Kezdőlap (Ásványok)

 Ezoterika 

Tudod-e, hogy mi mi? MiMi az útmutató tudástár.
  » »
 
   

Ásványok

Ezoterika  Aspektusok  Aszcendens

Ásványok, féldrágakövek, drágakövek és gyógyító rezgéseik
Achát ...


Ásványok és a fogyókúra
Sokan küzdenek súlyfelesleggel. Aki már fogyókúrázott valaha, az tudja, hogy az idegrendszert is "kikezdi" a diéta, hiszen felborul az ember szervezetének egyensúlya. Szükség van az ásványi anyagok és nyomelemek pótlására. Ilyenkor nyúlnak a különböző tablettákhoz.

ásványok
A sziget ásványországi kincseit nem igen aknázzák ki; a hóvák törvényei ezt egyenesen tiltják is; vannak azonban M.-ban arany-, ezüst-, réz-, ólom-, nagymennyiségben vasércek és nagy széntelepek.

Ásványok a lélek szolgálatában
Cincopa video hosting solution for your website. Another great product from Cincopa Send Files.

Gyógyhatású ásványok
tetszik
Betegségeim után szinte minden alkalommal eldöntöm, hogy változtatok életemen! Egészségtudatosságra nevelem magam és többé nem leszek beteg! Persze, fogadalmak! Jól hangzik, de még soha nem vettem magam komolyan. ...

Bermannus avagy beszélgetés az ásványok csodálatos világáról
Részletek
Bermannus sive de re metallica dialogus
1530 ...

~
Coven:
Divináció:
jóslás. Történhet kártyák (tarot), tűz, víz, satöbbi segítségével. Január 21. hagyományosan a tűzjóslás ideje. *
Esbat:
kisebb boszorkányünnepek, a hold fázisainak megfelelően.. Ld. még: Sabbat, és mágikus kör.

Egyes ásványok és kristályok segíthetnek helyreállítani a pénzügyi egyensúlyt.
Forrás: Femina.hu
hirdetés ...

~, növények, állatok és emberek képezik az érzékek által felfogható természeti birodalmakat. Eredeti megnyilvánulási formájuk összehasonlíthatatlan a maival, mely az emberiség viselkedése által végletesen károsodott és elfajult. Emberiség alatti természeti birodalmak.
Tanfolyam ...

~ és a drágakövek: kristályt, a kvarcot, a szelenit - holdkő - nevű követ (mely mágikus természetrajz szerint a Holddal együtt nő és együtt fogy), a berlit, az akvamarint, az opált, a cseppkövet, valamint a tenger drágakövét, a gyöngyöt.

Az ásványok a föld kőzeteit építik fel. Az ásvány természetes előfordulású, szilárd, állandó összetételű képződmény. Az ásványok kristályszerkezete többféle lehet. Általában szervetlen vegyületek, de vannak szerves eredetűek is. Azok az anyagok, melyek hasonlítanak a természetes ásványokhoz (pl.

Az ásványok egy kissé szilárdabbak vol­tak, mivel azokat olvasztott állapotban bő­ségesen dobálta a Hold a Földre. A hőmérsék­let valamivel 3500 C° felett lehetett, mivel a réz gáz állapotban volt, és az elpárolog ilyen hőmérséklet mellett az elektromos olvasztó-kemencében.

GYÓGYULJ ásványokkal!
Hogyan használjuk fel láthatatlan erejüket?
Anyák napjára nemcsak virágot lehet ajándékozni, hanem olyan szép és maradandó dolgot is, ami nem mellékesen gyógyító erejű. A nemes kövek ellenállóbbá tehetnek a betegségekkel szemben és jó kedélyjavítók.

Biokémiai ásványok: MgP, CaP, NaCl (javasolt potencia: 6c)

Életben elért sikereink közvetlen összefüggésben állnak elkötelezettségünk mértékével a nehézségeket, például kitartással és kemény munkával lehet legyőzni; az anyagi sikeresség a személyes igyekezet eredménye.

A kristályok ásványokból épülnek fel, az élő szervezet pedig kristályos szerkezetű. Szervezetünket különböző ásványi anyagok építik fel, melyek szinte az összes élettani folyamatért felelősek. Az ásványok rezgésével kölcsönhatásba lépnek, mely helyreállítja az élő szervezet elektromágneses rezgését.

A zeller ráadásul nagy mennyiségű magnéziumot, káliumot és kalciumot tartalmaz. Ezeknek az ásványoknak a jótékony hatása hozzájárul egy kiegyensúlyozott idegrendszerhez, és kiegyenlíti a szervezet 'feszültségszintjét' ...

Üdvözöllek Kőzetek ~ Leírás,lelőhely,szín Gyógyerő,állatövi... Híres drágakövek1 Híres drágakövek2 Kristálykoponyák1 Kristálykoponyák2 Érdekességek1 Érdekességek2 Érdekességek3 Ékszerek Képtár Elérhetőségeim Vendégkönyv
Azonosító:
Jelszó: ...

Mivel atomok és molekulák építik fel, szellemi szempontból az ásványok világához tartozik. Saját magában nem képes formáját fenntartani, ezért a halálerők közreműködésével sorsa a felbomlás. Kezdetben fizikai testünk helyhez kötött és mozdulatlan volt.

