Kezdőlap (Energiavámpír)

 Ezoterika 

Tudod-e, hogy mi mi? MiMi az útmutató tudástár.
  » »
 
   

Energiavámpír

Ezoterika  Energiaszint  Érctelér

Energiavámpír
A vámpír szó hallatán rendszerint egy nagyfogú, szúrós tekintetű vámpír képe ötlik fel bennünk, de a valóságban az energiavámpír bárhogyan is megjelenhet, ám úgy biztosan nem, ahogyan a tudatunkban él.
.


Fontos azonban tudnunk, hogy az energiavámpírok többsége jóhiszemű, és tudatosan nem akarnak ártani. Sőt, ők vannak legjobban meglepve, ha szembesítik őket azzal, mit tesznek a környezetükkel.

Asztrális energiavámpír lényeket, lélektelen elementálokat ismerünk, és szükség esetén el is tudunk velük bánni, hisz ez a mágusok képzéséhez hozzátartozik, mint alapvető technika.
Mivel a lény igencsak mohón viselkedett, és fájt is a kéretlen közeledése, úgy döntöttem, hogy megszabadulok tőle.

-Akkora energiamennyiséget szívok el tőle, hogy neki remeg a lába, mert olyan vagyok, mint egy energiavámpír. Egyébként azt mondta velem nincs semmi gond, de a barátom valószínűleg nem jó helyen fekszik és majd elmegy hozzá, kiméri hova tegye az ágyat, és megszűnik a fejfájása.
Aztán elmentünk haza.

Az energiavámpírok olyan emberek, akik valamilyen oknál fogva a puszta jelenlétükkel is elveszik erőnket, velük a semleges kapcsolattartás is többe kerül érzelmileg, mint másokkal, pláne, mint amennyit áldozni tudunk rájuk.

Azoknál, akik gyakran panaszkodnak krónikus váll-, nyak- és hátfájdalmakra, könnyen elképzelhető, hogy egy vastag kötelék indul el erről a területről, és ez a valódi bűnös. És minél hosszabb ideig tart a kapcsolat az "~ral", annál vastagabb lesz ez a kötelék.

Hatása mondhatni azonnali volt, így visszatekintve aránylag rövid időn belül megszabadultunk az "~októl". Az ígéret szerint, pár napon belül megkaptuk segítőinket, így ezek után már bizonyos védelemmel is rendelkeztünk az idegen civilizációk zaklatásival szemben. * ...

Lásd még: Lásd még: Mit jelent Tudat, Angyal, Szellem, Bolygó, Föld?

◄ Energiaszint   Érctelér ►
 
RSS Mobile