráérzés- vagy intuíciószerűen és legalább a végzetes ütközéseket el tudja kerülni úgy, ahogy.

A Szaturnusz tehát mindig ott fog minket korlátozni, ahol " elaltatjuk" lelkünket, intuíciónkat, amit igazi lényünk / felsőbb énünk / sugallna! Itt történetesen, hogy " végy végre TISZTA levegőt! ...

Ez az ősi szimbólumnyelv feltehetően inspirálóan hat a tudatalattira, és ezzel felébreszti a kártyát olvasó ember intuícióját.

Mi is az a "mágikus" kép, amit a logikus és racionális gondolkozását a misztikus intuíciójával együtt használó asztrológus kiolvas egy személyi horoszkóprajzból, vagyis egy személy asztrogrammjából?

Nem azt kell meglátnunk a szellemi intuíciónk segítségével, hogy a lottón nyerünk-e, vagy hogy két hét múlva sírig tartó, boldogságot hozó, házasságot vagy bő haszonnal járó üzletet kötünk-e, hanem azt, ...

Ahogy tovább növekszünk, fejlődik intuíciónk és képzelőerőnk, s nyugaton éljük át a növekedés keserveit. Egy darabig tovább haladunk, majd megpihenünk északon, ahol az intuíció bölcsességgé válik.

Ökológiai tudatosság tehát csak akkor jön létre, ha egyesítjük racionális tudásunkat környezetünk nem-lineáris természetének intuíciójával.

Később, amikor a tarot kártyajátékká vált, az eredeti sorselemzés értelmét vesztette, a jóslás a merő primitív intuíció eszközeivel teljesen megbízhatatlan.
A tarot huszonkét képe közül huszonegy számozott, a huszonkettedik számozatlan.

A teljes világ ezentúl két ellentétes, fizikailag homályos, de érzés, intuíció segítségével élesen elkülöníthető részre szakad, ezek dinamikus egymásba alakulása építi, mozgatja.

Ez a tisztán szellemi intuíció, ami nélkül nincs igazi metafizika, semmiképpen sem azonosítandó egyébként a némely modern filozófus emlegette intuícióval, mert az ezzel éppen ellentétben racionálison inneni.

A homlokcsakra erősödését akkor érezzük, amikor intuícióinkra, hatodik érzékünkre támaszkodunk. Ilyenkor a belső látásunk és érzékelésünk működik.
A homlokcsakránál a felsőbb énünk jelentkezik, ki az önmagunkért való felelősségre emlékeztet.

Elem a hiányzó elem, akkor kevés benne az intuíció, az empátia, érzelmileg nagyon nehéz hatni rájuk. Ezek a gyerekek felnőttkorukra hideggé, zárkózottá, érzéketlenné válnak. Saját érzelmeikkel sincsenek tisztában ezért érzelmi függetlenségre vágynak.

Az ember hallgat szellemi segítőire, amit a hétköznapokban úgy élünk meg, mint intuíciót, bizalmat, reményt. Az erővesztés legszembetűnőbb tünete a bizalom hiánya, ami nem egyenlő a félelemmel.

Intuíciójával és valóságismeretével igyekszik segítségére lenni a Szilfa. Többnyire mégis inkább a vesztébe rohan a Kőrisfa, minthogy meghallgassa a Szilfa okos tanácsait.

Lehetnek ugyan erős intuíciói, de nem látó vagy médium, hanem a legfontosabb technikákkal egyszerre oda-vissza számolgat a feltételezett születési időnkből, és hipotézisei vannak a szülött születési idejéről, ...

Hagyatkozzon a természetes intuícióira, mert megérzései rendkívűl jók.Írja le a céljait és naponta vizualizálja, hogy már megvan a jelenben és a mostban az, kétséget ki nem záró módon, makacs hittel.30 éves koráig nem is voltak rázós ügyei.

A hétköznapi szóhasználatban a hatodik érzéket gyakran párosítjuk azzal, hogyha valakinek intuíciója, megérzése van vagy telepatikusan képes az öt érzékszervén túl további tudatátvitelre. Ez azonban nem ennyire egyszerű és nem csak erről van szó.

