Kezdőlap (Rövid haj)

 Divat-Szépség 

Kezdőlap  
 
 
Kezdőlap » Divat-Szépség » Rövid haj


 

Rövid haj

Divat-Szépség  Rövid frizura  Ruhatár

A rövid haj a legtutibb fazon idén: a pixie-frizura mindent visz!
Élj rövid hajjal! Dögös, nőies, egyszerű, praktikus: a világ legjobb frizurája ismét a legdivatosabb fazonok között.


Hosszú vagy ?
Melyik a kényelmesebb? Mit kedvelnek inkább a férfiak? Vajon melyik áll jobban? A hosszú nőies, a rövid fiús?

Majd Eva Longoria döntött a rövid haj mellett nem sokkal Tony Parkerrel való házassága után.
De mióta Victoria Beckham a stílusikon is hirtelen rövidre váltott, valósággal divatot teremtett.

Itt vagy: Főoldal Képgaléria ak, rövid frizurák
Változz át!
Stílus magazin ...

Rövid hajhoz
A rövid frizurák formájának kialakításához nélkülözhetetlenek a kis átmérőjű körkefék, amelyek szárításkor még a tarkó rövid tincseit is meghajlítják sűrű szétálló sörtéikkel.

viselet a nőknek
A század elején az elsők közt volt, aki le merte vágatni a haját fiúsra. Ezzel is szimbolizálta, hogy nem a régi kötöttségek kellenek a 20. századi nőknek, hanem a szabadságot adó, bátor, új vonalak.

Rövid haj
A hajviseletből való következtetés ez esetben nem egyértelmű, mert a rövid haj sok mindent jelenthet.


A Bob-frizura tavaly robbant be, és azonnal a nők kedvencévé vált, népszerűsége idén sem változott. Lényege a hátul rövidre vágott frizura, úgy, hogy az első tincsek hosszúak maradnak, ezáltal nagyon könnyen kezelhető és nőies lesz hajunk.

A rövid hajak az idén lágyabbak és kissé borzosabbak, mint tavaly voltak.
Kiknek ajánljuk?
A dús, selymes hajjal rendelkezőknek, akik szeretik a könnyen kezelhető frizurákat.

A at sosem lehet, és nem is szabad kiűzni a divatból. Akinek a hosszú hajnál előnyösebb a rövid, idén érdemes kipróbálnia a tépett, kifelé szárított egyenes frizurát.
Trendi színek ...

Ha rövid hajad van, a precíz beállítás helyett, kócold össze és fixáld, gyors és egyszerű trükk.

kifelé fonás
zselézés
zeller negativ hatasai
Megosztás:
Kategória: Divat-szépség Címkék: ajurvéda, haj, hajápolás, hajhullás, sampon, szabadgyökök, Szépség, taplalkozas, víz, zsírsavak ...

Kerülje a túl rövid hajat, a hossz oldalt mindig érjen legalább állig.
Szögletes arc
Hogy enyhítsd a feszes vonalakat, válassz állig érő, kócos frizurát. A legjobb, ha enyhén lépcsősre van vágva, és a hajad néha szexin a szemedbe hullik.

- nál csak kevés sampont használjunk.
- A sampont ne közvetlenül a hajra kenjük, hanem előbb öntsük a tenyerünkbe, és szétterpesztett ujjainkal vigyük fel egyenletesen a hajra.
- Hajunkat sohase dörzsöljük, inkább csak lágyan gyúrjuk át.

A pozícióit a népszerű magazinok és a tiniújságok hasábjain, valamint a show-business világában változatlanul híven őrző hosszú haj feltétlen primátusával szemben a rövid haj a fiatalság, a provokáció és a modernség színeiben indult csatába, ...

Az ókori Rómában a férfiak at viseltek, a rabszolgák és később a germán bevándorlók haja hosszú és bozontos volt. A barokk kor férfiai rövidre vágott saját hajukra hatalmas parókát tettek, mely kiváló táptalaj volt az élősködőknek.

