Kezdőlap (Földanya)

 Ezoterika 

Tudod-e, hogy mi mi? MiMi az útmutató tudástár.
  » »
 
   

Földanya

Ezoterika  Föld jegyek  Föld-jegy

Földanya Minisztériumának létrehozása lesz annak érdekében, hogy az új jogokat elismerjék, és biztosítsák azok betartását.


A Föld csakrái: A Földanyag hét fő energiaörvénye
Ahogyan a fizikai testnek hét (vagy több) azonosítható energiaközpontja vagy forgó finomenergia-örvénye van, ugyanúgy a bolygónak is vannak olyan csakra-központjai, amelyek szabályozzák az egészségét és tükrözik az energetikai fejlődését. Dr.

A Földanya nem minden területe fog átesni ezeken a mély változásokon, sok hely lesz veszélytelen.

"Földanya, Földanya,
Adj nekem erőt,
Új születést!"
Addig ismételd ezt a varázsigét, amíg az összes homok vagy por elfogyott az edényből vagy a tartóból.

A Földanya meridiánjai
Az emberi szervezetre közismerten káros sugárzások
Az emberi szervezetre hasznos sugárzások ...

A ~ mindig itt lesz velünk és Segítő Erők sokasága várja, hogy segítsen! gyógyult szívvel pedig teljesebb életet élhetünk és magabiztosan tudjuk majd látni, hogy VAN VÁLASZTÁSUNK! És ha sorsunkban ez van megírva, megtaláljuk igazi társunk! ...

"A FÖLDANYA MEGKÖSZÖNTÉSE" c. alkotás (olajfestmény). Készítette és adományozta Binger,Vilmos, Aszód.
"ÖRDÖGLAKAT" c. alkotás (kovácsolt vas). Készítette és adományozta Szegő Mónika művész, Gödöllő.
"VARÁZS KARMOK" c. alkotás. Készítette és adományozta Vízi Adrien ötvös, Debrecen.

Ez itt~ Méhe!
S ha nem MAG-úr a MAG-zatbenne, mivé lesz szülése?
Énnépem, dicső királyok nemes nemzettsége! ...

Decemberben ~ magába gyűjti, 'kiértékeli', és beállítja, minden földi gyermeke tudását, fejlődését.
Megnézi, tud-e neked még olyant tanítani, amivel emberként többé válhatsz?

Afféle gondoskodó ~ típus vagy, átlagon felüli empátiával és segítőkészséggel megáldva. Gyakorlatiasságodat szeretik a férfiak, ahogyan azt is, hogy csak azt hiszed el, amit látsz.

Sok időt szentelünk a ~ Elohim-jára, hogy biztosítsuk, nehogy valami nagyobb esemény katasztrofálisan megtörje világotokat.

Olykor más népek mítoszaiban, legendáiban is megjelenik e szám, a grúzok minden év kora tavaszán nyolcféle ünnepséggel ünnepelték meg Kviria istent, a jakutok mondájában a világ közepe a ~ nyolcszögletű köldökén található, ahonnan egy nyolcágú fa nő ki, ...

Őseink világlátásának egyik legalapvetőbb eleme a természet tagolása: az embereket a termékeny ~ élteti, akit viszont az ég termékenyít meg eső által. A Hold és a Nap is két pólust alkot: változékonyság és állandóság, nő és férfi.

Szent Mihály hava - Mérleg hava - ~ hava - Őszelő
A régi rómaiak hetedik hónapja, neve is innen ered: septem, azaz hét. A Gergely-naptárban már a kilencedik hónap, a munkaszezon és a tanítási év kezdete. Petőfi szeptember végén már az elmúlás hangulatát érezte. Szeptember 22-23.

Később az első földműves népek letelepülésekor a termékeny ~-kultusz került előtérbe. Gaia istennő újra feléledt mai kultúránkban, jelezve a veszélyt, mely nemcsak magát a Föld bolygót, hanem egész létünket fenyegeti a környezeti pusztítások tarthatatlansága következtében.

Hérodotosz szerint a Fekte-tengeri szkíták Apit imádták, aki a ~ egyik formája lehetett. A türköknél később Umaj istennővel találkozunk. Az ősi lovas népek fákban, forrásokban és a különleges sziklákban is az ő alakját tisztelték, és áldozattal járultak kegyeiért.

- a két nem tökéletes egyenrangúsága ~ élőlény, szeretjük, tiszteljük, vigyázunk rá, kíméljük temploma a természet legfőbb tevékenysége a gyógyítás (egyedi és globális) minden a természet része - tehát önmagában véve nincs "jó" és "rossz".

Brighid kígyója előbukkan a ~ méhéből, hogy megnézze, milyen az időjárás, (a Gyertyaszentelő eredete) és néhány helyen ilyenkor kezdenek a fagyott földből kibújni az első sáfrányok.Ezen az ünnepen a Szüzet menyasszonyként tiszteljük.

Most a Mérleg Havában járunk, ami régi magyar elnevezés szerint ~, illetve Szent Mihály hava. Az e havi asztrológiai aktualitásokat a NAP egy adott jelben való tartózkodási idejéhez viszonyítva adjuk meg.

Az ionXtra® anyag a '~' alapinformációit hordozza és közvetíti az emberi szervezet számára.

Szereti a komfortot és könnyen belegabalyodhat egy ~ archetípusú nőbe. Szereti a jó alakú nőket, az igazi érzéki típusokat (a modellalkatok nem az ő esetei). És általában ragaszkodik a kultúrában gyökerező hagyományos passzív női szerepekhez, ezt tartja nőiesnek.

Püthón őrizte az eredeti jóslatot, mely Gaiához tartozott. (Gaia Uranosz felesége, a Föld istennője, avagy a ~.) Apollón legyőzte Püthónt és felépítette a saját jóstemplomát, melynek bejáratára fel volt vésve: 'Ismerd meg önmagad'.

Ha csatlakozni kívántok a 8000 Sámándob Szertartáshoz, melyet Mexikóban,
illetve a világ számos egyéb helyén tartanak március 21-én, hogy segítsünk
~ gyógyításában, GYERTEK EL A SUNORANGE - ba, a DOBOLÁS SZERTARTÁSRA,
NE KÉSSETEK! ...

fényhozónak is hívják, minden csakrával kapcsolatban áll, de leginkább a koronacsakrával, eleme a föld. Erősíti a többi kristály hatását, szinte bármilyen betegség esetén használható, és elengedhetetlen a spirituális fejlődésben. Harmonizálja a két agyféltekét, tisztítja az aurát. A ~ ...

Lásd még: Lásd még: Mit jelent Föld, Tudat, Isten, Asztrológia, Bolygó?

◄ Föld jegyek   Föld-jegy ►
 
RSS Mobile