Kezdőlap (Energiavámpír)

 Ezoterika 

Tudod-e, hogy mi mi? MiMi az útmutató tudástár.
  » »
 
   

Energiavámpír

Ezoterika  Energiaszint  Érctelér

Energiavámpír
A vámpír szó hallatán rendszerint egy nagyfogú, szúrós tekintetű vámpír képe ötlik fel bennünk, de a valóságban az energiavámpír bárhogyan is megjelenhet, ám úgy biztosan nem, ahogyan a tudatunkban él.
.


Az energiavámpírság természetes és gyakori folyamat, naponta sok milliárd alkalommal lezajlik szerte a világon, amikor egy másik emberrel beszélgetünk.

Fontos azonban tudnunk, hogy az energiavámpírok többsége jóhiszemű, és tudatosan nem akarnak ártani. Sőt, ők vannak legjobban meglepve, ha szembesítik őket azzal, mit tesznek a környezetükkel.

Asztrális energiavámpír lényeket, lélektelen elementálokat ismerünk, és szükség esetén el is tudunk velük bánni, hisz ez a mágusok képzéséhez hozzátartozik, mint alapvető technika.
Mivel a lény igencsak mohón viselkedett, és fájt is a kéretlen közeledése, úgy döntöttem, hogy megszabadulok tőle.

-Akkora energiamennyiséget szívok el tőle, hogy neki remeg a lába, mert olyan vagyok, mint egy energiavámpír. Egyébként azt mondta velem nincs semmi gond, de a barátom valószínűleg nem jó helyen fekszik és majd elmegy hozzá, kiméri hova tegye az ágyat, és megszűnik a fejfájása.
Aztán elmentünk haza.

Az ~ok olyan emberek, akik valamilyen oknál fogva a puszta jelenlétükkel is elveszik erőnket, velük a semleges kapcsolattartás is többe kerül érzelmileg, mint másokkal, pláne, mint amennyit áldozni tudunk rájuk.

Mit tegyünk akkor, ha nem szeretnénk 'érzelemmentessé' (szenvtelenné) válni, nem kívánunk 'érzelmileg ellenőrzöttekké' válni és nem óhajtunk az ~ok táplálékául szolgálni?

Azoknál, akik gyakran panaszkodnak krónikus váll-, nyak- és hátfájdalmakra, könnyen elképzelhető, hogy egy vastag kötelék indul el erről a területről, és ez a valódi bűnös. És minél hosszabb ideig tart a kapcsolat az "~ral", annál vastagabb lesz ez a kötelék.

Hatása mondhatni azonnali volt, így visszatekintve aránylag rövid időn belül megszabadultunk az "~októl". Az ígéret szerint, pár napon belül megkaptuk segítőinket, így ezek után már bizonyos védelemmel is rendelkeztünk az idegen civilizációk zaklatásival szemben. * ...

Lásd még: Lásd még: Mit jelent Tudat, Szellem, Vallás, Isten, Spirituális?

◄ Energiaszint   Érctelér ►
 
RSS Mobile