Kezdőlap (Rövid haj)

 Divat-Szépség 

  » »
 
   

Rövid haj

Divat-Szépség  Rövid frizura  Ruhatár

A rövid haj a legtutibb fazon idén: a pixie-frizura mindent visz!
Élj rövid hajjal! Dögös, nőies, egyszerű, praktikus: a világ legjobb frizurája ismét a legdivatosabb fazonok között.


Hosszú vagy rövid haj?
Melyik a kényelmesebb? Mit kedvelnek inkább a férfiak? Vajon melyik áll jobban? A hosszú nőies, a rövid fiús?

Majd Eva Longoria döntött a rövid haj mellett nem sokkal Tony Parkerrel való házassága után.
De mióta Victoria Beckham a stílusikon is hirtelen rövidre váltott, valósággal divatot teremtett.

Itt vagy: Főoldal Képgaléria Rövid hajak, rövid frizurák
Változz át!
Stílus magazin ...

Rövid hajhoz
A rövid frizurák formájának kialakításához nélkülözhetetlenek a kis átmérőjű körkefék, amelyek szárításkor még a tarkó rövid tincseit is meghajlítják sűrű szétálló sörtéikkel.

Rövid haj
A hajviseletből való következtetés ez esetben nem egyértelmű, mert a rövid haj sok mindent jelenthet.

Rövid haj
A Bob-frizura tavaly robbant be, és azonnal a nők kedvencévé vált, népszerűsége idén sem változott. Lényege a hátul rövidre vágott frizura, úgy, hogy az első tincsek hosszúak maradnak, ezáltal nagyon könnyen kezelhető és nőies lesz hajunk.

A rövid hajak az idén lágyabbak és kissé borzosabbak, mint tavaly voltak.
Kiknek ajánljuk?
A dús, selymes hajjal rendelkezőknek, akik szeretik a könnyen kezelhető frizurákat.

A rövid hajat sosem lehet, és nem is szabad kiűzni a divatból. Akinek a hosszú hajnál előnyösebb a rövid, idén érdemes kipróbálnia a tépett, kifelé szárított egyenes frizurát.
Trendi színek ...

Ha rövid hajad van, a precíz beállítás helyett, kócold össze és fixáld, gyors és egyszerű trükk.

kifelé fonás
rövid haj zselézés
zeller negativ hatasai
Megosztás:
Kategória: Divat-szépség Címkék: ajurvéda, haj, hajápolás, hajhullás, sampon, szabadgyökök, Szépség, taplalkozas, víz, zsírsavak ...

Kerülje a túl rövid hajat, a hossz oldalt mindig érjen legalább állig.
Szögletes arc
Hogy enyhítsd a feszes vonalakat, válassz állig érő, kócos frizurát. A legjobb, ha enyhén lépcsősre van vágva, és a hajad néha szexin a szemedbe hullik.

- Rövid hajnál csak kevés sampont használjunk.
- A sampont ne közvetlenül a hajra kenjük, hanem előbb öntsük a tenyerünkbe, és szétterpesztett ujjainkal vigyük fel egyenletesen a hajra.
- Hajunkat sohase dörzsöljük, inkább csak lágyan gyúrjuk át.

A pozícióit a népszerű magazinok és a tiniújságok hasábjain, valamint a show-business világában változatlanul híven őrző hosszú haj feltétlen primátusával szemben a rövid haj a fiatalság, a provokáció és a modernség színeiben indult csatába, ...

Az ókori Rómában a férfiak rövid hajat viseltek, a rabszolgák és később a germán bevándorlók haja hosszú és bozontos volt. A barokk kor férfiai rövidre vágott saját hajukra hatalmas parókát tettek, mely kiváló táptalaj volt az élősködőknek.

És mit tehet az, aki ki akar tűnni a trendi rövid hajúak tömegéből? Például növessze meg a haját. Természetesen ebben az esetben is többféle variáció közül választhatunk.

