Kezdőlap (Állatövi jegyek)

 Ezoterika 

  » »
 
   

Állatövi jegyek

Ezoterika  Állatövek  Álmok

Állatövi jegyek
Az állatövi jegyeket az asztrológiában használják a mai napig. Ez tizenkét jegyből áll s minden jegy meg kapta egy állat vagy épp más nevét. A minden ki által meg szokott horoszkópban ugye nem csak állat jegyek vannak.


Állatövi jegyek
Az állatöv tizenkét csillagképe felfogható úgy, mint tizenkét állomás a Nap éves körpályája során.

Állatövi jegyek
Jó tudni, hogy jellemvonásaink nagy részét nem csak az határozza meg, hogy milyen jegyben születtünk, azaz a Nap hol áll a horoszkópunkban, ...

Az állatövi jegyek (napjegyek)

A kör a középpontjával együtt az Egészet, a Teljességet jelképezi. Az állatövi jegyek - a Kostól a Halakig - a körben az óra járásával ellenkező irányban követik egymást.

EROTIKA AZ ÁLLATÖVI JEGYEKBEN
Az alábbiak mindenkire vonatkoznak, akiknek az alábbi jegyek az Ascendens jegyük, vagy a születési uralkodója (az Ascendens jegyét uraló bolygó) abban a jegyben van, vagy az 5. háza esik abba a jegybe, vagy a az 5.

A négy alapelem és az állatövi jegyek
tetszik
A 12 állatövi jegyet már az ókor óta összekapcsolják a föld négy alapelemével. A négy alapelem - Tűz, víz, föld, levegő.

Állatövi jegyek
Az állatövi jegyek jelentése a horoszkópban
KOS = AKARAT ...

Az állatövi jegyek
Az állatövi jegyek látszólagos képe, külső nézőpontból
Az Adobe Flash Player legalább 8.0.35.0 verziója szükséges az elem megjelenítéséhez!
A képre kattintva a program biztonságosan letölthető/frissíthető! ...

Az állatövi jegyekhez egy-egy szerv, szervrendszer sorolható. Azon a napon, amikor a Hold egy bizonyos állatövi jegyben található, a megfelelő testrészek, szervek sokkal érzékenyebbek, mint máskor.

az állatövi jegyek felosztása férfi és női jegyekre. Férfi jegyek a Kos, Ikrek, Oroszlán, Mérleg, Nyilas és Vízöntő.
Posted in: Asztrológia fogalomtár
ď"żHa tetszik oszd meg ismerőseiddel ...

Az állatövi jegyek mindegyikének vannak olyan tulajdonságai, amelyekben kiemelkedőek, amiben a legjobbak. Tudtad, hogy...
Tovább "
Árulkodó jelek ...

Az állatövi jegyek a szülöttek tulajdonságait jellemzik. Sok általános jellemzés mellett azonban érdemes talán külön kitérni arra, hogy az egyes életkorokban mi a jellemző leginkább.

Az állatövi jegyek azt mutatják, hogy születésed pillanatában a Nap melyik jegyben állt. Az ezek alapján jellemző tulajdonságaid a személyiség férfi oldalát mutatják meg.
15 híresség a Vízöntő jegyében
15 híresség a Vízöntő jegyében ...

AZ ÁLLATÖVI JEGYEK
A zodiákus tizenkét jegye nem azonos az állatövi csillagképekkel, mivel az állatövi jegyek a Nap látszólagos évi pályájának, az ekliptikának tizenkét egyenlő részre való felosztásából adódó égboltrészek.

Az egyes állatövi jegyekhez az alábbi jegyek szám értékek rendelhetők:
Érték
9-es KOS ...

A különféle állatövi jegyek alatt születettek közötti megértés több más körülménytől is függ.

(lat.), az állatövi jegyek közül a 8-ik, jele e jel; mint csillagkép 220-260° rektaszcenzió és 8-40° déli deklináció közt terül el. Délibb csillagjai, a S. farka, ennélfogva Közép-Európában már nem láthatók.

Az asztrológia alap pillérei a következők: a Nap, a Hold, a Föld, a bolygók és az állatövi jegyek. A születés pillanatában ezek összhangja alkotnak összképet, ami hatással lesz a későbbi életünkre, meghatározva a személyiségbeli jellemvonásainkat.

Az asztrológia 'eszköztárában' kiemelkedő helyzetet foglalnak el a planéták és az állatövi jegyek.

