Kezdőlap (Intuíció)

 Ezoterika 

Kezdőlap  
 
 
Kezdőlap » Ezoterika » Intuíció


 

Intuíció

Ezoterika  Inspiráció  Isten

intuíció
Ösztönös megérzés, felismerés, képesség az igazság élményszerű felismerésére.
Latin lélektani szakszó az intueri, intuitus (megszemlél, megfontol) alapján, a nyomósító szerepű in- előtagból és a tueri (megfigyel) igéből.


Az jó tanácsadó
Nem kell szégyenkeznie annak, aki a döntéshozatal vagy valaminek az elbírálása előtt egyszerűen "a hasára üt".
.

INTUÍCIÓ, MÚLT-, és JÖVŐKÉP
Színe: indigókék
Elhelyezkedése a testen:a homlokon, a két szemöldök között ...

: ametiszt, lapis lazuli, szodalit
kiegyensúlyozottság: jáde, ónix, tejkvarc, krizolit
negativitás ellen: kalcedon, ónix ...

INTUÍCIÓ
Az okkultistáknak sohasem volt szándékában, hogy a komoly és határozott tanulmányozó előtt igazán elrejtsék azt, amit írtak, csak inkább a biztonság kedvéért zárták be felvilágosításaikat jól záródó, biztonságos dobozba, ...

Top3:
Nevezhetjük megérzésnek, vagy hatodik érzéknek, vagy ahogy akarjuk: mindnyájan megtapasztaltuk már egyszer-másszor.

Intuíciódnak köszönhetően nem marad előtted feltáratlan titok. A kínai horoszkóp szerint viszont téged valamiféle misztikus fátyol vesz körül, ami a hozzád közel állók, adott esetben a társad számára is kiismerhetetlenné tehet.


Érzéseinkkel nagyon szoros kapcsolatban állnak az intuitív megérzések. Ezek vajon az őrangyalunk üzenetei? Nagy a valószínűsége, hogy igen. Néha úgy fogjuk fel ezeket a megérzéseket, hogy nem is vagyunk annak tudatában.
Ima, vagy könyörgés ...

Intuíciójuk erősen fejlett, és mihelyt némi tapasztalatot szereznek benne, többnyire feltétel nélkül rábízzák magukat.

s képességük kiváló, de miután kigondoltak valamit, hamar ráunnak. Nagyszerő mesemondók, humorérzékük miatt a Zodiákus legkedveltebb személyiségei.

'Intuíció: Kapcsolódás Isteni Énedhez' ciklusomban a Mennyei Akarat Harmonizáló Akarat nevű minőségével fogsz dolgozni - és sok magas lénnyel - hogy megnyisd Isteni Éned felé kommunikációd összes csatornáját.

Az fokozására
Egy egyszerű módszer a siker eléréséhez
  Mindenki szeretne valami elérni életében; sikert megbecsülést, vagy éppen boldogságot.

Az Intuíció az egy olyan érzékelés, amely lehetővé teszi, hogy elfogjunk különböző féle információkat, amelyet különben nem tudnánk megszerezni az elménkből vagy az 5 érzékszervünkből.

Az s készség, a hatodik érzék egy kapu a legvégtelenebb világra, hogy onnan mindig erőt meríthessünk, tudást az életre, a szükséges tennivalókhoz.

Kövesd intuícióidat, mert most nem vezetnek félre, sőt! Belső hangod nagyszerűen fog súgni neked, minden nehéznek tűnő pillanatban keresd lelked hangját, mert nem fogsz csalatkozni önmagadban.

Új könyv!
Reiki
A Reiki egyetemes energia
A Reiki lehetőség az önmegvalósításra
A Reiki a gyógyulás és a gyógyítás útja ...

Lássuk az intuíció öt leggyakoribb megjelenési formáját!
1. Megérzés
Egy érzés valami vagy valaki iránt. A külvilág jelzéseire elsőként testünk reagál, az elménk csak később.

- Erős az juk.
- Véletlenszerű viselkedési minták vagy gondolkodási mód - (az ADD tünetei): problémájuk lehet a kijelölt feladatokra való összpontosítással, beszélgetés közben elkalandozhatnak.

Elemzés és intuíció

Beáta miután átnézi az írott oldalt, egy előre egyeztetett időpontban leül beszélgetni az emberrel. Azt mondja, hogy ilyenkor a felszínre kerülhetnek újabb kérdések, ezért jobb ez a módszer, mintha írásban elemezne.

Uránusz az képessége arra, hogy észre vegyük a jó lehetőségeket, és dinamikusan váltsunk.
Neptun a káoszt, a bizonytalanságot növeli, és a realitásérzéket csökkenti.

Természetes intuíciójuk van. Szívesen hagyják, hogy mások vezessék őket. Együttérzőek, érzelmesek, és könnyen saját érzelmeik befolyása alá kerülnek. Túlteng a pszichikumuk, szellemük pedig profetikus jellegű.

