Kezdőlap (Ásványok)

 Ezoterika 

  » »
 
   

Ásványok

Ezoterika  Aspektusok  Aszcendens

Ásványok, féldrágakövek, drágakövek és gyógyító rezgéseik
Achát ...


Ásványok és a fogyókúra
Sokan küzdenek súlyfelesleggel. Aki már fogyókúrázott valaha, az tudja, hogy az idegrendszert is "kikezdi" a diéta, hiszen felborul az ember szervezetének egyensúlya. Szükség van az ásványi anyagok és nyomelemek pótlására.

ásványok
A sziget ásványországi kincseit nem igen aknázzák ki; a hóvák törvényei ezt egyenesen tiltják is; vannak azonban M.-ban arany-, ezüst-, réz-, ólom-, nagymennyiségben vasércek és nagy széntelepek.

Ásványok a lélek szolgálatában
Cincopa video hosting solution for your website. Another great product from Cincopa Send Files.

Gyógyhatású ásványok
tetszik
Betegségeim után szinte minden alkalommal eldöntöm, hogy változtatok életemen! Egészségtudatosságra nevelem magam és többé nem leszek beteg! Persze, fogadalmak! Jól hangzik, de még soha nem vettem magam komolyan.

Bermannus avagy beszélgetés az ásványok csodálatos világáról
Részletek
Bermannus sive de re metallica dialogus
1530 ...

Ásványok
Coven:
Divináció:
jóslás. Történhet kártyák (tarot), tűz, víz, satöbbi segítségével. Január 21. hagyományosan a tűzjóslás ideje. *
Esbat:
kisebb boszorkányünnepek, a hold fázisainak megfelelően.. Ld.

Ásványok, növények, állatok és emberek képezik az érzékek által felfogható természeti birodalmakat. Eredeti megnyilvánulási formájuk összehasonlíthatatlan a maival, mely az emberiség viselkedése által végletesen károsodott és elfajult.

Ásványok és a drágakövek: kristályt, a kvarcot, a szelenit - holdkő - nevű követ (mely mágikus természetrajz szerint a Holddal együtt nő és együtt fogy), a berlit, az akvamarint, az opált, a cseppkövet, valamint a tenger drágakövét, a gyöngyöt.

Az ásványok a föld kőzeteit építik fel. Az ásvány természetes előfordulású, szilárd, állandó összetételű képződmény. Az ásványok kristályszerkezete többféle lehet. Általában szervetlen vegyületek, de vannak szerves eredetűek is.

Az ásványok egy kissé szilárdabbak vol­tak, mivel azokat olvasztott állapotban bő­ségesen dobálta a Hold a Földre.

A fenti ásványokra jellemző általánosságban, hogy növelik az önbizalmunkat, eltűnnek hatásukra az önsajnáló gondolatok, új életenergiával töltik meg testünket és lelkünket.
Kapcsolódó fórumok: ...

GYÓGYULJ ásványokkal!
Hogyan használjuk fel láthatatlan erejüket?
Anyák napjára nemcsak virágot lehet ajándékozni, hanem olyan szép és maradandó dolgot is, ami nem mellékesen gyógyító erejű.

Biokémiai ásványok: MgP, CaP, NaCl (javasolt potencia: 6c)

Életben elért sikereink közvetlen összefüggésben állnak elkötelezettségünk mértékével a nehézségeket, például kitartással és kemény munkával lehet legyőzni; ...

A kristályok ásványokból épülnek fel, az élő szervezet pedig kristályos szerkezetű. Szervezetünket különböző ásványi anyagok építik fel, melyek szinte az összes élettani folyamatért felelősek.

A zeller ráadásul nagy mennyiségű magnéziumot, káliumot és kalciumot tartalmaz. Ezeknek az ásványoknak a jótékony hatása hozzájárul egy kiegyensúlyozott idegrendszerhez, és kiegyenlíti a szervezet 'feszültségszintjét' ...

Üdvözöllek Kőzetek Ásványok Leírás,lelőhely,szín Gyógyerő,állatövi... Híres drágakövek1 Híres drágakövek2 Kristálykoponyák1 Kristálykoponyák2 Érdekességek1 Érdekességek2 Érdekességek3 Ékszerek Képtár Elérhetőségeim Vendégkönyv
Azonosító:
Jelszó: ...

Ez persze nem jelentené azt, hogy a ritkafémeket és ásványokat többé nem lehetne ékszerként hordani, de a forgalmuk kizárólag folyószámlán keresztül bonyolódna.

Az amerikai bennszülött sámánok növényeket, állatokat, ásványokat és más tárgyakat használnak szövetségesként, segítőként és védőként a munkájukban.