Albert Einstein is azt nyilatkozta, hogy : "Az életben az egyet­len igazán értékes dolog az intuíció." Ez ugyanis nem tőlünk származik. Isteni eredetű. Olyasmi, amivel mi nem rendelkezünk, de ajándékként megkapjuk.

A maják nagyra tartották a Majom-szülötteket, mert szórakoztató személyiségnek tartották őket, de humoruk mellett intuícióikat is becsülték. Felnéztek rájuk pozitív gondolkodásukért, nyitott elméjükért és éles eszükért.

Amit teszünk, a józan észen, egészséges környezetet teremtő építészeti megoldásokon, intuíción földrajzi, ökológiai meteorológiai, csillagászati ismereteken, belsőépítészeten, ősi kínai filozófián és kínai népi hiedelmeken alapszik.

Fejlett lehet az intuíciós képessége. Kitartó és szívós tud lenni céljai elérésében. Hűséges emberekhez, eszmékhez. Képes szélsőségesen reagálni helyzetekre, de meg is tud újulni, ha akar. Nagyon erős a regenerálódási képessége.

Érdeklődik a titokzatos, rejtett dolgok iránt, gyakran kiváló intuíciós képességei vannak. Teliholdkor a Rák jegyű szülöttek között található a legtöbb holdkóros, de ilyenkor fokozottan képes használni mediális képességeit is.

Olybá látható, mint az ártatlan lélek, amint megkezdi fizikai létesülését; az ifjú gyermek, akinek még meg kell tanulni a veszélyeket a világban, vagy mint a megvilágosodás kutatója, az intuíció mozgó pillangóját kergetve annak reményében, ...

Ahelyett, hogy intuíciójára vagy magasabb szellemére hagyatkozna, folytonosan keresgél tények és részletek után abban a reményben, hogy ezekkel az információkkal könnyebb lesz döntenie.

Legfőbb kincsed az intuíciód, ám még 'sokan mások' is mozgósíthatóak például belső tartás, szorgalom és kötelességtudat. E trió révén igazán szárnyalhatsz, kerüljön eléd akár magánéleti, akár munkahelyi megoldanivaló.

Nagyon jó az intuíciós készsége.
Képes feláldozni magát a másikért.
A személyiségének nincsenek éles kontúrjai, nem szívese szembesül a valósággal, egy saját magának gyártott álomvilágban képes élni, és nem is szeretne felébredni.

Nehezen képes alávetni magát érzéseinek és intuíciójának, mert intellektusa állandóan a logikus választ keresi. Sokoldalú, tehetséges, memóriája kitűnő, de a kitartása nem elegendő. Kiválóan fogalmaz, színes egyéniség.

Kulcsszavak: Én tudom, egyetemesség, tudomány, megfigyelés, tudás, tudatosság, pszichológia, intuíció, tolerancia, együttérzés, utópia, jövő, haladás, eredetiség, konfliktus, forradalom, elégedetlenség, szokatlan, találmány, leleményesség, ...

A szerelem, megtisztítás, intuíció, önmagunk rejtélyei, együttérzés, család. A testi képességek. Szükséges a barátság, házasság, boldogság, termékenység, gyógyítás, gyönyörűség és fizikai képesség rituáléknál és varázslatoknál.

Kedvez minden tevékenységnek, ahol az intuíció szerepet kap. Hiszen a 33-as maga az érzékekenfelüliség, a költészet, a lélek rezdülésére való ráhangolódás.

A meditáció, intuíció ide tartozik, ennek segítségével teremthetünk kapcsolatot más emberek lelkével, spirituális világokkal. A megérzések, minden érzékelés és az érzelmi intelligencia is ide kötődik. Színe az indigókék.

Az okkult jelentése az Oroszlánnak az Intuíció.
A jegy fémje az Arany és köve a Gyémánt.
Az Oroszlán jegy szülöttei parancsolóak és csak rendelkezni akarnak.

Önmagadnak jósolni a legnehezebb dolog, mivel saját vágyaid és félelmeid háttérbe szoríthatják intuíciódat. Ha mégis vonz a játék izgalma, itt az ideje, hogy kiválaszd a számodra legmeggyőzőbb módszert! ...

Intuíciód nagyon erős, ha rá hagyatkozol időt és energiát spórolhatsz meg. A hazugságok keverhetnek bajba a héten, azt nem tudni, légy óvatos a tódításokkal és mások gyanús megjegyzéseit is figyeld kritikusan.

