Kezdőlap (Bioritmus)

 Ezoterika 

Kezdőlap  
 
 
Kezdőlap » Ezoterika » Bioritmus


 

Bioritmus

Ezoterika  Biorezonancia  Bivaly

A bioritmus
MEGOSZTÁS
A bioritmus alapelve az, hogy a testünk és a lelkünk is ciklusokban változnak. Az egyetlen közös bennük a születési dátum.


A "" jelentése: Főbb életfunkciók szakaszos ismétlődése (ébrenlét - alvás).

Milyen a bioritmusod?
Az emberi szervezet, mint élő egység, a természet egyik legösszetettebb eleme, mely talán a legbonyolultabb működéssel jellemezhető. Szervezetünk ugyanakkor több szempontból nagyban...
1918 megtekintés
Beszéd téma ...

A test a (23 napos)
A személyes testi ismerete főleg azoknak az embereknek érdekes, akik valamilyen módon a testükkel végeznek munkát vagy a sportban, vagy a hivatásuk révén, például masszőrök, táncosok, ...

BIORITMUS
A bioritmus erőtere
Gyakran előfordul, hogy órákon vagy napokon át rossz érzéseink vannak, ...

A erőtere - Mindennapi
Belső óránk a legpontosabb ...

Bioritmus
tudományos munkaterület azzal az alapfeltételezéssel, hogy a természet és az emberek esetében is 3 alapritmus határozza meg a biológiai folyamatokat. Az embereknél a 23 napos, ún.


(10)
és pár- is található ezen az oldalon.

A bioritmológia a bioritmussal, az élő szervezet ciklikus változásaival foglalkozik. Fizikai szinten 23, érzelmi szinten 28, szellemi szinten 33 napos ciklusokat különít el.

Cikkajánlás:
"A fogalma a századfordulón vált ismertté. Azon a felfedezésen alapszik, hogy az embernek születésétől fogva van úgynevezett fizikai, érzelmi és intellektuális (szellemi) ciklusa."
AsztrálFény-Kincsesbánya ...

A bioritmusuk is teljesen azonos. Képesek arra, hogy 20-30 km távolságból is tökéletesen megterveznek egy kanyart. A Merkaba mezőben vannak. A legidősebb férfi, vagy nő dönt a csapatban és a többiek rajta keresztül lélegeznek.

A kötet összesen 70, a hétköznapokban igen jól alkalmazható energizáló módszert ismertet, a szervezet napi ának megfelelően, azon napszakhoz társítva valamennyit, amikor a leghatékonyabban alkalmazhatók.

A tobozmirigy a bioritmusért felelős, illetve a hormontermelést és tested folyadékháztartását szabályozza.

A megfigyelések szerint ezek a "csöndes" napok a radiesztéza ának, valamint a Hold állapotának függvényei.

Felborulhat teste folyadékháztartása. Gondjai lehetnek a bioritmusért felelős tobozmiriggyel, amely a hormontermelést is szabályozza. A végtagfájdalmak hátterében keringési problémák állhatnak ezért, erre nem árt odafigyelni.

Sokan kérdezik tőlem, a napnak melyik időszakában érdemes az ingával foglalkozni, dolgozni. Mindenkire érvényes választ nem tudok adni, mert az optimális időpont az egyén ától függ.

Mindemellett munkájában is helyt állt, elismerik tevékenységét. A sok idegeskedés és a túlterhelés azonban könnyen megbosszulhatja magát, ideje lazítani, pihenni! Kérje: Konfertiel (a bioritmus) és Tattwaiel (az életöröm) angyalok segítségét.
...

(Felfedezték, hogy az ember szervezetén belül is vannak különböző ritmusok, működik egy biológiai belső óra, ezt elnevezték nak.) Az élelem megszerzése napsütésben történt, amikor leszállt az éj, nyugovóra tértek.

Lásd még: Lásd még: Asztrológia, Jegyek, Varázs, Föld, Halál

Ezoterika  Biorezonancia  Bivaly

 
RSS Mobile