A négy természeti birodalom (ásványok, növények, állatok és emberek) szellemének szólítása közben egy indián sámán forró köveket helyez el a kunyhóban. A sámán Dr.

A legjobb hatású védőeszközök általában porított, összesajtolt ásványokból készülnek. Ezek szó szerint úgy működnek, mint egy információ-csomag, amely segít a szervezetnek fenntartani a homeosztázist, és ellensúlyozzák a káros térenergia hatásait.

Az ember tudata például kezdetben a mai ásványokéhoz hasonló transztudat volt, azután a mai alvástudathoz, majd álomtudathoz hasonló, s csak nem túl régen fejlődött ki a tárgyi tudatossága.

  Auránk kölcsönhatásba kerülhet más emberek, élőlények, ásványok aurájával. A minket körülvevő energiaburok állandóan energiát bocsájt ki.

A tükrök, növények, ásványok, képek szintén befolyásolják környezetünk energiáit. Nagyon fontos, hogy tükröt a szobának csakis az északi, keleti vagy északkeleti részére tegyünk! A képekből boldogság, nyugalom, harmónia sugározzon! ...

Az emberek világa alatt helyezkedik el az ásványok, növények és állatok világa. Az emberek szintje fölött található az angyalok, arkangyalok és archék világa.

Drágaköveknek azokat az ásványokat tekintik, amelyek a szépségükkel, ritkaságukkal elnyerték az emberiség tetszését. Például az egyik legszebb kő, a gyémánt, nem más, mint a kémiailag tiszta szén.

Akár ismered, akár nem az ásványok világát, 2011 legyen olyan év, amikor a legcsodálatosabb kristályokról nem csak olvasol, hanem a magadénak is tudhatod őket.

Ha a 3 dimenziós valóságunkat vizsgáljuk meg közelről, mindenben megtaláljuk a szakrális geometriát. Az ásványok szakrális geometriai arányokban szerveződnek, amit a legtöbb drágaköveket és ásványokat ábrázoló könyvben megfigyelhetünk, ...

1.) Első, amit megosztok veletek, az asztrológusi szakdolgozatom, melynek címe: Ásványokkal, kövekkel ékesített asztrológia
2.) Az asztrológia a zenében
3.) Gondolatok a megbocsátásról ...

14. Gyógynövények és ásványi anyagok " Világszerte található gyógyhatású növények és ásványok használata az elme és a test működésének tökéletes egyensúlyba hozatalára.

malachit
Zöld színű kristályos féldrágakő.
Nemzetközi szó a görög malakhé (mályva) szóból, az ásványoknál gyakori -it végződéssel (mint galenit, pirit).

a A különféle tisztító, lazító, frissítő masszázsok, azz egyes színek, különféle ásványok, kristályok és esszenciák rezgései., valamint a számodra szép, pozitív dolgok látványa (táj, kép, film, virág), vagy elképzelése.

Itt is első a rendrakás, takaritás.
- rakj ki családi fotókat
- ide kerülhetnek gyógyhatásu ásványok
- elefánt, védi a család egészségét
- zöld, barna, sárga szinü tárgyak
- legyező, jó hatással van és erősiti ezt a területet ...

Mivel az energia-felvétel során az energiánkat a fákkal, növényekkel, állatokkal, ásványokkal és más emberekkel kicseréljük, illetve energiát veszünk fel tőlük, ...

Ami a gyógyír kiválasztását és elkészítését illeti, ősi alapelvekből indult ki: a keleti és a részben belőle táplálkozó alkimista hagyomány egyaránt úgy tartja, hogy a növények - az ásványokhoz és az állatokhoz hasonlóan - szimbólumok, ...

Evégbôl hét társat vett maga mellé, és megalapította a Szentlélek Házát. Társai minden titkos tudás birtokában voltak, az övék volt a Bölcsek Köve, mellyel az ásványokat arannyá lehet változtatni, de azért szerényen éltek, ...

Puha, vékony körmök: vérszegénységre, bizonyos ásványok hiányára valamint a hormonrendszer csökkent működésére utalnak.

A lakás egyik érzékeny részére, az északi területre érdemes zöld dolgokat, például egészséges, szép növényeket tenni. Hétköznapi tárgyak, tükrök, képek, ásványok vagy gyógynövények szintén befolyással lehetnek az energiák áramlására, ...

Lásd még: Lásd még: Angyal, Bolygó, Csillagjegy, Gabonakör, Tudat

Ezoterika  Aspektusok  Aszcendens

 
RSS Mobile