Kezdőlap (Energiavámpír)

 Ezoterika 

  » »
 
   

Energiavámpír

Ezoterika  Energiaszint  Érctelér

Az energiavámpírok 4 fő típusa
A bizonytalan típus
Lelki problémái a szeretethiányból adódnak.


Energiavámpír
A vámpír szó hallatán rendszerint egy nagyfogú, szúrós tekintetű vámpír képe ötlik fel bennünk, de a valóságban az energiavámpír bárhogyan is megjelenhet, ám úgy biztosan nem, ahogyan a tudatunkban él.
.

Fontos azonban tudnunk, hogy az energiavámpírok többsége jóhiszemű, és tudatosan nem akarnak ártani. Sőt, ők vannak legjobban meglepve, ha szembesítik őket azzal, mit tesznek a környezetükkel.

-Akkora energiamennyiséget szívok el tőle, hogy neki remeg a lába, mert olyan vagyok, mint egy energiavámpír.

Asztrális energiavámpír lényeket, lélektelen elementálokat ismerünk, és szükség esetén el is tudunk velük bánni, hisz ez a mágusok képzéséhez hozzátartozik, mint alapvető technika.

Az energiavámpírok olyan emberek, akik valamilyen oknál fogva a puszta jelenlétükkel is elveszik erőnket, velük a semleges kapcsolattartás is többe kerül érzelmileg, mint másokkal, pláne, mint amennyit áldozni tudunk rájuk.

Ezeket a 'tükörlényeket' nevezhetjük egyfajta energiavámpíroknak is, akik a mi vitalitásunkból táplálkoznak. Attól függően, hogy pozitív vagy negatív energiára van szükségük, annak megfelelő emóciókat gerjesztenek bennünk.

Azoknál, akik gyakran panaszkodnak krónikus váll-, nyak- és hátfájdalmakra, könnyen elképzelhető, hogy egy vastag kötelék indul el erről a területről, és ez a valódi bűnös. És minél hosszabb ideig tart a kapcsolat az "energiavámpírral", ...

Hatása mondhatni azonnali volt, így visszatekintve aránylag rövid időn belül megszabadultunk az "energiavámpíroktól".

Lásd még: Lásd még: Tudat, Angyal, Szellem, Bolygó, Föld

Ezoterika  Energiaszint  Érctelér

 
RSS Mobile