Az ember érzékszerveken kívüli észlelésre vonatkozó veleszületett képessége ( ide tartozik az intuíció és a radiesztézia -i észlelés képessége is ) fejleszthető meditációval, melyben a mentális tevékenység elcsendesedik.

Lelki hatások: depresszió, erény, fegyelem, félelem, intuíció, önbizalom, szorongás.
SMARAGD
Zöld berill, színadó anyaga a króm.

Képesek befolyásolni és irányítani az álmainkat, testünket megszabadítani a negatív információktól, egyaránt gyógyítani a lelket és a testet, fejleszteni az intuíciós, telepátiás képességeinket.

Pedig épp ehhez a vitához szolgáltattam magam is tapasztalati anyagot azzal az intuíció-mérésnek álcázott kísérlettel, amelynek leírásánál ígértem, hogy a céljáról még bővebben beszélek...

Időzített ébredés
A stressz levezetése
Fejfájás elmulasztására
Gyorsabb gyógyulás, gyógyítás
A memória javítása
A célok könnyebb elérése
Helyes döntések meghozatala
Az intuíció fokozása
Egy egyszerű módszer a siker eléréséhez ...

- memória fejleszthető,
- időzítetten ébredhet ébresztőóra nélkül,
- könnyebben dönthet jól,
- hatékonyabban és gyorsabban tanulhat,
- fokozható az intuíció, megérzőkészség,
- a stressz könnyebben levezethető.

Gyakran előre megérzi az eseményeket, nagyszerű az intuíciója. Hajlamos illúziókba ringatni magát, akár az önbecsapás szintjéig is. Kitűnő zenei érzéke lehet. A konfliktusokat inkább kerüli, mert nehezen tudja megvédeni magát.

A különböző természetes formák hatást gyakorolnak ránk. A hatás alapja valamilyen hasonlóság is lehet, ezért környezetünk vizsgálatakor az intuíciónkra is szükségünk van, hogy ezeket a kedvező, vagy ártó hatásokat észrevegyük.

Hiányzik a kedvesség, az intuíciók világa, a befelé fordulás. A továbblépés helyen a Botok Ász van.. mit van.. ragyog. Előrelépést találhatok a lelkesedésben és alkotásban - ez lehet éppen ez a blog is persze, de más is.

Sarder és ónixrétegekből rozsdabarna, fekete kalcedon.
Gyógyhatások: csigolyák, garat máj, nyakcsigolya, torok pajzsmirigy.
Lelki hatások: depresszió leküzdése, erény, fegyelem erősítése, félelem, szorongás ellen, intuíció, önbizalom-növelő.

Ez inkább egy transzcendens zen játék, amely a pillanatot tükrözi. Rendíthetetlenül, ítéletek és összehasonlítások nélkül mutatja be, hogy mi van itt és most. Ez a játék egy hajnali kakasszó, mely segít felébreszteni érzékenységünket, intuíciónkat.

Ösztönös megérzéseink, intuícióink persze gyakran segítségünkre vannak a számunkra legkedvezőbb tájolás, berendezés, elhelyezkedés kialakításában, de százszor hatékonyabb és biztosabb az eredmény, ha egyben tudjuk is, hogy mit miért, ...

Jó a nyelvérzéke és a beszédkészsége. (gyorsan megtanul beszélni kisgyerekként), több nyelven beszél. Kíváncsi, tanulékony, nagy a fantáziája, intuíciója. Fantáziáját gyakran összemossa a valósággal.

A párkapcsolati vetésből kiderül, hogy mit gondol, mit érez és mit tesz a két fél a kapcsolatban. Az egészségről is tudunk tájékozódni, rámutat az aktuális problémákra. És nem utolsó sorban önismeretre is tanít, és fejleszti az intuíciót.

VÍZÖNTŐ Ezoterikus érdeklődésed és intuíciód kifejezetten felerősödhet ebben a hónapban. Gondolkodásod is gyors és eredeti, mint mindig, viszont sokkal intenzívebben nyilvánul meg mint szokott.

Lásd még: Lásd még: Tudat, Szellem, Spirituális, Isten, Bolygó

Ezoterika  Inspiráció  Isten

 
RSS Mobile