Ez persze nem jelentené azt, hogy a ritkafémeket és ásványokat többé nem lehetne ékszerként hordani, de a forgalmuk kizárólag folyószámlán keresztül bonyolódna.

Az amerikai bennszülött sámánok növényeket, állatokat, ásványokat és más tárgyakat használnak szövetségesként, segítőként és védőként a munkájukban.

Miután Leonard áttanulmányozott több száz Holdról készült fényképet, arra a következtetésre jutott, hogy bárki is van a Holdon, legalább két dolgot csinál: ásványokat bányászik, vagy talán vizet és oxigént, illetve helyrehozza a Hold megrongálódott felszínét.

A négy természeti birodalom (ásványok, növények, állatok és emberek) szellemének szólítása közben egy indián sámán forró köveket helyez el a kunyhóban. A sámán Dr. Harley Swiftdeer, ír származású amerikai, akinek az édesanyja indián volt, s akit a nagyapja vezetett be az indiánok titkos tanításaiba.

A legjobb hatású védőeszközök általában porított, összesajtolt ásványokból készülnek. Ezek szó szerint úgy működnek, mint egy információ-csomag, amely segít a szervezetnek fenntartani a homeosztázist, és ellensúlyozzák a káros térenergia hatásait. Az ilyen "készülékek" hatósugara néhány méternyi.

A környezetünkben az ásványok világa az, mely csupán fizikai 'testtel' rendelkezik. Mely a fizika, a kémia törvényei szerint működik. Az emberben a fizikai testet áthatja az 'Én', a lelki- és az életerő működésének szabályszerűsége.

  Auránk kölcsönhatásba kerülhet más emberek, élőlények, ásványok aurájával. A minket körülvevő energiaburok állandóan energiát bocsájt ki. Ha több ember kerül egy kisebb helységbe (pl. egy konferencia vagy előadás során), könnyen előfordulhat az energiacsere.

A tükrök, növények, ásványok, képek szintén befolyásolják környezetünk energiáit. Nagyon fontos, hogy tükröt a szobának csakis az északi, keleti vagy északkeleti részére tegyünk! A képekből boldogság, nyugalom, harmónia sugározzon! ...

Az emberek világa alatt helyezkedik el az ásványok, növények és állatok világa. Az emberek szintje fölött található az angyalok, arkangyalok és archék világa. Az embernek - önösségéből fakadóan - nehéz elfogadnia, hogy nem ő a teremtés királya, hanem fölötte is vannak létezők.

Drágaköveknek azokat az ásványokat tekintik, amelyek a szépségükkel, ritkaságukkal elnyerték az emberiség tetszését. Például az egyik legszebb kő, a gyémánt, nem más, mint a kémiailag tiszta szén.


Akár ismered, akár nem az ásványok világát, 2011 legyen olyan év, amikor a legcsodálatosabb kristályokról nem csak olvasol, hanem a magadénak is tudhatod őket. Hagyd, hogy támogassanak titkos erejükkel, engedd, hogy mosolyt csaljanak az arcodra, s elűzzék a negatív gondolatokat.

1.) Első, amit megosztok veletek, az asztrológusi szakdolgozatom, melynek címe: ~kal, kövekkel ékesített asztrológia
2.) Az asztrológia a zenében
3.) Gondolatok a megbocsátásról ...

malachit
Zöld színű kristályos féldrágakő.
Nemzetközi szó a görög malakhé (mályva) szóból, az ásványoknál gyakori -it végződéssel (mint galenit, pirit).

Segítenek még a test energetikai pontjainak a nyomása, stimulálása például akupunktúra, kopogtatós terápia stb., a A különféle tisztító, lazító, frissítő masszázsok, azz egyes színek, különféle ásványok, kristályok és esszenciák rezgései.

Mivel az energia-felvétel során az energiánkat a fákkal, növényekkel, állatokkal, ásványokkal és más emberekkel kicseréljük, illetve energiát veszünk fel tőlük, egy nagyvárosi ember érezhetően befolyásoltnak tekintheti energiaellátását például az elektromos energiamező által.

Evégbôl hét társat vett maga mellé, és megalapította a Szentlélek Házát. Társai minden titkos tudás birtokában voltak, az övék volt a Bölcsek Köve, mellyel az ásványokat arannyá lehet változtatni, de azért szerényen éltek, és üres óráikban betegeket gyógyítottak ingyen.

Puha, vékony körmök: vérszegénységre, bizonyos ásványok hiányára valamint a hormonrendszer csökkent működésére utalnak.

A lakás egyik érzékeny részére, az északi területre érdemes zöld dolgokat, például egészséges, szép növényeket tenni. Hétköznapi tárgyak, tükrök, képek, ásványok vagy gyógynövények szintén befolyással lehetnek az energiák áramlására, de elhelyezésüket bízzuk egy tapasztalt vaszati szakértőre.

Lásd még: Lásd még: Mit jelent Bolygó, Angyal, Csillagjegy, Gabonakör, Tudat?

◄ Aspektusok   Aszcendens ►
 
RSS Mobile