Kezdőlap (Retro)

 Divat-Szépség 

Kezdőlap  
 
 
Kezdőlap » Divat-Szépség » Retro


 

Retro

Divat-Szépség  Replay  Ridicule
2014.04.19

Újraélednek a retro korszak szabadidőruha-márkái, a Senior és a Méta
A hazánkban is hódító retro-őrület követőit napok óta lázban tartja az a hír, hogy újra elérhetőek a TV Tornából és a Skála Coop reklámokból ismert Senior® és Méta® szabadidő felsők.


Retro mánia, avagy addig nyújtózkodj...
...ameddig a takaród ér. Igen, teljesen jól látod a helyzetet, ez a közmondás számtalan téren és esetben megállja a helyet, legkevésbé viszont a retro kapcsán, ami úgy tűnik szárnyakat adott a XXI. századnak.
.

A retro divat egyik fő jellegzetessége a bikinik terén az, hogy az alsó rész derékig ér. Ez kifejezetten előnyös lehet a keskeny csípőjű nőknek, viszont érdemes kellő kritikával viseltetni magunkkal szemben, ugyanis minden esetben nagyítja a feneket.

Pimaszul modern retro
Lassan beköszönt az ősz, így a sarukat, és szandálokat kénytelenek vagyunk bedobozolni.

Retro
Úgy tűnik, a retrótól még egy jó darabig nem szabadulunk. A ceruzaszoknyáktól a bőr körömcipőn át a vörös rúzsig igazán dámás lehetsz - akár a 40-es évek stílusában is. Tegyél hozzá néhány gyöngyöt, egy nagyméretű táskát, és már mehetsz is.

Tavaszi retro-elegancia
Bár még fázósan húzzuk össze magunkon a nagykabátot, a divat már tavaszba öltözött. A kreátorok megérezték a még gyenge nap első sugarait - ihletet merítettek a fényből - és megszületett a tavaszi-trend.
tovább olvas
2006.

Retro smink...
A 60-as évek szemfestési technikája még a mai napig is rendkívül népszerű a nők között. Ekkoriban a szemek voltak az arc fókuszában...
Mellesleg bővebben...
Szépségápolás ...

A retro persze csak egyik vonulata a jelenkori tervezésnek.
- A környezetkultúra olyan, amilyen a társadalom vagy annak vélekedése önnön életmódjáról és körülményeiről.

Senki sem akar retro Kiszel Tünde féle bozontot a szeme fölé, de ha túl vékony, már-már vonalszerű, azzal elveszítheti karakterét az arcunk.

Úgy tűnik, a természet végtelenül egyszerű, vagy akár egzotikusan túlburjánzó formában, retro stílusban vagy a modern dizájn elemei közé beépülve, így vagy úgy, de mindenképpen kulcsfontosságú része az új évezred városi életének.

A vörös rúzs használatával nemcsak dívák lehetünk: használják a retro stílust követők is. Jó példák erre a múltbéli pin-up modellek. A kifejezést először 1941-ben használták az angolban.

Viselj sötét, szexi, retro stílusú ruhákat. Ne a szakadt fajtára gondolj, sokkal inkább olyan tudatosan megválasztott szabású darabokra, ami rád irányítja a figyelmet. Ragaszkodj a feketéhez, a gesztenyebarnához és a smaragd zöldhöz.

Örök klasszikusok, és retro darabok
A minták tekintetében már jóval izgalmasabb a választék.

'Futurisztikus anyagok, egzotikus minták, retro hangulat, és még rengeteg izgalmas újdonság érkezik meg hozzánk tavasszal divat fronton. Éppen ezért bátran kísérletezhetünk a színekkel és anyagokkal.

Azt biztosan nem, hogy eltűnik a palettáról az XXL-es retrokeret, de egyre inkább előtérbe kerülnek a korrekciós szemüvegekhez hasonló kisebb méretű és karcsúbb sziluettek.

Igazából 2006-ban futott be. Olyan hirdetési kampányokhoz kérték fel, mint a Gucci, vagy a Retro reklámok, valamint i-D és V magazin címoldalakon pózolt.

Igazán trendi - mind a nők, mind a férfiak számára - a széles karimájú kalap, amelyet hordhatunk bohókás, vagy retro stílusú öltözékekhez, bőszárú nadrágokhoz, laza blúzokhoz, a 70-es éveket időző stílusú, kétsoros zakóhoz.

A Vizöntő férfi a vagány, a különcségét kifejező, illetve a tömegből kitündöklő öltözékeket, színeket kedveli, de természetesen a retrot üdvözölve, a kék dzseki szürke nadrággal is olykor belefér a repertoárjába.

Válassz ki egy témát vagy stílust az esküvőhöz. Lehetőleg passzoljon a dekorációhoz és az egész hangulatához. Pl romantikus fehér-krém dekoráció és retro zene nehezen passzol.

Az előzetes orvosi vizsgálatok alatti hasi ultrahangon hasfali sérvet -(K4390) kizáródás vagy üszkösödés nélkül - állapítottak meg, valamint "az uterus kifejezetten retroflectalt helyzetű, egyébként a kornak megfelelő genitáliák".

Egy kis ezüstös szemhéjpúderrel tovább fokozhatjuk a hatást. A fekete kontúrnál természetesen fontos megemlíteni a 60-as évek retro stílusából visszatérő macskaszemeket is, ami idén is hangsúlyos része a sminkes kelléktárnak.

A nosztalgiázó trashfashion, az új évezred első retro hulláma a nyolcvanas évek csiricsáré világát hozta vissza. Egyik alapszimbóluma a póniló és a pálmafás sziget mellett-ki gondolná- a halálfej.

Használhatod hajadat kiegészítőként is - tanácsolja Ben -, próbálj ki különböző stílusokat, amelyek passzolnak az arcformádhoz. Az arcot szorosan keretező haj, például retro érzést adhat, és tökéletesen illik a szögletes arcformához.

Lásd még: Lásd még: Szépség, Smink, Kiegészítők, Frizura, Öltözködés

Divat-Szépség  Replay  Ridicule
2014.04.19

 
RSS Mobile