Kezdőlap (Rákkeltő)

 Egészség 

Kezdőlap  
 
 
Kezdőlap » Egészség » Rákkeltő


 

Rákkeltő

Egészség  Radiesztézia  Rákkeltő anyag

Rákkeltő anyag
Számtalan ember gondolja, hogy otthon nem érheti baj, nem lehet része a rákkeltő anyagokhoz. Nagy tévedés! Egyre inkább jellemző, hogy otthonunkban mi magunk halmozzuk fel a rákot okozó anyagokat.


Rákkeltő lehet a fekete fehérnemű

Egy Németországban végzett teszt eredménye szerint a fekete fehérneműk csábítóak ugyan, de sajnos nem egészségesek, mert a bennük lévő festékkoncentráció sok esetben túl nagy.

Rákkeltő méreg a salátában
Nagy töménységű rákkeltő és idegkárosító méreggel szennyezett salátát talált a Greenpeace az egyik budapesti szupermarketben. A méreg töménysége csaknem a nyolcvanszorosa volt a megengedett határértéknek.
hirdetés ...

Rákkeltő tartósítószerek
A vizsgálatok azt is kimutatták, hogy a vörös húsok szintén növelik a bélrák kialakulásának kockázatát, bár kisebb mértékben.

Rákkeltő hatású kémiai anyagok
Sokáig tetvek, szúnyogok ellen alkalmazták, ma a mezőgazdaságban gyomirtószerként használják az ún. klórozott szénhidrogéneket.

Rákkeltő a cukrozott gyümölcslé
Sokan kezdik a napot egy gyümölcslével, pedig nem is annyira egészséges. Sőt, káros! ...

Rákkeltő a vöröshús?
Egy közel félmillió nő és férfi bevonásával készített tanulmány eredményei szerint a vöröshúsok nagymértékű fogyasztása megnöveli több daganattípus, főként a vastagbél- és a tüdőrák kialakulásának kockázatát.
Tweet ...

Rákkeltő lehet az altató
Egy szakértő szerint négyszeresére emeli a kockázatot
megosztás ...

Rákkeltő a horkolás közben tartott légzésszünet?
A mellrák korai felismerésére új, hőérzékelő módszert fejlesztettek ki
Legfrissebb cikkek ...

Megbúvó rákkeltők a háztartásunkban
Írta: Horváth Rita
Fotó: blog.kanelstrand.com21. század ide vagy oda, sok rákkeltő anyagot tartalmazó termékkel találkozunk a boltokban. Saját felelősségünk, hogy megszabaduljunk e tartozékoktól.

Mérgek és rákkeltő vegyszerek a narancs héjában
Nemcsak gombákat és élősködőket, hanem a Magyarországon betiltott DDT-t és rákkeltő vegyszereket is tartalmazhat a Magyarországra importált citrusfélék héja.

A konyhakész húsfélék közül a hot dog és egyes felvágottak kevesebbet tartalmaznak a rákkeltő, úgynevezett heterociklusos aminokból, mint a szalonna vagy a sült csirke - állítják a Kansas Állami Egyetem kutatói.

Rákkeltő, mérgező E-számok - mi van abban, amit megeszel?
A híreszteléseknek megfelelően minden adalékanyag káros? Kicsit utánajártunk a dolognak…
hirdetés ...

Rákkeltő adalékanyagok (!!!)
E131, E142, E210, E211, E213, E214, E215, E216, E217, E239
Főleg füstölt húsárukban: E249, E250, E251, E252
Felhasznált irodalom: ...

Rákkeltő hatású tartósító és fertőtlenítő szer. Károsítja az örökítő sejteket. A szempillafestéket konzerválják formaldehid származékkal. Azonkívül a spirálokban gyakran az allergiát kiváltó nikkellel és krómmal együtt található meg.

Rákkeltő ?
Egyre több adat utal arra, hogy a hintőport használó nőknél jelentősen megnő a petefészekrák kialakulásának valószínűsége.
Egyes becslések szerint az eseteknek akár 10%-ában is szerepe lehet a hintőpornak.

