Kezdőlap (Álmok)

 Ezoterika 

Kezdőlap  
 
 
Kezdőlap » Ezoterika » Álmok


 

Álmok

Ezoterika  Állatövi jegyek  Álmoskönyv

Álmok, melyek jelentése nem mindig egyértelmű!
Furcsaságok és a kérdés, vajon mit jelentenek?
Néha az ember hajlamos furcsa dolgokat produkálni! Álmok....


Az álmok jelentése
Az álmok jelentése mindegyikünket foglalkoztat, hisz minden ember álmodik, még akkor is, ha van, aki egyáltalán nem emlékszik reggel rá.

Az álmok jelentősége a betegségek megelőzésében, diagnózisában
Tagadhatatlan tény, hogy a fiziológiai körülmények, az élettani feltételek nemcsak a közérzetünkre, de gyakran az álmainkra is hatással vannak.

A legcsekélyebb változás a vérellátásban most nagy szabálytalanságot okoz a működésben, ezért fordul elő, hogy a rossz emésztés, ami megzavarja a vér áramlását, olyan gyakran okoz nyugtalan alvást, vagy rossz álmokat ...

Rémálmok
Kevés felszabadítóbb érzés van, mint egy rémálomból felébredni, és azt mondani, hogy de jó, csak álmodtam! ...

Az álmok inspirációs forrásként szolgálhatnának, ha másnap emlékeznél az éjszakai előadásra. Sajnos azonban hiába bosszankodsz, az ember mindössze heti egy-kétszer képes felidézni ezeket.

Ezek az álmok annyira mélyen vannak bennünk, hogy sokan pontosan ezért nem is törekednek megvalósításukra. Néha pedig - a számok segítségével - ezek az álmok is valóra válhatnak.

Szellemek, álmok, hipnózis
Abraham Lincoln szelleme
Lincoln szelleméről először az 1924-ben megválasztott elnök,
Calvin Coolidge felesége, Grace tett említést.
Mrs. Coolidge többször látta Lincoln magas és ösztövér alakját, ...

Mit jelentenek az álmok?
Az álomfejtés érdekes, misztikus, rejtélyes dolog, és meglehetősen egyéni. Azonban vannak olyan álmok, melyek legtöbbünk elméjében legalább egyszer megfordulnak.

Ez voltaképpen nem is sorolható az álmok közé, mert azt jelenti, hogy az Egó maga lát meg valamit a természet felsőbb világának tényei közül, vagy egy fel­sőbbrendű lény adja át neki annak a ténynek a benyomását.

Hekaté és leányai, a rémálmok
Az újholdnak, s különösen a holdfogyatkozásnak ismét más kép felel meg. Ennek Hekaté, az éjszaka háromtestű istennője felel meg. Ő az éj, az éjjeli garázdaság, a varázslás, a méregkeverés istennője.

10 érdekes tény az álmokról - Óriás képgalériával
Tudod hány évet töltesz álmodással az életed során? És azt gondoltad volna, hogy csakis olyan emberekkel álmodhatsz, akikkel már legalább egyszer találkoztál?

Álmok
Swedenborg maga is hangoztatta későbbi leveleiben az 1743-as év fontosságát életében. Ez az az év - mondja Swedenborg - amikor az Úr felnyitotta szemét, megmutatta neki a spirituális világot.

Az álmok és tettek lapjai:
XVIII Hold: elképzelés, lassú változás, személyiségváltozás, álmaink, rossz hangulat<> titkos ellenség, nehezen megfogható erők ...

Női álmok - férfiálmok
Az álmoknak is megvannak a sajátos különbségeik, melyek csak a férfiakra, illetve csak a nőkre jellemzőek.
Tovább » ...

AZ ÁLMOK TAROT-JA
Egy kocsihajtó bukkan fel a tenger habjaiból. Egy csuklyát viselő fa-asszony egy ragyogó csecsemőt tart a kezében. Egy uralkodó egy valószínűtlennek tűnő város felett magasodva két fénynyalábot tart a kezében.

Különös álmok
Plutarkhosz görög történetíró így írja le a Nagy Sándor fogantatása körüli mendemondákat: ...

