Kezdőlap (Bioritmus)

 Ezoterika 

Tudod-e, hogy mi mi? MiMi az útmutató tudástár.
  » »
 
   

Bioritmus

Ezoterika  Biorezonancia  Bivaly

A bioritmus
MEGOSZTÁS
A bioritmus alapelve az, hogy a testünk és a lelkünk is ciklusokban változnak. Az egyetlen közös bennük a születési dátum. A születés pillanatától kezdve, különféle testi, érzelmi és intellektuális fázisokon megy át, amelyek lehetnek pozitívak vagy negatívak.


A "bioritmus" jelentése: Főbb életfunkciók szakaszos ismétlődése (ébrenlét - alvás).

Milyen a bioritmusod?
Az emberi szervezet, mint élő egység, a természet egyik legösszetettebb eleme, mely talán a legbonyolultabb működéssel jellemezhető. Szervezetünk ugyanakkor több szempontból nagyban...
1918 megtekintés
Beszéd téma ...

A test bioritmusa (23 napos)
A személyes testi bioritmus ismerete főleg azoknak az embereknek érdekes, akik valamilyen módon a testükkel végeznek munkát vagy a sportban, vagy a hivatásuk révén, például masszőrök, táncosok, ...

BIORITMUS
A bioritmus erőtere
Gyakran előfordul, hogy órákon vagy napokon át rossz érzéseink vannak, ...

A ~ erőtere - Mindennapi ~
Belső óránk a legpontosabb ...

~
tudományos munkaterület azzal az alapfeltételezéssel, hogy a természet és az emberek esetében is 3 alapritmus határozza meg a biológiai folyamatokat. Az embereknél a 23 napos, ún. férfi ritmussal számolunk a fizikai tulajdonságok, 28 napos, ún.

~
(10)
~ és pár-~ is található ezen az oldalon.

A periodikusan váltakozó ~unk szerint mindennek megvan a maga ideje, így táplálkozásnak, a sportnak, a pihenésnek, akár egy foghúzásnak is. 12 fő szervünk kétórás időközönként "váltja egymást" a munkában, a maga idejében az éppen aktuális "dolgozó" birtokolja szinte az összes energiánkat.

A ~uk is teljesen azonos. Képesek arra, hogy 20-30 km távolságból is tökéletesen megterveznek egy kanyart. A Merkaba mezőben vannak. A legidősebb férfi, vagy nő dönt a csapatban és a többiek rajta keresztül lélegeznek.

A kötet összesen 70, a hétköznapokban igen jól alkalmazható energizáló módszert ismertet, a szervezet napi ~ának megfelelően, azon napszakhoz társítva valamennyit, amikor a leghatékonyabban alkalmazhatók.

Minden jel arra mutat, hogy a test sejtjeinek a ~át, életritmusát és feladatát a szív által kibocsátott jelek nem csak biológiai, hanem energetikai és informatikai értelemben is vezérlik. Ez egyfajta kommunikáció, amelyet nagyon jól meg kell komponálni.

A megfigyelések szerint ezek a "csöndes" napok a radiesztéza ~ának, valamint a Hold állapotának függvényei.

Rohanó világunk próbára teszi egészségünket, kibillent természetes ~unkból. Íme 10 tipp, hogy megálljt parancsolj az időnek!
Egészség
Milyen jegyben születtél? Így űzd el a stresszt! ...

Sokan kérdezik tőlem, a napnak melyik időszakában érdemes az ingával foglalkozni, dolgozni. Mindenkire érvényes választ nem tudok adni, mert az optimális időpont az egyén ~ától függ.
Az ingával végzett munka igen fárasztó, ezért kezdetben nem kell túlzásba vinni.

Mindemellett munkájában is helyt állt, elismerik tevékenységét. A sok idegeskedés és a túlterhelés azonban könnyen megbosszulhatja magát, ideje lazítani, pihenni! Kérje: Konfertiel (a ~) és Tattwaiel (az életöröm) angyalok segítségét.


...

Lásd még: Lásd még: Mit jelent Asztrológia, Varázs, Halál, Jegyek, Isten?

◄ Biorezonancia   Bivaly ►
 
RSS Mobile