Általában az összes asztrológiáról (európai, kínai és közép-amerikai indián) elmondható, hogy az égbolt egy szakaszát, a zodiákust (az ekliptika alatt és felett 20-20°-nyi széles, összesen tehát 40° széles sáv) felosztja állatövi jegyekre, ...

A nyugati asztrológiához hasonlóan, a maja állatövi jegyek is sajátos vonásokkal rendelkeznek és mindegyiknek megvan a szerencsehozó köve, száma. Minden hónapnak megvan a saját vezérállata, ezekről nevezték el a maják az egyes jegyeket.

A mássalhangzók számossága (24) és az állatövi jegyek száma (12) sugallja, hogy kapcsolat lehet köztük, s ez vagy közvetlen sorolással, vagyis folyamatosan továbbmenve valósul, vagy az első 12-es után visszafelé haladunk, ami annyit tesz, ...

A mindent elsöprő tűz az állatövi jegyek természetében is megmutatkozik. A kosok, az oroszlánok és a nyilasok hajlamosak mindent uralni, irányítani maguk körül. Mit kell még tudni róluk?
Ilyenek a tűzjegyű nők a szerelemben ...

"a bolygók a házakon és az állatövi jegyeken - az ún . európai elnevezések eredetileg kaldeusiak voltak! - való átvonulása a lélek fejlődéséhez szükséges lehetőségeket adják.

Ahogy ígértük, folytatjuk most az egyes állatövi jegyek szexuális elemzését és bemutatását a csillagok állásának fényében.

Ha valaki az asztrológiával és a tarot-val egyaránt intenzíven foglalkozik, azt a meglepő felfedezést, teheti, hogy az állatövi jegyek (12) és a bolygók száma (10) egybeesik a Nagy Arkánum kártyáinak számával (22).
Állatövi jegyek, bolygók
Kártyák ...

az asztrológia szerepe, története
A horoszkóp elemei
Az elemtan
Az állatövi jegyek, a bolygók és az asztrológiai házak analógiái
A fényszögek tana
A résztvevők horoszkópjának megtárgyalása
Időtartam: 12x2 óra
Helyszín: XI. kerület, Fehérvári út ...

Mindenki a négy őselem - a tűz, a föld, a levegő és a víz - hatása alatt áll. Az állatövi jegyek mellett ezek is befolyásolják sorsunkat. Tesztünkből kiderül, hogy téged melyik őselem vezérel.

1. A megfelelések törvénye, amely a makro- és mikrokozmosz strukturális azonossága, az állatövi jegyek, a bolygók és az emberi testrészek megfeleltetése
2. Az akaraterő törvénye, amely az emberi akaraterő mindent megmozgatni tudó erejéről szól ...

Amikor azt mondjuk, hogy egy bolygó 'uralkodik', vagy az Ura az állatövi jegyek egyikének, ez azt jelenti, hogy a Bolygói Szellemnek vagy Logosznak hatalma van a tizenkét Teremtő Hierarchia valamelyike felett, ...

Számára a világ a megtanulható ismeretek tárháza. Minden információ, ami érdekli, a jobb eligazodáshoz vezet és az állatövi jegyek sorrendjében ő képviseli a kiváncsi embert. Rendszerezésre nem futja az erejéből, idejéből.

kínai asztrológiában először a Hold-állatöv 27 képét tartották számon (ezek is egy-egy állat uralma alatt álltak), majd a 12 állatövi jegyet tartalmazó ciklusra tértek át. Egy teljes (12 éves) periódus adja az ún. Nagy Évet. Az egyes állatövi jegyek: ...

Az egyik legfontosabb talán az, amit maguk az indiánok úgy fogalmaznak meg, hogy a "fehérek" a fejükkel gondolkodnak, az indiánok a szívükkel. A totemek (az állatövi jegyek) meghatározását kizárólag az állatok természetes viselkedésére, ...

Alapjában véve jó ember és igen szorult helyzetbe kerülne, ha megállapítaná, hogy negatív tendenciák is vannak benne. Az állatövi jegyek közül egyedül benne található a gyerekek iránti kreatív tehetség, mivel lelkében maga is gyerek.

A Nagy Ciklus küszöb-átlépésével a régi tudás szerint az égi állatövi jegyek alapján a leköszönő Halak korszakból a Vízöntő korszakba lépünk.

Lásd még: Lásd még: Állatöv, Varázs, Vallás, Halál, Álmok

Ezoterika  Állatövek  Álmok

 
RSS Mobile