Így működik az . A megérzésnek ezekben a pillanataiban egy kapcsolódási pontnál tartotok - egy idő csomópontban - amikor át tudtok ugrani egy másik idővonalra és egy másik végkifejletre.

Felerősödhet az intuíciónk, jó megérzéseink lehetnek, érdemes rá hallgatni. Gazdag, színes fantáziáról tehetünk tanúbizonyságot. Ezoterikus, okkult érdeklődésünk is jobban előtérbe kerül.

Az energia és az forrása: buddhista pszichoterápia
Tűzoltó vagy katona - mi voltál előző életedben? Videó!
Asztrális utazás - te is képes vagy rá!
Por és hamu: az újjászületés misztériuma
Létezik sírig tartó szerelem?

A moralitásban egy benső intuíciónak kell működnie és intuitív döntéseknek, amelyekkel kapcsolatban tájékozódást, tájékoztatást bizonyos, egészen leredukált elvek jelenthetnek.

jával alázatosan merült bele az evangélium tengerének tiszta vizébe, és sikerült is onnan néhány igazgyöngyöt felszinre hozni. Mesterünk jellemébe így beleérezni, ahogy Fosdick azt tette, csak nagyon kevesen tudtak.

Mégsem teljesen így, mert mindenkibe szorult valamennyi spontán metafizikai tudás, amolyan ráérzés- vagy intuíciószerűen és legalább a végzetes ütközéseket el tudja kerülni úgy, ahogy.

A Szaturnusz tehát mindig ott fog minket korlátozni, ahol " elaltatjuk" lelkünket, nkat, amit igazi lényünk / felsőbb énünk / sugallna! Itt történetesen, hogy " végy végre TISZTA levegőt! ...

Ez az ősi szimbólumnyelv feltehetően inspirálóan hat a tudatalattira, és ezzel felébreszti a kártyát olvasó ember intuícióját.

Mi is az a "mágikus" kép, amit a logikus és racionális gondolkozását a misztikus jával együtt használó asztrológus kiolvas egy személyi horoszkóprajzból, vagyis egy személy asztrogrammjából?

Nem azt kell meglátnunk a szellemi intuíciónk segítségével, hogy a lottón nyerünk-e, vagy hogy két hét múlva sírig tartó, boldogságot hozó, házasságot vagy bő haszonnal járó üzletet kötünk-e, hanem azt, ...

Ahogy tovább növekszünk, fejlődik nk és képzelőerőnk, s nyugaton éljük át a növekedés keserveit. Egy darabig tovább haladunk, majd megpihenünk északon, ahol az bölcsességgé válik.

Ökológiai tudatosság tehát csak akkor jön létre, ha egyesítjük racionális tudásunkat környezetünk nem-lineáris természetének intuíciójával.

Később, amikor a tarot kártyajátékká vált, az eredeti sorselemzés értelmét vesztette, a jóslás a merő primitív eszközeivel teljesen megbízhatatlan.
A tarot huszonkét képe közül huszonegy számozott, a huszonkettedik számozatlan.

A teljes világ ezentúl két ellentétes, fizikailag homályos, de érzés, intuíció segítségével élesen elkülöníthető részre szakad, ezek dinamikus egymásba alakulása építi, mozgatja.

Ez a tisztán szellemi , ami nélkül nincs igazi metafizika, semmiképpen sem azonosítandó egyébként a némely modern filozófus emlegette val, mert az ezzel éppen ellentétben racionálison inneni.

A homlokcsakra erősödését akkor érezzük, amikor intuícióinkra, hatodik érzékünkre támaszkodunk. Ilyenkor a belső látásunk és érzékelésünk működik.
A homlokcsakránál a felsőbb énünk jelentkezik, ki az önmagunkért való felelősségre emlékeztet.

Elem a hiányzó elem, akkor kevés benne az , az empátia, érzelmileg nagyon nehéz hatni rájuk. Ezek a gyerekek felnőttkorukra hideggé, zárkózottá, érzéketlenné válnak. Saját érzelmeikkel sincsenek tisztában ezért érzelmi függetlenségre vágynak.

Az ember hallgat szellemi segítőire, amit a hétköznapokban úgy élünk meg, mint intuíciót, bizalmat, reményt. Az erővesztés legszembetűnőbb tünete a bizalom hiánya, ami nem egyenlő a félelemmel.

jával és valóságismeretével igyekszik segítségére lenni a Szilfa. Többnyire mégis inkább a vesztébe rohan a Kőrisfa, minthogy meghallgassa a Szilfa okos tanácsait.

Lásd még: Lásd még: Tudat, Szellem, Isten, Spirituális, Angyal

Ezoterika  Inspiráció  Isten

 
RSS Mobile