Kezdőlap (Gyöngy)

 Ezoterika 

Tudod-e, hogy mi mi? MiMi az útmutató tudástár.
  » »
 
   

Gyöngy

Ezoterika  Gyógyító erő  Halak

Gyöngy
néhány, különböző családokba tartozó kagylónak terméke; szine rendesen kékesfehér, alakja gömbölyded. A legszebb, legnagyobb és legbecsesebb Gy.-öket a valódi Gy.-termelő kagyló (Meleagrina margaritifera) termi (l. Avicula), de a folyami kagylók között is akad Gy.


Ezt az idézetet Sofia bölcsesség-blog-tárházából másoltam ide, mert annyira illik a mostani tevékenységemre. Éppen ez történik velem mostanában. Felfedezem a boldogság-gyöngyszemeimet :)
Köszönöm akik szívükkel velem tartanak e folyamatomban!
« azért..

A gyöngy
A tengerek és édesvizek mélyén, kagylókban képződik az igazgyöngy, mely évezredeken át csak a legvagyonosabbak sátusz-szimbóluma volt.

Európai fagyöngy
Zöld színű, kicsi, sárga virággal és fehér, ragadós bogyókkal. Általában almafákon, vagy tölgyfákon láthatod.
Tradíció ...

Gyöngyösi Gergely, a pálos rend generálisa írja egy helyütt: 'Ezek az atyák egész életük folyamán azt próbálták megvalósítani, amit odafönn az égben, az angyalok szférájában láttak'. Kik voltak a pálosok?

~vessző, bakszakáll: szerelmi varázslatokban használják, és menyasszonyi csokrok gyakori alkotóeleme.

~: egyszerűség, természetes harmónia
Házikó: otthon, meghittség, családi béke
Hold: vágy, álmodozás, nőiség - anyaság ...

3. ~virág: ártatlan és kecses nő lehetsz, akárcsak a törékeny ~virág. E tulajdonságaid valóságos mágnesként vonzzák a férfiakat.

A fa~ jelentőséggel bír, mivel ilyenkor nyílik. A druidák ezen az éjszakán arany sarlóval gyűjtötték és vigyáztak rá, nehogy a földre essen. Úgy hitték, a fa~ kinyit minden zárat, meggyógyít minden betegséget és elvezeti a villámokat.

A fa~ vérnyomás szabályozó, hideg vízben kell áztatni, de amellett, azok az anyukák, nők, akiknek nem sikerül a baba, tessék a fagyöngyöt használni.

Székely ~vér
MAXIMA
Horoszkóp 11.27.-12.03. »
Horoszkóp 11.20.-11.26. »
Horoszkóp 11.13-11.19. »
Horoszkóp 11.06-11.12. »
Horoszkóp 10.30.-11.05. »
Horoszkóp 10.23.-10.29. »
Alakítsd át A SORSODAT! »
Mit jövendölnek a madarak? » ...

~özik a homlokuk már például egy ebéd elfogyasztásától is, tehát nincs is szükségük komoly izommunkára. Miért?
Mert tulajdonképpen a szervezetük kitette a MEGTELT táblát, csak ők nem vették figyelembe.

~
Bélrendszer, bőr, emésztés, fekélyek, gyomor, lép, mellékvesék, vérsejtek, rák 1. stádium, növeli a kezdeményezést.
Hegyikristály ...

~: a ~ bizonyos fajta kagylók megszilárdult terméke, melyeknek anyaga ugyan az, mint a kagylóhéjé. Amikor a kagylóba idegen test kerül, ezek a kagylóhéjat építő sejtek védekező reakcióként működésbe lépnek, és körülveszik az idegen testet.

~i vagyok 40éves .Szeretném megkérdezni,hogy K.Attila40 éves férfival és köztem és F.Attila38éves férfival és köztem mi várható ebben az évben?Lesz kapcsolat valamelyik férfival (esetleg együttélés/?Köszönöm.
Válasz ↓ ...

A '~sor' szín tagolása nyolcas egységű. A keretező kis 'homok órák' szintén színnel, hetes tagoltságúak. (Elég munka lehetett csak a számolás is! Vagy nem kellett számolni, 'magától' alakult így?) A mérleg alatti éksor 2x12-es számosságú. (Ez bizony a Nappal összefüggő szám! ...

Igaz~ nyaklánc - Szeretet (jegesmedvés)
Féldrágaköves ajándék ékszer szett - Pozitív energia
A rovat szakértői ...

Koszta ~i
Kapcsolataink erőközpontja. Energiái 7 éves kor körül kezdenek el pulzálni, hiszen a gyermek ebben az életkorban kezd el a szülőktől függetlenebbül, az otthon határain kívül is más gyermekekkel és felnőttekkel kapcsolatot kialakítani.

Sárga fa~.
Druida = "tölgyember", " a tölgy tudója": fontos feladatuk volt a fagyöngygyűjtés
(a magyal párja)
Litha (Midsummer)
június 21.

