Kezdőlap (Rövid haj)

 Divat-Szépség 

Tudod-e, hogy mi mi? MiMi az útmutató tudástár.
  » »
 
   

Rövid haj

Divat-Szépség  Rövid frizura  Ruhatár

A rövid haj a legtutibb fazon idén: a pixie-frizura mindent visz!
Élj rövid hajjal! Dögös, nőies, egyszerű, praktikus: a világ legjobb frizurája ismét a legdivatosabb fazonok között.


Hosszú vagy rövid haj?
Melyik a kényelmesebb? Mit kedvelnek inkább a férfiak? Vajon melyik áll jobban? A hosszú nőies, a rövid fiús? A most következő cikk többek között ezen kérdések megválaszolásában kíván segítséget nyújtani a fodrászszékben tétovázó hölgyeknek.

Magyar sztárok rövid hajjal
6 magyar nő, akinek nagyon jól áll a rövid haj
Vagányak és nőiesek ...

Majd Eva Longoria döntött a rövid haj mellett nem sokkal Tony Parkerrel való házassága után.
De mióta Victoria Beckham a stílusikon is hirtelen rövidre váltott, valósággal divatot teremtett.

Rövid hajhoz
A rövid frizurák formájának kialakításához nélkülözhetetlenek a kis átmérőjű körkefék, amelyek szárításkor még a tarkó rövid tincseit is meghajlítják sűrű szétálló sörtéikkel.

~
A hajviseletből való következtetés ez esetben nem egyértelmű, mert a ~ sok mindent jelenthet.

~
A Bob-frizura tavaly robbant be, és azonnal a nők kedvencévé vált, népszerűsége idén sem változott. Lényege a hátul rövidre vágott frizura, úgy, hogy az első tincsek hosszúak maradnak, ezáltal nagyon könnyen kezelhető és nőies lesz hajunk.

A ~ak az idén lágyabbak és kissé borzosabbak, mint tavaly voltak.
Kiknek ajánljuk?
A dús, selymes hajjal rendelkezőknek, akik szeretik a könnyen kezelhető frizurákat.

A ~at sosem lehet, és nem is szabad kiűzni a divatból. Akinek a hosszú hajnál előnyösebb a rövid, idén érdemes kipróbálnia a tépett, kifelé szárított egyenes frizurát.
Trendi színek ...

Ha ~ad van, a precíz beállítás helyett, kócold össze és fixáld, gyors és egyszerű trükk.
JoĂŁo Mata, brazil sztárfodrász szerint az egyenes hajú nők kifejezik a szabadságot, színes és elegáns egyéniségek. Te mit szeretnél megmutatni a világnak?

5. A ~ hamarabb zsírosodik, így a hosszú hajat kevesebbszer kell megmosnod, és amikor kezd rosszra fordulni a helyzet, egy napot még mindig nyerhetsz, ha feltűzöd.
6. Nem igényel gyakori vágást, igazítást, akár több hónapon keresztül is nélkülözheted a fodrászlátogatást.

kifelé fonás
~ zselézés
zeller negativ hatasai
Megosztás:
Kategória: Divat-szépség Címkék: ajurvéda, haj, hajápolás, hajhullás, sampon, szabadgyökök, Szépség, taplalkozas, víz, zsírsavak ...

Kerülje a túl ~at, a hossz oldalt mindig érjen legalább állig.
Szögletes arc
Hogy enyhítsd a feszes vonalakat, válassz állig érő, kócos frizurát. A legjobb, ha enyhén lépcsősre van vágva, és a hajad néha szexin a szemedbe hullik.

A pozícióit a népszerű magazinok és a tiniújságok hasábjain, valamint a show-business világában változatlanul híven őrző hosszú haj feltétlen primátusával szemben a ~ a fiatalság, a provokáció és a modernség színeiben indult csatába, és nem kevés sikerrel… ...

Az ókori Rómában a férfiak ~at viseltek, a rabszolgák és később a germán bevándorlók haja hosszú és bozontos volt. A barokk kor férfiai rövidre vágott saját hajukra hatalmas parókát tettek, mely kiváló táptalaj volt az élősködőknek.

És mit tehet az, aki ki akar tűnni a trendi ~úak tömegéből? Például növessze meg a haját. Természetesen ebben az esetben is többféle variáció közül választhatunk. Nagyon divatos például a dús, arcot körüllengő hosszú sörény, amely jól kiegészíti a bohém luxus irányzatot az öltözködésben.

