Kezdőlap (Töredezett haj)

 Divat-Szépség 

  » »
 
   

Töredezett haj

Divat-Szépség  Topmodell  Törékeny haj

töredezett haj ellen
Megyünk, de hova is?
Gyakran felmerül bennünk a kérdés, hogy útra kellene kelni a családdal, s szabadidőnkben meg kellene nézni az ország nevezetes helyeit. Álltalában az ügy már a tervezés fázisában meg s...


Töredezett haj
Akik hosszú hajat növesztenek, egy idő után azzal szembesülhetnek, hogy hajvégük töredezni kezd.

Száraz, töredezett haj ellen
A haj és a fejbőr is nagyban tükrözi a test és lélek egészségi állapotát, de minőségére hatással van sok egyéb tényező, így például a rossz táplálkozás és az egészségtelen életvitelünk.

A töredezett haj ápolása
A hajfestés a mindennapos sampon- és balzsamhasználatnál drasztikusabb beavatkozást.

A töredezett haj megelőzése
Eleged van a töredezett hajvégekből? Mit kell tenned ahhoz, hogy ne kelljen szembenézned ilyen problémával?...
Így kezeld a hosszú hajat! ...

Pakolás töredezett hajra

A száraz, tartás nélküli hajra tökéletes gyógyír a jojoba olaj és sör keverékével történő ápolás.

Töredezett hajvégek
Kiváltó oka lehet a huzamosabb ideig alkalmazott, nem megfelelő minőségű hajfesték, a gyakori dauerolás, a napfény vagy az uszoda klóros víze.

A töredezett hajvégeken sajnos nem segíthet más, csak az olló. Még a legkiválóbb hajápoló szerek sem alkalmasak arra, hogy a szétvált hajvégeket összetapasszák.

Száraz, töredezett hajvégek
Rendszeresen iktass be hajvágást! Látogasd a fodrászt legalább 4-6 hetente, a töredezés ugyanis csak rosszabbá válik, ha elhanyagolod.
Pakolások és balzsamok segíthetnek...

Arckrém a töredezett hajvégekre
Töredezett a haja, és már semmilyen kúra nem használ? Mielőtt még nekiesik ollóval, mindenképpen dörzsöljön a végekbe egy kis arckrémet, az majd stabilizálja őket!
Fogkefe helyett alma ...

Viszlát, töredezett hajvégek!
A töredezett hajvég a legszélsőségesebb hajkárosodás. A hajvég a hajszál leggyengébb, legkiszolgáltatottabb és legsérülékenyebb része.

Zsíros, korpás, töredezett haj - mit...
Melyik nő ne álmodna gyönyörű hajkoronáról? Sajnos azonban csak keveseknek adatik meg. Miért? tovább
A korpa 6 természetes ellenszere ...

Kókuszolaj: A töredezett hajvégeket tudjuk vele ápolni. 1 dl kókuszolajat langyosítsunk meg, majd masszírozzuk bele a hajunkba. Kössünk törölközőt a fejünkre és 20-30 perc után mossuk meg a hajunkat.

5. Arcápoló krém a töredezett hajra
Töredezettek a hajvégek és nincs kéznél speciális ápolóbalzsam? Mielőtt a hajvégek elkezdenének szétválni, feltétlenül masszírozzunk egy kis arcápoló krémet a hajvégekbe.

» 00175 Méz-sör dúsító sampon, vékonyszálú, töredezett hajra
» 00176 Körömvirág sampon- tartás nélküli hajra
» 00182 Bambusz sampon, merev- tartás nélküli hajra
» 00177 Csalán sampon normál hajra, mindennapos használatra ...

A gyermek étvágytalan, később anorexiássá válhat; bőre sápadt; jellemző a ritkás, vékony, töredezett haj, de hosszú szempillákkal! Súly és hossznövekedése lelassult.

Töredezett haj
Ügyelj rá, hogy a sampon nagy részét a fejbőrre vidd fel. A lefolyó hab bőven elegendő a hajvégek tisztításához.

Hogyan kezeleljük a száraz, töredezett hajat?
Száraz
A haj szárazságát elsősorban az okozza, hogy a különböző fizikai és kémiai hatások miatt a haj elveszíti természetes nedvességtartalmát.

Száraz, töredezett hajunk visszanyeri természetes fényét, és hajszálaink egészségesebbek lesznek. Ajánlott még kamillavirág- vagy csalánfőzettel öblíteni a hajat.

Mélyen táplál, miközben selymesebbé és egészségesebbé teszi a hajat. Öblítést nem igénylő regeneráló hajpakolás száraz, töredezett hajra, simább hajfelület, erős hajszálak, a töredezett hajvégek látható regenerációja ...

Vágasson a hajvégekből úgy egy - másfél havonta a nyári hónapok alatt. A haj ugyan úgy leéghet mint a fejbőr, és a töredezett hajvég pedig a károsodás biztos jele. Ez ellen az egyetlen megoldás a sérült részek eltávolítása.
9. Hajblokk ...

Az első szépségápoló szerek alapanyaga az olajfák terméséből nyert értékes olívaolaj volt. A nagyon száraz, töredezett haj, visszanyeri élénk színét, csillogását, ha mosás előtt olívaolajjal bekenjünk.

Erősen száraz haj esetén 15-20 percre fenn is hagyhatjuk, miközben betekerjük, hogy melegen maradjon. Végül mossuk le, és kicsi samponnal újra átmoshatjuk hajunkat, hogy ne maradjon zsíros érzés utána. Kitűnően kondicionálja a száraz, töredezett ...

A Hennában található tannin molekulák összekapcsolódnak a hajszálak keratin molekuláival, így egy igen erős szerkezetet alkotva. Ennek eredményeképpen hajunk valóban erősebb lesz, és a töredezett hajvégek problémájával sem kell többé törődnünk.

Előbb-utóbb az ember úgy érzi: a korábban észre sem vett töredezett hajvég vagy perem alatt megbújó baktérium immár nem bocsánatos bűn.

Lásd még: Lásd még: Szépség, Hajápolás, Kozmetika, Szépségápolás, Smink

Divat-Szépség  Topmodell  Törékeny haj

 
RSS Mobile