És mit tehet az, aki ki akar tűnni a trendi rövid hajúak tömegéből? Például növessze meg a haját. Természetesen ebben az esetben is többféle variáció közül választhatunk.

Inkább divat a , mint a hosszú, de ha valaki nem tud megválni éveken át növelgetett hajától, az mindenképp enyhe hullámokat tetessen bele, és olyan hajformázót használjon amitől a haj csillogóvá válik.

A tökéletesre vágott rövid hajat úgy variálhatod, ahogy csak akarod. Ha munkába mész, szárítsd meg hajadat, húzd át a tincseket hajvasalóval, majd újra szárítsd át körkefével, így a kontúrok lágyak és lekerekítettek lesznek.

Minden adás elején Lakatos Márk jelenik meg, immáron jal, ami bár kifejezetten jól áll neki, mégis jobb a háttérben látható budapesti panorámát látni, mint őt.

A rövid hajat se dörzsölgessük, mert megsérülhet. A hosszabbnál érdemes előre hajtani a fejet, és a haj tövétől indulva a törölközőt két kézzel a fejhez, a hajtincsekhez és egymáshoz nyomva itassuk föl a hajvégekhez csurgó vizet.

Mikrocsomózás:
Azoknak a hölgyeknek ajánlom, akik ból (4-10 cm) szeretnének hosszú hajat készíttetni. Az előre kiválasztott hajat tincsenként illesszük a saját hajhoz egy gumis cérna segítségével.
Kétféleképp is felépíthető: ...

Nézzük meg Demi Moore-t. Ez valóban nem a legelőnyösebb hajforma szá mára. A rövid haj nagyon jól állt a színésznőnek, de ez a hosszú egyenes valóban még jobban kihozza arcának szögleteit.

Rakott szoknya és baszk sapka, ballonkabát, pulóver és kardigán. Hosszúnadrág és divatékszer - ő adta a ruhatárunknak. Meg a napbarnított bőrt és a at. Úgy élt és azt tette amit akart, amihez csak kedve volt. Vele kezdődött a női XX. század.

sziasztok, én egy 23 éves lány vagyok, 158cm, 47kg, barna rövid hajú, kék szemű,szeretném kiprobálni a modellkedést, lehetséges-e,várom válaszotokat, ...

Gyógynövényes hajfényesítő kúra:
Hozzávalók: 10g apróra vágott rozmaringlevél, 100ml kókuszolaj, 10g szárított kamillavirág
( Ez az arány hosszú haj esetén ideális, ra fele ennyi is elég.) ...

Miközben mély nyomot hagyott maga után ebben a hátborzongató Tarantino-moziban, Lewis Mallory-ja talál időt, hogy bemutasson egy sor frizurát és színt, a szőke copfos Barbitól kezdve a Grease Rizzo-jához hasonlító barna rövid hajig.

Nagyon fehér, nehezen barnuló bőrrel(szoliban is) mit lehet kezdeni? (tudásbázis)
» Fogfehérítésre használt már valaki Pola night-ot?Én most kezdtem el. (tudásbázis)
» Gusztustalanul vágták le a hajam!Tudtok ajánlani vmi klassz rövid ...

is megtalálhatók programok, amik fénykép feltöltésével saját arcunkhoz segítenek elképzelni az adott hajszínt vagy formát . Én személy szerint jól szórakoztam egy ilyennel és megerősített abban hogy sosem lesz világos hajszínem és rövid hajam:)) ...

A lelapulását dúsító habbal akadályozhatja meg. Iroda-oázis Néha elátkozzuk ugyan a légkondicionálót, a forró napokon mégis áldásos szolgálatot tesz.

Lásd még: Lásd még: Szépség, Frizura, Hosszú haj, Smink, Hajviselet

Divat-Szépség  Rövid frizura  Ruhatár

 
RSS Mobile