Kezdőlap (Hegyikristály)

 Ezoterika 

Tudod-e, hogy mi mi? MiMi az útmutató tudástár.
  » »
 
   

Hegyikristály

Ezoterika  Hegyi kristály  Heliotrop

Hegyikristály
Átlátszó, színtelen kvarckristály, kovasav, szilícium-dioxid.


Hegyikristály medál a leghatékonyabb gyógyító és energiafelerősítő kristály a Földön. Elnyeli, tárolja, felszabadítja és szabályozza az energiát. Megkétszerezi biomágneses mezőnket, megvéd attól, hogy mások elszívják energiáinkat.

Hegyikristály - javítja a kifejezőképességet, a védettség érzését, enyhíti a túlérzékenységet és a hisztériás tüneteket.
Achát - depresszió ellen jó, bátorságot kölcsönös, erősíti az öröm és a boldogság érzését.

Hegyikristály
A hegyikristály segít megtisztítani az elmét, felerősíti a gondolatok és a kívánságok energiáit, kiegyensúlyozza az érzelmeket. Vágyaid teljesítéséhez használhatod, de nagyon ügyelj rá, hogy ha kívánsz, ne aggódj azon, vajon megvalósul-e.

Hegyikristály: oltalmat ad, meggyógyít, javítja a pszichizmust, erőt ad, tegyük a fájó testrésre az egyszerű gyógyításnál
Hematit: meggyógyít, jövendölésnél használatos, "kiszívja" a betegségeket ...

~, akvamarin, ametiszt, berill, jáspis, kék zafír, kalcedon, ólom, opál, obszidián, türkiz, uránium
Halak
Elsődleges kő: ametiszt ...

~
Az anyagcsere élénkítésére, pajzsmirigy működés szabályozására is használjuk. Elősegíti a lelki harmóniát, megkönnyíti a lelkivilág feltárását. Gyógyítja a lelki sebeket, kiegyenlíti a lelki diszharmóniát.

kősó, ~, achát, karneol, smaragd, tigrisszem
topáz
opál, pirit, ametiszt, tűzgránát ...

ÁJULÁS: malachit, ~
Az arra hajlamos medálként viselje, vagy marokkőként hordja magánál!
DOHÁNYZÁSRÓL VALÓ LESZOKÁS SEGÍTÉSE: achát, ~, rubin
Viselj karkötőt vagy medált a fenti kövekkel avagy azok kombinációiból.

Gazdagság, pénz
Jó: ~, ha fizetésemelést szeretnénk. Egy jó lámpa is elősegíti a pénz gyarapodását. Dossziék, papírok, borítékok.
Rossz: Számla, fizetési felszólítás, valamilyen intést tartalmazó papír, és minden olyan irat, ami a pénzünket "akarja".

Topáz, Heliotrop, ~ ,Gyémánt, Tigrisszem, Lapis Lazulit, Achát, Rubin, Aventurin, Sardonix, Turmalin, Citrin
[08.23-09.22]
Tigrisszem, Sárga Achát, Füstkvarc , Citrin, Szodalit, Zafír, Jáspis ...

A természetes kvarc - vagyis ~ - azonban teljes egészében az anyatermészet terméke. A szó szoros értelmében a földben növekszik, milliárdévnyi idő alatt. A kristályok jobbára mélyen a föld kérgében találhatóak, rendszerint vulkanikus és szeizmikus tevékenység közelében.

Sargon király nimrudi (Ninive) asszír palotájának trónterméből került elő ez a 3000 éves ~ darab. Layard fedezte fel ezt a lencsét, amiről úgy tartják, hogy az első síkdomború lencse.

tanfolyamon a tanuló megtanulja speciálisan programozott ~ok segitségével a diagnózis felállitását, a hibás belső energiastrukturák megváltoztatását, az önkezelés szabályait és módszereit. A tanfolyam során beavatás emeli a tanulót az Atlantisz gyógyitó mestereinek energiaszintjéhez.

Helyezzen bele öklömnyi ~t vagy rózsakövet! Öntsön rá három liter vizet! Éjszakára helyezze az edényt a terhelt mező középpontjába. A víz felveszi a kőben évmilliók alatt felhalmozott energiát, majd a kb. 100-120 cm átmérőjű helyen közömbösíti a geológiai terhelést.

A magasabb rendű kapcsolatteremtés eszközei. Anyaga: ~ vagy ólomkristály. A sima üveg nem megfelelő. Kiválasztásánál érdemes szakember tanácsát kikérni, mert nem fog működni.
A Boszorkány üst: ...

KristályTimi is várja érdeklődőit, vásárlóit egy csodálatosan berendezett kuckóban. A sok szépség között ~ok, ametiszt-, kalcedon-, rózsakvarc nyakláncok, geódák, szodalit, achát és tejkvarc mécsestartók, marokkövek bővítik kinálatát. Csudasok szépség braziliából! ...

Tegyünk egy bársonypárnára egy jólcsiszolt ~t, mely legalább négy-öt centiméter vastagságú és szegezzük tekintetünket húsz-harminc percig annak felső felületére, s annak a személynek a képe, vagy az az esemény, amelyre koncent­ráltan gondolunk, meg fog jelenni.

A Rák jellemzése
A Rák jegy szerelmi horoszkópja
~ és ezüst, a RÁK ásványa
Zöld, a Rák csillagjegy színe ...

Az sem helyes, ha barátságtalan, durva viselkedésünkkel sírásra késztetünk valakit. Meg is bűnhődünk érte, mert balszerencsések leszünk, Ha viszont egy ~ra valódi könnyeket hullajtunk, jószerencse-talizmánná változik az a kezünkben.

A hetedik csakra fejlesztésére többféle módszer létezik. Például a színterápia. Az ibolyakék és a fehér szín segítik legjobban a korona-csakra kiterjedését. A drágakövek közül jó hatású az ametiszt és a ~, az illatok közül pedig a lótuszvirág segíthet.
Forrás: Fotolia ...

 Harmadikszem-csakra: erősítő színe a mélykék, hangja a lá, illata és illóolaja a gyöngyvirág és a levendula, íze a keserű és az édes, ásványi eleme a klór, drágaköve pedig a ~ és az opál.

Radiesztézia : ( V:XX. ) ~. Saját erőterük intenzitása igen nagy lehet, ezért a vele való munka képzett szakember közreműködését igényli. Tény viszont, hogy megfelelően alkalmazva a vízerek és a Hartmann csomópont sugárzásait egy-egy éjszakára képesek elhárítani.

Lásd még: Lásd még: Mit jelent Kristály, Ametiszt, Tudat, Isten, Meditáció?

◄ Hegyi kristály   Heliotrop ►
 
RSS Mobile