Kezdőlap (Bioritmus)

 Ezoterika 

Tudod-e, hogy mi mi? MiMi az útmutató tudástár.
  » »
 
   

Bioritmus

Ezoterika  Biorezonancia  Bivaly

A bioritmus
MEGOSZTÁS
A bioritmus alapelve az, hogy a testünk és a lelkünk is ciklusokban változnak. Az egyetlen közös bennük a születési dátum. A születés pillanatától kezdve, különféle testi, érzelmi és intellektuális fázisokon megy át, amelyek lehetnek pozitívak vagy negatívak.


A "bioritmus" jelentése: Főbb életfunkciók szakaszos ismétlődése (ébrenlét - alvás).

Milyen a bioritmusod?
Az emberi szervezet, mint élő egység, a természet egyik legösszetettebb eleme, mely talán a legbonyolultabb működéssel jellemezhető. Szervezetünk ugyanakkor több szempontból nagyban...
1918 megtekintés
Beszéd téma ...

A test bioritmusa (23 napos)
A személyes testi bioritmus ismerete főleg azoknak az embereknek érdekes, akik valamilyen módon a testükkel végeznek munkát vagy a sportban, vagy a hivatásuk révén, például masszőrök, táncosok, ...

BIORITMUS
A bioritmus erőtere
Gyakran előfordul, hogy órákon vagy napokon át rossz érzéseink vannak, ...

A ~ erőtere - Mindennapi ~
Belső óránk a legpontosabb ...

~
tudományos munkaterület azzal az alapfeltételezéssel, hogy a természet és az emberek esetében is 3 alapritmus határozza meg a biológiai folyamatokat. Az embereknél a 23 napos, ún. férfi ritmussal számolunk a fizikai tulajdonságok, 28 napos, ún.

~
(10)
~ és pár-~ is található ezen az oldalon.

A bioritmológia a ~sal, az élő szervezet ciklikus változásaival foglalkozik. Fizikai szinten 23, érzelmi szinten 28, szellemi szinten 33 napos ciklusokat különít el. Az ember fizikai, érzelmi, szellemi állapotát az határozza meg, hogy éppen, hol tart az adott ciklusban.

A ~uk is teljesen azonos. Képesek arra, hogy 20-30 km távolságból is tökéletesen megterveznek egy kanyart. A Merkaba mezőben vannak. A legidősebb férfi, vagy nő dönt a csapatban és a többiek rajta keresztül lélegeznek.

A kötet összesen 70, a hétköznapokban igen jól alkalmazható energizáló módszert ismertet, a szervezet napi ~ának megfelelően, azon napszakhoz társítva valamennyit, amikor a leghatékonyabban alkalmazhatók.

A megfigyelések szerint ezek a "csöndes" napok a radiesztéza ~ának, valamint a Hold állapotának függvényei.

Rohanó világunk próbára teszi egészségünket, kibillent természetes ~unkból. Íme 10 tipp, hogy megálljt parancsolj az időnek!
Egészség
Milyen jegyben születtél? Így űzd el a stresszt! ...

Sokan kérdezik tőlem, a napnak melyik időszakában érdemes az ingával foglalkozni, dolgozni. Mindenkire érvényes választ nem tudok adni, mert az optimális időpont az egyén ~ától függ.
Az ingával végzett munka igen fárasztó, ezért kezdetben nem kell túlzásba vinni.

Mindemellett munkájában is helyt állt, elismerik tevékenységét. A sok idegeskedés és a túlterhelés azonban könnyen megbosszulhatja magát, ideje lazítani, pihenni! Kérje: Konfertiel (a ~) és Tattwaiel (az életöröm) angyalok segítségét.


...

Lásd még: Lásd még: Mit jelent Asztrológia, Varázs, Jegyek, Föld, Halál?

◄ Biorezonancia   Bivaly ►
 
RSS Mobile