Kezdőlap (Asztrálutazás)

 Ezoterika 

Tudod-e, hogy mi mi? MiMi az útmutató tudástár.
  » »
 
   

Asztrálutazás

Ezoterika  Asztráltest  Asztrofizika

Asztrálutazás - Mi történik amikor kilépünk a testünkből?
SzJanos
Az asztrálutazás akár az egyik kedvenc elfoglaltságunk is lehet.Sokkal előbb szerezhetünk róla tudomást mint,ahogy olvashatunk létezéséről.


Asztrálutazások - quantumfizikai valóság vagy ezoterikus mítosz?
Aki hisz a test és lélek filozófiai dualizmusában, annak többnyire nem kérdéses, hogy a halál után a lélek a testet elhagyja, hogy új feladatokat, és talán új inkarnációkat is keressen magának.

Ártatlan álom vagy asztrálutazás?
Éjjeli testen kívüli élmények
A testen kívüli állapot sokakat megijeszt, pedig sokkal gyakoribb, mint hinnéd.

Írta: Asztrálutazás
Mindenütt a világon megfigyelték, hogy egyre több gyerek viselkedik feltűnően másképp, mint a többiek, és nem olyan könnyen alkalmazkod­nak az általános normához, mint a korábbi generációk. Ezeket a gyere­keket "új gyerekeknek" vagy "az új korszak gyerekeinek" is nevezik.

Ez hasonló ahhoz, ami egy alacsony energiájú asztrálutazás során történik. Az asztráltestnek energiahiánya van, és nincs elég benyomása az utazásról. Ez okozza, hogy az emlékei nem lesznek dominánsak, amikor visszatér a fizikai testbe.

Ezt követően vissza kellett térnie Edfuba és ~t kellett tennie egy megadott bolygóra, ahonnan információkat kellett visszahoznia, majd ezeket meg kellett osztania a beavatottakkal. Ha ez a vizsga sikeres volt, akkor Edfuból mehetett a beavatott Denderába az utolsó vizsgák letételére.

Lásd még: Lásd még: Mit jelent Asztrál, Tudat, Szellem, Kristály, Halál?

◄ Asztráltest   Asztrofizika ►
 
RSS Mobile