Kezdőlap (Hegyikristály)

 Ezoterika 

  » »
 
   

Hegyikristály

Ezoterika  Hegyi kristály  Heliotrop

Hegyikristály
Átlátszó, színtelen kvarckristály, kovasav, szilícium-dioxid.


Hegyikristály medál a leghatékonyabb gyógyító és energiafelerősítő kristály a Földön. Elnyeli, tárolja, felszabadítja és szabályozza az energiát. Megkétszerezi biomágneses mezőnket, megvéd attól, hogy mások elszívják energiáinkat.

Hegyikristály - javítja a kifejezőképességet, a védettség érzését, enyhíti a túlérzékenységet és a hisztériás tüneteket.
Achát - depresszió ellen jó, bátorságot kölcsönös, erősíti az öröm és a boldogság érzését.

Hegyikristály: oltalmat ad, meggyógyít, javítja a pszichizmust, erőt ad, tegyük a fájó testrésre az egyszerű gyógyításnál
Hematit: meggyógyít, jövendölésnél használatos, "kiszívja" a betegségeket ...

hegyikristály, akvamarin, ametiszt, berill, jáspis, kék zafír, kalcedon, ólom, opál, obszidián, türkiz, uránium
Halak
Elsődleges kő: ametiszt ...

Hegyikristály
Az anyagcsere élénkítésére, pajzsmirigy működés szabályozására is használjuk. Elősegíti a lelki harmóniát, megkönnyíti a lelkivilág feltárását. Gyógyítja a lelki sebeket, kiegyenlíti a lelki diszharmóniát.

A hegyikristály feléleszti és kiegyensúlyozza belső energiáidat, ami segíteni fog abban, hogy legyőzd a fájdalmat. A füstkvarc pedig segíti az erős és egészséges test, valamint a stresszmentes elme megalapozását.

kősó, hegyikristály, achát, karneol, smaragd, tigrisszem
topáz
opál, pirit, ametiszt, tűzgránát ...

hormonok: hegyikristály, holdkő
láz: kalcedon, vörös jáspis, lapis lazuli, korall
migrén: ametiszt, jáde ...

ÁJULÁS: malachit, hegyikristály
Az arra hajlamos medálként viselje, vagy marokkőként hordja magánál!
DOHÁNYZÁSRÓL VALÓ LESZOKÁS SEGÍTÉSE: achát, hegyikristály, rubin
Viselj karkötőt vagy medált a fenti kövekkel avagy azok kombinációiból.

Jó: Hegyikristály, ha fizetésemelést szeretnénk. Egy jó lámpa is elősegíti a pénz gyarapodását. Dossziék, papírok, borítékok.
Rossz: Számla, fizetési felszólítás, valamilyen intést tartalmazó papír, és minden olyan irat, ami a pénzünket "akarja".

Topáz, Heliotrop, Hegyikristály ,Gyémánt, Tigrisszem, Lapis Lazulit, Achát, Rubin, Aventurin, Sardonix, Turmalin, Citrin
[08.23-09.22]
Tigrisszem, Sárga Achát, Füstkvarc , Citrin, Szodalit, Zafír, Jáspis ...

A természetes kvarc - vagyis hegyikristály - azonban teljes egészében az anyatermészet terméke. A szó szoros értelmében a földben növekszik, milliárdévnyi idő alatt.

tanfolyamon a tanuló megtanulja speciálisan programozott hegyikristályok segitségével a diagnózis felállitását, a hibás belső energiastrukturák megváltoztatását, az önkezelés szabályait és módszereit.

Helyezzen bele öklömnyi hegyikristályt vagy rózsakövet! Öntsön rá három liter vizet! Éjszakára helyezze az edényt a terhelt mező középpontjába. A víz felveszi a kőben évmilliók alatt felhalmozott energiát, majd a kb.

A magasabb rendű kapcsolatteremtés eszközei. Anyaga: hegyikristály vagy ólomkristály. A sima üveg nem megfelelő. Kiválasztásánál érdemes szakember tanácsát kikérni, mert nem fog működni.
A Boszorkány üst: ...

KristályTimi is várja érdeklődőit, vásárlóit egy csodálatosan berendezett kuckóban. A sok szépség között hegyikristályok, ametiszt-, kalcedon-, rózsakvarc nyakláncok, geódák, szodalit, achát és tejkvarc mécsestartók, marokkövek bővítik kinálatát.

Tegyünk egy bársonypárnára egy jólcsiszolt hegyikristályt, mely legalább négy-öt centiméter vastagságú és szegezzük tekintetünket húsz-harminc percig annak felső felületére, s annak a személynek a képe, vagy az az esemény, ...

A Rák jellemzése
A Rák jegy szerelmi horoszkópja
Hegyikristály és ezüst, a RÁK ásványa
Zöld, a Rák csillagjegy színe ...

Az sem helyes, ha barátságtalan, durva viselkedésünkkel sírásra késztetünk valakit. Meg is bűnhődünk érte, mert balszerencsések leszünk, Ha viszont egy hegyikristályra valódi könnyeket hullajtunk, jószerencse-talizmánná változik az a kezünkben.

Negatív aspektusában jelöli a hallucinációkat, a misztikus, megfoghatatlan elemeket. Ji King analógiája a Föld trigramja, ásványa a hegyikristály, növénye a liliom, állata a hattyú.

Például a színterápia. Az ibolyakék és a fehér szín segítik legjobban a korona-csakra kiterjedését. A drágakövek közül jó hatású az ametiszt és a hegyikristály, az illatok közül pedig a lótuszvirág segíthet.

 Harmadikszem-csakra: erősítő színe a mélykék, hangja a lá, illata és illóolaja a gyöngyvirág és a levendula, íze a keserű és az édes, ásványi eleme a klór, drágaköve pedig a hegyikristály és az opál.

Uralkodó bolygója: a Nap.
Erőben: Neptunusz.
Száműzetésben: Szaturnusz és az Uránusz.
Esésben: Merkúr.
Színei: Narancs és arany sárga.
Fém: Arany.
Kristályai: Gyémánt, Hegyikristály, Topáz.

Radiesztézia : ( V:XX. ) Hegyikristály. Saját erőterük intenzitása igen nagy lehet, ezért a vele való munka képzett szakember közreműködését igényli.

Lásd még: Lásd még: Kristály, Ametiszt, Isten, Tudat, Holdkő

Ezoterika  Hegyi kristály  Heliotrop

 
RSS Mobile