Rákkeltő édesítőszerek
Az, hogy az édesítőszerek hizlalnak, régen bebizonyították.

rákkeltő anyagok megkötésében, hatástalanításában.
- Fokozza és gyorsítja az alkohol oxidatív lebomlását.
- Antiketogén, csökkenti az acetonképződést. Csökkenti a vér szabad zsírsavtartalmát.

Rákkeltő, daganatot előidéző.
');" onmouseout="return nd();"
karcinogének okozta hatásoktól, erősítik az
Két részből áll: a velünk született és a szerzett immunitásból.');" onmouseout="return nd();" ...

Fokozottan rákkeltő
E 330 legveszélyesebb !!!
( konzerv tengeri rák húsában található, konzerv gombában, ...

A dohányfüst rákkeltő radioaktív anyagokat tartalmaz
Ma sokan óvakodnak a radioaktív sugárzástól, sokan törekszenek minimumra csökkenteni a fogorvosi, orvosi röntgenvizsgálatok számát, hogy ne tegyék ki magukat felesleges sugárzásnak.

Fokhagyma, vöröshagyma, póréhagyma és metélőhagyma - megkönnyíthetik a rákkeltő anyagok kiválasztását.

Védelmet nyújt a rákkeltő anyagok ellen.
Nagyobb mennyiségben hashajtóként hat.
Csökkenti a vénában képződő vérrögök gyakoriságát.

Az egyesek szerint rákkeltő akrilamid számos élelmiszeripari termékben, ezen kívül pelenkában és kozmetikumokban is megtalálható. Nagy dózisban bizonyítottan bőrirritációt, szemviszketés és felsőlégúti zavarokat okoz.
9. Biszfenol A ...

Az UV-B szintén pigmentképző, de a barnulás, amelyet előidéz, nem tartós, viszont gyulladást, bőrpírt okoz, rákkeltő hatása az, ami miatt különös figyelmet kell fordítanunk a napon tartózkodás szigorú szabályaira.

A rákkeltő hatásuk ma már nem vitatott. Hormonok: egyre növekvő mértékben használatosak az állattenyésztésben, mint fogamzásgátlók újabb szennyezésként és hosszú távú károsító hatásuk még nincs is teljesen feltérképezve.

Fontos ezt hangsúlyozni, mivel az ezerkilenszáz- kilencvenes években rengeteg sajtóközlemény látott napvilágot arról, hogy a szilikon-implantátumok rákkeltőek, bizonyos immunologiai-, kötőszöveti betegségeket okoznak, ...

A ciklamát és az aszpartám esetében felröppentek olyan hírek, miszerint rákkeltőek lennének, toxikológiai vizsgálatoknak alávetve azonban megállapították, hogy ez csak irreális mennyiségben való fogyasztásuk esetén áll fenn, egyébként veszélytelenek.

A grill és nyárson sütés hatására a kiolvadó zsír rácsöppen a közvetlen lángra, parázsra, sütőlapra és rákkeltő illóanyagok keletkezhetnek belőle, amelyek visszaszállnak a húsra.

Az első 'kiindulási' szakaszban, az egészséges sejt rákkeltő tényező (például vegyszer, vírus, sugárzás vagy speciális étrendi tényezők) hatásának van kitéve.

Erős antioxidánsként a kurkumin megvédi sejtjeinket a rákkeltő hatású szabad gyököktől, amelyek a DNS károsításával gyorsítják az öregedést.
Serkenti a zsíranyagcserét, így elősegíti a fogyást
Gyulladás gátló.

Segít a szervezetben képződő rákkeltő, szabad gyökök lekötésében. Amíg a bilirubin termelődése és kiválasztása között teljes az összhang, nincs semmi baj, ha azonban több bilirubin termelődik, vagy a megszokottnál kevesebb választódik ki, ...

A szelén ásványi anyag nagymértékben részt vesz a szervezet ellenálló képességének növelésében, és a stressz csökkentésében, egyben széles körben vizsgálják antikarcinogén (daganat ellenes) és káros sugárzás elleni hatását (egyes rákkeltő anyagok ...

Lásd még: Lásd még: Vitamin, Életmód, Vitaminok, Gyógynövény, Rákkeltő anyag

Egészség  Radiesztézia  Rákkeltő anyag

 
RSS Mobile