Inkább divat a rövid haj, mint a hosszú, de ha valaki nem tud megválni éveken át növelgetett hajától, az mindenképp enyhe hullámokat tetessen bele, és olyan hajformázót használjon amitől a haj csillogóvá válik.

A tökéletesre vágott rövid hajat úgy variálhatod, ahogy csak akarod. Ha munkába mész, szárítsd meg hajadat, húzd át a tincseket hajvasalóval, majd újra szárítsd át körkefével, így a kontúrok lágyak és lekerekítettek lesznek.

Minden adás elején Lakatos Márk jelenik meg, immáron rövid hajjal, ami bár kifejezetten jól áll neki, mégis jobb a háttérben látható budapesti panorámát látni, mint őt.

A rövid hajat se dörzsölgessük, mert megsérülhet. A hosszabbnál érdemes előre hajtani a fejet, és a haj tövétől indulva a törölközőt két kézzel a fejhez, a hajtincsekhez és egymáshoz nyomva itassuk föl a hajvégekhez csurgó vizet.

Mikrocsomózás:
Azoknak a hölgyeknek ajánlom, akik rövid hajból (4-10 cm) szeretnének hosszú hajat készíttetni. Az előre kiválasztott hajat tincsenként illesszük a saját hajhoz egy gumis cérna segítségével.
Kétféleképp is felépíthető: ...

Nézzük meg Demi Moore-t. Ez valóban nem a legelőnyösebb hajforma szá mára. A rövid haj nagyon jól állt a színésznőnek, de ez a hosszú egyenes valóban még jobban kihozza arcának szögleteit.

Voltak kifejezetten merev, agyonlakkozott, berakott frizurák, marcellhullámos rövid hajak, de lobogó loboncok is, ki, mit választott.

Rakott szoknya és baszk sapka, ballonkabát, pulóver és kardigán. Hosszúnadrág és divatékszer - ő adta a ruhatárunknak. Meg a napbarnított bőrt és a rövid hajat. Úgy élt és azt tette amit akart, amihez csak kedve volt. Vele kezdődött a női XX. század.

sziasztok, én egy 23 éves lány vagyok, 158cm, 47kg, barna rövid hajú, kék szemű,szeretném kiprobálni a modellkedést, lehetséges-e,várom válaszotokat, ...

Sokan éppen ezért választják a rövid hajat,mert roncsolódott frizurájukkal nem tudnak mit kezdeni, így kényelmesebb, ha rövid fazonra váltanak.Egy hajvágással valóban helyrehozható ... Érdekel a cikk folytatása?

Gyógynövényes hajfényesítő kúra:
Hozzávalók: 10g apróra vágott rozmaringlevél, 100ml kókuszolaj, 10g szárított kamillavirág
( Ez az arány hosszú haj esetén ideális, rövid hajra fele ennyi is elég.) ...

Miközben mély nyomot hagyott maga után ebben a hátborzongató Tarantino-moziban, Lewis Mallory-ja talál időt, hogy bemutasson egy sor frizurát és színt, a szőke copfos Barbitól kezdve a Grease Rizzo-jához hasonlító barna rövid hajig.

Nagyon fehér, nehezen barnuló bőrrel(szoliban is) mit lehet kezdeni? (tudásbázis)
» Fogfehérítésre használt már valaki Pola night-ot?Én most kezdtem el. (tudásbázis)
» Gusztustalanul vágták le a hajam!Tudtok ajánlani vmi klassz rövid ...

is megtalálhatók programok, amik fénykép feltöltésével saját arcunkhoz segítenek elképzelni az adott hajszínt vagy formát . Én személy szerint jól szórakoztam egy ilyennel és megerősített abban hogy sosem lesz világos hajszínem és rövid hajam:)) ...

A rövid haj lelapulását dúsító habbal akadályozhatja meg. Iroda-oázis Néha elátkozzuk ugyan a légkondicionálót, a forró napokon mégis áldásos szolgálatot tesz.

Lásd még: Lásd még: Szépség, Frizura, Hosszú haj, Smink, Hajviselet

Divat-Szépség  Rövid frizura  Ruhatár

 
RSS Mobile