Inkább divat a ~, mint a hosszú, de ha valaki nem tud megválni éveken át növelgetett hajától, az mindenképp enyhe hullámokat tetessen bele, és olyan hajformázót használjon amitől a haj csillogóvá válik.

A tökéletesre vágott ~at úgy variálhatod, ahogy csak akarod. Ha munkába mész, szárítsd meg hajadat, húzd át a tincseket hajvasalóval, majd újra szárítsd át körkefével, így a kontúrok lágyak és lekerekítettek lesznek. Befejezésül rendezd tincseidet egy kevés zselével.

Minden adás elején Lakatos Márk jelenik meg, immáron ~jal, ami bár kifejezetten jól áll neki, mégis jobb a háttérben látható budapesti panorámát látni, mint őt. Ha a háttérnek hangja is lenne, valószínűleg azt is jobb lenne hallani, mint a műsorvezetővé avanzsált stylistot.

A ~at se dörzsölgessük, mert megsérülhet. A hosszabbnál érdemes előre hajtani a fejet, és a haj tövétől indulva a törölközőt két kézzel a fejhez, a hajtincsekhez és egymáshoz nyomva itassuk föl a hajvégekhez csurgó vizet.

Mikrocsomózás:
Azoknak a hölgyeknek ajánlom, akik ~ból (4-10 cm) szeretnének hosszú hajat készíttetni. Az előre kiválasztott hajat tincsenként illesszük a saját hajhoz egy gumis cérna segítségével.
Kétféleképp is felépíthető: ...

sziasztok, én egy 23 éves lány vagyok, 158cm, 47kg, barna ~ú, kék szemű,szeretném kiprobálni a modellkedést, lehetséges-e,várom válaszotokat,
Sziasztok! Érdeklődni szeretnék, hogy azok akik Plus Size modellek akarnak lenni, azok is jelentkezhetnek a fotózásra, vagy nemigazán?! ...

Nézzük meg Demi Moore-t. Ez valóban nem a legelőnyösebb hajforma szá mára. A ~ nagyon jól állt a színésznőnek, de ez a hosszú egyenes valóban még jobban kihozza arcának szögleteit.

Voltak kifejezetten merev, agyonlakkozott, berakott frizurák, marcellhullámos ~ak, de lobogó loboncok is, ki, mit választott.

Legközelebb a Ricinus olaj hatékonyságáról fogok nektek beszámolni, mely egyaránt jó lesz a hiányos szemöldökre, a kicsi pillákra és a hulló, ~ra!
Kerülendő arcápolási hibák
Fogfehérítés otthon

Bőrápolás
testkezelések, krémek, masszázsok ...

Viszont a hosszú haj is csak akkor szép, ha kívül-belül egészséges,fénylő,kellemesen puha tapintású.Sokan éppen ezért választják a ~at,mert roncsolódott frizurájukkal nem tudnak mit kezdeni, így kényelmesebb, ha rövid fazonra váltanak.Egy hajvágással valóban helyrehozható ...

Gyógynövényes hajfényesítő kúra:
Hozzávalók: 10g apróra vágott rozmaringlevél, 100ml kókuszolaj, 10g szárított kamillavirág
( Ez az arány hosszú haj esetén ideális, ~ra fele ennyi is elég.) ...

Miközben mély nyomot hagyott maga után ebben a hátborzongató Tarantino-moziban, Lewis Mallory-ja talál időt, hogy bemutasson egy sor frizurát és színt, a szőke copfos Barbitól kezdve a Grease Rizzo-jához hasonlító barna ~ig. Valóságos "hajkaméleon".

» Nagyon fehér, nehezen barnuló bőrrel(szoliban is) mit lehet kezdeni? (tudásbázis)
» Fogfehérítésre használt már valaki Pola night-ot?Én most kezdtem el. (tudásbázis)
» Gusztustalanul vágták le a hajam!Tudtok ajánlani vmi klassz ~at? (tudásbázis) ...

magunkban, kérjük szakemberek tanácsait, de már interneten is megtalálhatók programok, amik fénykép feltöltésével saját arcunkhoz segítenek elképzelni az adott hajszínt vagy formát . Én személy szerint jól szórakoztam egy ilyennel és megerősített abban hogy sosem lesz világos hajszínem és rövid ...

A ~ lelapulását dúsító habbal akadályozhatja meg. Iroda-oázis Néha elátkozzuk ugyan a légkondicionálót, a forró napokon mégis áldásos szolgálatot tesz.

Lásd még: Lásd még: Mit jelent Szépség, Frizura, Hosszú haj, Smink, Hajviselet?

◄ Rövid frizura   Ruhatár ►
 
RSS Mobile