Kezdőlap (Földanya)

 Ezoterika 

  » »
 
   

Földanya

Ezoterika  Föld jegyek  Föld-jegy

A Földanya nem minden területe fog átesni ezeken a mély változásokon, sok hely lesz veszélytelen.


"Földanya, Földanya,
Adj nekem erőt,
Új születést!"
Addig ismételd ezt a varázsigét, amíg az összes homok vagy por elfogyott az edényből vagy a tartóból.

A Földanya meridiánjai
Az emberi szervezetre közismerten káros sugárzások
Az emberi szervezetre hasznos sugárzások ...

A Földanya mindig itt lesz velünk és Segítő Erők sokasága várja, hogy segítsen! gyógyult szívvel pedig teljesebb életet élhetünk és magabiztosan tudjuk majd látni, hogy VAN VÁLASZTÁSUNK! És ha sorsunkban ez van megírva, megtaláljuk igazi társunk! ...

"A FÖLDANYA MEGKÖSZÖNTÉSE" c. alkotás (olajfestmény). Készítette és adományozta Binger,Vilmos, Aszód.
"ÖRDÖGLAKAT" c. alkotás (kovácsolt vas). Készítette és adományozta Szegő Mónika művész, Gödöllő.

Ez ittFöldanya Méhe!
S ha nem MAG-úr a MAG-zatbenne, mivé lesz szülése?
Énnépem, dicső királyok nemes nemzettsége! ...

Decemberben Földanya magába gyűjti, 'kiértékeli', és beállítja, minden földi gyermeke tudását, fejlődését.
Megnézi, tud-e neked még olyant tanítani, amivel emberként többé válhatsz?

A kétdimenziós keréken a kereszt vízszintes tengelye jelképezi a két irányt, lefelé(Földanya) és felfelé(Ég Atya). A négy évszak az idő szimbóluma, a négy égtáj pedig a teret jelképezi.

Sok időt szentelünk a Földanya Elohim-jára, hogy biztosítsuk, nehogy valami nagyobb esemény katasztrofálisan megtörje világotokat.

Ő az, aki önmagát a Földanya lénye által valósítja meg, és ő a az Élet Teremtőjének és az Evolúcionak a női oldala. Energiát küld a mátrixnak, amely állondosítja azt a valóságot, amelyben a lelkek nyilatkoznak meg.

Olykor más népek mítoszaiban, legendáiban is megjelenik e szám, a grúzok minden év kora tavaszán nyolcféle ünnepséggel ünnepelték meg Kviria istent, a jakutok mondájában a világ közepe a földanya nyolcszögletű köldökén található, ...

Őseink világlátásának egyik legalapvetőbb eleme a természet tagolása: az embereket a termékeny földanya élteti, akit viszont az ég termékenyít meg eső által. A Hold és a Nap is két pólust alkot: változékonyság és állandóság, nő és férfi.

Szent Mihály hava - Mérleg hava - Földanya hava - Őszelő
A régi rómaiak hetedik hónapja, neve is innen ered: septem, azaz hét. A Gergely-naptárban már a kilencedik hónap, a munkaszezon és a tanítási év kezdete.

Később az első földműves népek letelepülésekor a termékeny Földanya-kultusz került előtérbe.

Hérodotosz szerint a Fekte-tengeri szkíták Apit imádták, aki a Földanya egyik formája lehetett. A türköknél később Umaj istennővel találkozunk.

- a két nem tökéletes egyenrangúsága Földanya élőlény, szeretjük, tiszteljük, vigyázunk rá, kíméljük temploma a természet legfőbb tevékenysége a gyógyítás (egyedi és globális) minden a természet része - tehát önmagában véve nincs "jó" és "rossz".

Brighid kígyója előbukkan a Földanya méhéből, hogy megnézze, milyen az időjárás, (a Gyertyaszentelő eredete) és néhány helyen ilyenkor kezdenek a fagyott földből kibújni az első sáfrányok.Ezen az ünnepen a Szüzet menyasszonyként tiszteljük.

Most a Mérleg Havában járunk, ami régi magyar elnevezés szerint Földanya, illetve Szent Mihály hava. Az e havi asztrológiai aktualitásokat a NAP egy adott jelben való tartózkodási idejéhez viszonyítva adjuk meg.

Bármilyen ezotériával foglalkozó boltban beszerezhetsz egyet. A kristály a földanya egyik legerősebb jelképe, és délkelet a területe.
Mielőtt felhelyeznéd a kristályt, mindenképpen mosd meg sós vízzel, hogy megtisztuljon mindenféle negatív energiától.

Az ionXtra® anyag a 'Földanya' alapinformációit hordozza és közvetíti az emberi szervezet számára.

Szereti a komfortot és könnyen belegabalyodhat egy földanya archetípusú nőbe. Szereti a jó alakú nőket, az igazi érzéki típusokat (a modellalkatok nem az ő esetei).

Püthón őrizte az eredeti jóslatot, mely Gaiához tartozott. (Gaia Uranosz felesége, a Föld istennője, avagy a Földanya.) Apollón legyőzte Püthónt és felépítette a saját jóstemplomát, melynek bejáratára fel volt vésve: 'Ismerd meg önmagad'.

Ha csatlakozni kívántok a 8000 Sámándob Szertartáshoz, melyet Mexikóban,
illetve a világ számos egyéb helyén tartanak március 21-én, hogy segítsünk
FöldAnya gyógyításában, GYERTEK EL A SUNORANGE - ba, a DOBOLÁS SZERTARTÁSRA,
NE KÉSSETEK! ...

Erősíti a többi kristály hatását, szinte bármilyen betegség esetén használható, és elengedhetetlen a spirituális fejlődésben. Harmonizálja a két agyféltekét, tisztítja az aurát. A Földanya hatalmát képviseli.

Lásd még: Lásd még: Föld, Tudat, Asztrológia, Isten, Angyal

Ezoterika  Föld jegyek  Föld-jegy

 
RSS Mobile