Ami kell: ~ház
Töltsünk fel egy ~ház darabot mágikus pénzszükségünkkel. Tegyük rá pénzvonzó olajat, pacsulit, vagy cédrus kivonatot. Rakjunk rá bármilyen ezüstöt, és csomagoljuk őket egy zöld színű papírba, és kössük át zöld madzaggal.

tengerzöld, ~ház, rózsaszín
Kedvezőtlen színek: Szürke, fekete, piros
Zöld szín: ...

Ha nem tudtam ~öt felfedezni egy vagy két alámerüléssel, ne hibáztassam az óceánt. A hibát az alámerülésemben kell keresnem.
Nem merültem elég mélyre! ...

Karácsonykor fa~ alatt csókolózni szerelmet jelent. Szerelemgerjesztő hatását kihasználva az angolok úgy vélik, hogy a fa~ alatti csók megpecsételi két ember szerelmét, és ebből házasság lesz.

~virág: vidám csilingelés, szeretet
ibolya: remény, szerénység, megújulás
liliom: tisztaság, de bódulat is
lótusz: lélek, felülemelkedés
margaréta: sugárzó erő
napraforgó: sugárzás, nagyság, bőkezűség, táplálás, de arra fordul amerről a legtöbb fényt kapja ...

A lányom szedte a ~virágot, szép kis csokrot szedett össze nekem.
Odajött és elém állt.....
- Anya, Te mi leszel a következő életedben? - kérdezte...
- Én, most vagyok itt, nem lesz következő. - válaszoltam azonnal.
Jó ég, mi van most?

Ez a Sűtrâtman, az ezüst 'fonál', amely 'inkarnálódik' a Manvantara elejétől a végéig, felfűzve magára az emberi életek ~szemeit, más szóval, minden személyiség spirituális aromáját, amelyet élete zarándokútján keresztül követ.

Hamarosan elérsz egy ~ből készült átjárót. Állj meg, amikor odaértél. Ez a ~kapu a bejárat az Akasha feljegyzések felsőbb világába. A szent könyvtárban tárolt információ lehet, sőt biztos, [hogy] örökre meg fogja változtatni az életedet, megvan ez a lehetősége.

Általában ~ökön, illetve imafüzéren történik a mantrázás, mert ez elősegíti a koncentrációt. Vannak olyan szádhuk, szent személyek, akik naponta több mint 100 000-szer ismétlik el Isten neveit.

Yin, ezüst, tojáshéjszín, hasas, lekerekített, befogadó, lágy tejszerű, vízillat, sós ízű, ~, esőerdő, barlangok, tengerpart, gazdag élővilág, nedves és enyhe időjárás, otthon, csendes tó, óvoda, gombafélék, paradicsom, vanília, dinnye, körte, védelemre szoruló, termékeny, ...

Ide tartozik a pemetefű, a szúrós ~ajak, a kakukkfű, a cickafarkfű- virág és a vérehulló fecskefű: A vérehulló fecske fűnél a biztonság érdekében feltétlenül szükséges betartani az adagolást! Naponta csak két szer szabad fogyasztani 1 kávéskanálnyi mennyiséget a szárított növényből.

A Rák másik köve az igaz~: ez, a legenda szerint, megmutatja, milyen egészségi állapotban van viselője - minél kiegyensúlyozottabb az illető, annál gyönyörűbben ragyog a ~. A ~ békét és tisztaságot adományoz a tulajdonosának, és minden esetben megnyugtatja.

Kedvence a ~ház fényben csillogó rózsaszín, valamint a sok-sok pasztell árnyalat. A berendezést illetően képes a kompromisszumra, de egy puha, meleg párnákkal kibélelt ülőgarnitúráról semmi áron sem mondana le. Stílusa a romantika, meleg, barna árnyalatú bútorokkal, puha szőnyegpadlóval.

Koh Lipe, Thaiföld napbarnított ~szeme a Dél-Andamán tengerben az elmúlt évek során a tengerpartot kedvelő utazók listáján az első helyeken szerepel.

~ös, drágaköves zöld ruhát viselnek, a tavaszi hónapok állatövi jegyeivel (Kos, Bika, Ikrek). Antik hagyományból eredően a tavasz Flora és Venus évszaka. A virágok általában és a zöld szín a tavaszi földet megszemélyesítő Flora attribútuma, a mirtusz és a ~ Venusé.

Ismert egy történet egy indiai királynőről, aki egy nap nem találta értékes igaz~ nyakékét. Kétségbe esetten már mindenütt kereste, de feladta a reményt, hogy megtalálja, s ekkor fedezte fel, hogy ott van a nyaka körül.

Jézus mondta: A királyság kereskedőemberhez hasonló, akinek árui vannak és talált egy ~öt. Ez a kereskedő okos. Eladja áruit, megvásárolja az egyedüli ~öt.

A Szív Rózsája, amit arany magnak, Jézus magvának vagy a lótuszvirág ~ének is neveznek, egy teljesen új mikrokozmosz csírája, az isteni mag, amit a kegyelem ígéreteként őriztek meg a bukott emberben, hogy egyszer eljöhessen a pillanat, amikor emlékeztethetik eredetére, ...

