Kezdőlap (Bioritmus)

 Ezoterika 

  » »
 
   

Bioritmus

Ezoterika  Biorezonancia  Bivaly

A bioritmus
MEGOSZTÁS
A bioritmus alapelve az, hogy a testünk és a lelkünk is ciklusokban változnak. Az egyetlen közös bennük a születési dátum.


A "bioritmus" jelentése: Főbb életfunkciók szakaszos ismétlődése (ébrenlét - alvás).

Milyen a bioritmusod?
Az emberi szervezet, mint élő egység, a természet egyik legösszetettebb eleme, mely talán a legbonyolultabb működéssel jellemezhető. Szervezetünk ugyanakkor több szempontból nagyban...
1918 megtekintés
Beszéd téma ...

A test bioritmusa (23 napos)
A személyes testi bioritmus ismerete főleg azoknak az embereknek érdekes, akik valamilyen módon a testükkel végeznek munkát vagy a sportban, vagy a hivatásuk révén, például masszőrök, táncosok, ...

BIORITMUS
A bioritmus erőtere
Gyakran előfordul, hogy órákon vagy napokon át rossz érzéseink vannak, ...

A bioritmus erőtere - Mindennapi bioritmus
Belső óránk a legpontosabb ...

Bioritmus
tudományos munkaterület azzal az alapfeltételezéssel, hogy a természet és az emberek esetében is 3 alapritmus határozza meg a biológiai folyamatokat. Az embereknél a 23 napos, ún.

Bioritmus
(10)
Bioritmus és pár-bioritmus is található ezen az oldalon.

A bioritmológia a bioritmussal, az élő szervezet ciklikus változásaival foglalkozik. Fizikai szinten 23, érzelmi szinten 28, szellemi szinten 33 napos ciklusokat különít el.

A bioritmusuk is teljesen azonos. Képesek arra, hogy 20-30 km távolságból is tökéletesen megterveznek egy kanyart. A Merkaba mezőben vannak. A legidősebb férfi, vagy nő dönt a csapatban és a többiek rajta keresztül lélegeznek.

A kötet összesen 70, a hétköznapokban igen jól alkalmazható energizáló módszert ismertet, a szervezet napi bioritmusának megfelelően, azon napszakhoz társítva valamennyit, amikor a leghatékonyabban alkalmazhatók.

A tobozmirigy a bioritmusért felelős, illetve a hormontermelést és tested folyadékháztartását szabályozza.

A megfigyelések szerint ezek a "csöndes" napok a radiesztéza bioritmusának, valamint a Hold állapotának függvényei.

Rohanó világunk próbára teszi egészségünket, kibillent természetes bioritmusunkból. Íme 10 tipp, hogy megálljt parancsolj az időnek!
Egészség
Milyen jegyben születtél? Így űzd el a stresszt! ...

Sokan kérdezik tőlem, a napnak melyik időszakában érdemes az ingával foglalkozni, dolgozni. Mindenkire érvényes választ nem tudok adni, mert az optimális időpont az egyén bioritmusától függ.

Mindemellett munkájában is helyt állt, elismerik tevékenységét. A sok idegeskedés és a túlterhelés azonban könnyen megbosszulhatja magát, ideje lazítani, pihenni! Kérje: Konfertiel (a bioritmus) és Tattwaiel (az életöröm) angyalok segítségét.
...

(Felfedezték, hogy az ember szervezetén belül is vannak különböző ritmusok, működik egy biológiai belső óra, ezt elnevezték bioritmusnak.) Az élelem megszerzése napsütésben történt, amikor leszállt az éj, nyugovóra tértek.

Lásd még: Lásd még: Asztrológia, Varázs, Jegyek, Föld, Halál

Ezoterika  Biorezonancia  Bivaly

 
RSS Mobile