Álmok
A tudatalatti a következőképpen hozza létre az álmokat: alvás közben az asztrális dimenzióba érkezünk. A tudatalatti itt bármilye "forgatókönyvet" létrehozhat.

Álmok...
"Ha igazán látni akarod magad, a három vonatkozást együtt kell szemlélned: küldő, fogadó és közvetítő. Sok változat lehetséges: te vagy a kívánság, a kívánó és a kívánság teljesítője.

ÁLMOK
Figyelj az álmaidra. Legyenek azok éjjeli álmok vagy nappali álmodozások. Minden fontos, ami megtalál. Gondolkodj el rajtuk, miért jönnek azok a képek. Mire figyelmeztetnek? Ha valamilyen ötleted támad, hirtelen gondolat, figyelj oda rá.

Álmokban
Őrangyalunkat álmunkban is megismerhetjük. Ez a legáltalánosabb jelenség, ugyanis az álmaink segítenek értékelni életünk történéseit.

Álmok
Honnan erednek? A tudatos álmodás Egy kis ÁLOMFEJTÉS Álmaink üzenetet rejthetnek
Egy kis filozófia ...

Álmok csoportomon, azt vizsgáljuk, hogy vajon a helyünkön vagyunk-e, s mit tehetünk, hogy oda kerüljünk?
Szívünk megnyitását nem kerülhetjük el, a változások úgyis utolérnek, jobb ha elébe megyünk s önként adjuk át a régit, hogy jöhessen az ÚJ!! ...

Az álmok lehetőséget adnak nekünk, hogy belepillantsunk a tudatalatti elménkbe, és lehetővé teszik éber életünk személyes pszichológiai átalakulásának mélyebb megértését.

Az álmokkal kapcsolatos legnagyobb félreértés, hogy mindig a külvilágban, konkrét eseményekben keressük értelmüket, holott leginkább önmagunk- ról, belső változásainkról vagy aktuális élethelyzetünkről szólnak.

Az álmok világa nekem maga a rejtély. Miért álmodunk? Hogy tud az álom előre megmutatni eseményt? Mert meg tud. Hogy tud olyan érzéseket produkálni, amelyek a Földön nappal nincsenek?

Az álmok a Léleknek egy kulcsmódszere, hogy az által beszélni tudjon velünk. A tudatos elme legtöbbször túl elfoglalt és zaklatott ahhoz, hogy meghallja amit a lélek mond. Ezért a tudatalattit kell használnia helyette.

Nagy álmokat kerget, amikért igyekszik mindent megtenni, de a kitűzött cél sokszor jóval nagyobb, mint az ereje. Ennek ellenére pozitívan áll a dolgokhoz, néha talán túlságosan is optimista.

Rossz álmokat gerjesztenek. A kisgyerekek éjszaka félálomban vigasztalhatatlanul sírnak, hiszen látják a szellemeket, akik rémisztgetik őket. Hajnalonként a lakók mellkasára nehézkednek, légszomjat okoznak.

A szép álmok-, és a meditációs párnák tölteléke biotermesztett tönkölyhéj. Még a tisztított héj is tartalmazhat pollent és port. Allegriásoknak javasolt a huzat és a töltelék (külön) kézmeleg vízben való mosása.

Csoportálmok : Haladóbb szellemi szinteket elérők közt alkalmanként előfordul, hogy többen ugyanazt álmodják, vagy ugyanarról álmodnak. Ilyenkor a felek egymáshoz igen közeli szellemi vagy érzelmi hullámhosszon élnek.

Voltak más álmok is. Újra látta az első találkozását furcsa érzékenységével - és persze átélt újabb tapasztalatokat is. Mindig egyre több részlet ragadta meg figyelmét, ismerkedett önmagával is új látásának fényében.

Egyiptomi álmok
Az álmokról és magyarázataikról szóló egyik legkorábbi feljegyzés egy Kr. e. 1250-ből származó papirusz, amely mintegy 200 álmot és megfejtésüket tartalmazza a sólyom fejű Hórusz isten papjainak tanai szerint.

Lásd még: Lásd még: Varázs, Isten, Tudat, Halál, Szellem

Ezoterika  Állatövi jegyek  Álmoskönyv

 
RSS Mobile