*Az olajak felhasználása kizárólag illóolaj párologtatóban történik, használat előtt rázza fel míg az olaj ~ökké nem változik, ezek után töltse a párologtatóba és min. 20 percet relexáljon a célszemélyre az adott problémára összpontosítva.

A vízöntő köve a zafír és a fekete ~, amit bizonyosan nagyon nehéz megtalálnui, ha nem lehetetlen.
A vízöntő jegyűek nagyon hajlanak a Természettudományok, Orvoslás, Kémia, Botanika, Asztrológia, Biológia, Asztronómia felé satöbbi stb.

Mindössze pár perc elteltével "~özni" - "izzadni" - látjuk az átvágás helyét. Ez a lassan szivárgó víz a föld rétegeivel való súrlódás eredményeként állítja elő azt a kb. 4-7 Hz körüli frekvenciát, mely rendkívül káros az emberi szervezetre.

Megjelenik a pénz először cseretárgy: arany, ~, drágakő, de akár kagylók formájában. Általában azt mondjuk, hogy azért vezették be, hogy a kereskedelmet megkönnyítse. Így igaz: könnyebben szállítható, a valós igényektől függetlenebb értéket csináltunk.

RÁK: A kapcsolataidban a harmóniáért az IGAZGYÖNGY (ami szintén drágakőnek számít) gondoskodik. A mágikusan fénylő HOLDKŐ felerősíti a kisugárzásodat és a védettség érzését. Szerencsét hoz még a JADE és az AVENTURIN.

Ásványa: akvamarin, fekete ~, zafír, borostyán, ametiszt
Féme: alumínium, urán, cink, ólom
Színe: lila, fekete, általában a sötét színek ...

Az amulett jellemzően valamilyen apró tárgy: üreges vagy tömör fém, kő, ~, fonál stb., de amulett tetszőleges tárgyból készíthető, (a mai korban) lehet akár egy közlekedési balesetből származó törmelék is.

 Harmadikszem-csakra: erősítő színe a mélykék, hangja a lá, illata és illóolaja a ~virág és a levendula, íze a keserű és az édes, ásványi eleme a klór, drágaköve pedig a hegyikristály és az opál.

A Mérleg jellemzése
A Mérleg jegy szerelmi horoszkópja
Korall és ~, a MÉRLEG talizmánja
Sárga, a Mérleg csillagjegy színe ...

A Bika nő nyugodt és harmonikus természetéhez a rafináltan csábító virágillatok vagy gyümölcsös illatok illenek. Ha rátalál az egyéniségéhez illő illatra, hosszú ideig kitart mellette. A frézia, ~virág, mandula, málna, vanília illatkompozíciók jönnek be nála. Armani -Gio, Clinique - Happy ...

Most nyisd meg a Koronacsakrádat, és engedd, hogy a kozmikus energia, mint egy ~házfehér `folyadék` beáramoljon az aurádba és feltöltse azt. Amikor elkészültél, újra oszlasd el az egészet, hogy felül is összeérjen, majd gondolatban erősítsd meg az aura legkülső rétegét.

Megkönnyítették a szenvedését a Legnagyobbnak, Embertársuknak. Segítették a keresztútján. Vigasztalva őt, terhét egy darabon hordozva, kezét megszorítva, ~öző homlokát megtörölve, imádkozva érte, tudatták vele: itt vagyok, veled vagyok.
...

Asszony, tudtad, hogy egy ősi kód rejlik benned, olyan hatalmas örökség, mellyel paradicsommá lehet változtatni a földet? Egy kirakó darabkája vagy, mely kirakót ha összerakják, valódi utópiát teremt meg. És te vagy az a felbecsülhetetlen értékű ~szem, mely fényt és szeretetet hoz a világra, ...

A szent szavaknak lehet elvont, mély tartalmuk, lehetnek rövid, bölcs mondások, némelyikük csupán misztikus hangok sorozata, jelentős részükben pedig látszólag nincs semmi logika. Leghíresebb az 'om ma-ni pad-me hum", a hat szent szótag, amelynek jelentése 'igazi ~ a lótuszkehelyben".

Ha látom, hogy a mennyezet ázik, mert mondjuk megrongálódott a tető és a tartós esőzések miatt már kezd '~öződni' a fejem fölött a fal, akkor majdnem ösztönösen azt nézem, hogy mi van alatta.

Ha világos színekbe öltözködnek, félszegnek tűnnek, és olyan benyomást keltenek, mintha nem lenne velük rendben valami. Szerencsés napjaik a szombat, vasárnap és a hétfő.
Szerencsét hozó köveik az ametiszt és a sötét árnyalatú zafír, valamint a fekete ~ vagy a fekete gyémánt.

Több embert ismertem, aki tapasztalatból jött rá, hogy egy bizonyos fajta álma mindig valami baj hírnöke. Mindamellett van egy két dolog, ami minden álmodó szerint ugyanazt jelenti, például a mély víz közelgő baj, a ~ könnyek jele.

Lásd még: Lásd még: Mit jelent Isten, Szellem, Nap, Tudat, Arany?

◄ Gyógyító erő   Halak ►
 
RSS Mobile