Kezdőlap (Retro)

 Divat-Szépség 

  » »
 
   

Retro

Divat-Szépség  Replay  Ridicule

Újraélednek a retro korszak szabadidőruha-márkái, a Senior és a Méta
A hazánkban is hódító retro-őrület követőit napok óta lázban tartja az a hír, hogy újra elérhetőek a TV Tornából és a Skála Coop reklámokból ismert Senior® és Méta® szabadidő felsők.


Retro mánia, avagy addig nyújtózkodj...
...ameddig a takaród ér. Igen, teljesen jól látod a helyzetet, ez a közmondás számtalan téren és esetben megállja a helyet, legkevésbé viszont a retro kapcsán, ami úgy tűnik szárnyakat adott a XXI. századnak.
.

Pimaszul modern retro
Lassan beköszönt az ősz, így a sarukat, és szandálokat kénytelenek vagyunk bedobozolni.

Retro
Úgy tűnik, a retrótól még egy jó darabig nem szabadulunk. A ceruzaszoknyáktól a bőr körömcipőn át a vörös rúzsig igazán dámás lehetsz - akár a 40-es évek stílusában is. Tegyél hozzá néhány gyöngyöt, egy nagyméretű táskát, és már mehetsz is.

Tavaszi retro-elegancia
Bár még fázósan húzzuk össze magunkon a nagykabátot, a divat már tavaszba öltözött. A kreátorok megérezték a még gyenge nap első sugarait - ihletet merítettek a fényből - és megszületett a tavaszi-trend.
tovább olvas
2006.

Retro smink...
A 60-as évek szemfestési technikája még a mai napig is rendkívül népszerű a nők között. Ekkoriban a szemek voltak az arc fókuszában...
Mellesleg bővebben...
Szépségápolás ...

A retro persze csak egyik vonulata a jelenkori tervezésnek.
- A környezetkultúra olyan, amilyen a társadalom vagy annak vélekedése önnön életmódjáról és körülményeiről.

Senki sem akar retro Kiszel Tünde féle bozontot a szeme fölé, de ha túl vékony, már-már vonalszerű, azzal elveszítheti karakterét az arcunk.

Úgy tűnik, a természet végtelenül egyszerű, vagy akár egzotikusan túlburjánzó formában, retro stílusban vagy a modern dizájn elemei közé beépülve, így vagy úgy, de mindenképpen kulcsfontosságú része az új évezred városi életének.

A vörös rúzs használatával nemcsak dívák lehetünk: használják a retro stílust követők is. Jó példák erre a múltbéli pin-up modellek. A kifejezést először 1941-ben használták az angolban.

Ezt régen bulinak hívtuk, ma már családosok gőzkieresztő összejövetelének, ahol egyesek alkoholt fogyasztanak, miközben szól a zene, néha pedig retro reklámokat töltögetünk le a youtube-ról, és röhögünk ifjú korunk bénaságain.

Viselj sötét, szexi, retro stílusú ruhákat. Ne a szakadt fajtára gondolj, sokkal inkább olyan tudatosan megválasztott szabású darabokra, ami rád irányítja a figyelmet. Ragaszkodj a feketéhez, a gesztenyebarnához és a smaragd zöldhöz.

Örök klasszikusok, és retro darabok
A minták tekintetében már jóval izgalmasabb a választék.

Például a retro. A retro nem egyenlő a vintage-el. Maga a kifejezés magában rejti a szüret, begyűjtés jelentéstartalmakat, ám mivel kifejezett magyar megfelelője nincs, a kicsit magyarosított 'vintázs' változata az, amivel még találkozhatunk, ...

'Futurisztikus anyagok, egzotikus minták, retro hangulat, és még rengeteg izgalmas újdonság érkezik meg hozzánk tavasszal divat fronton. Éppen ezért bátran kísérletezhetünk a színekkel és anyagokkal.

Azt biztosan nem, hogy eltűnik a palettáról az XXL-es retrokeret, de egyre inkább előtérbe kerülnek a korrekciós szemüvegekhez hasonló kisebb méretű és karcsúbb sziluettek.

Igazából 2006-ban futott be. Olyan hirdetési kampányokhoz kérték fel, mint a Gucci, vagy a Retro reklámok, valamint i-D és V magazin címoldalakon pózolt.

A fufavi brand a tervező elmondása szerint egy kicsit mindig vintage hangulatot áraszt, így nem csoda, hogy pólóján megelevenednek retrofürdőzők a Balaton partján, csakúgy, mint a Zánkai Úttörőtábor.

Igazán trendi - mind a nők, mind a férfiak számára - a széles karimájú kalap, amelyet hordhatunk bohókás, vagy retro stílusú öltözékekhez, bőszárú nadrágokhoz, laza blúzokhoz, a 70-es éveket időző stílusú, kétsoros zakóhoz.

A Vizöntő férfi a vagány, a különcségét kifejező, illetve a tömegből kitündöklő öltözékeket, színeket kedveli, de természetesen a retrot üdvözölve, a kék dzseki szürke nadrággal is olykor belefér a repertoárjába.

Válassz ki egy témát vagy stílust az esküvőhöz. Lehetőleg passzoljon a dekorációhoz és az egész hangulatához. Pl romantikus fehér-krém dekoráció és retro zene nehezen passzol.

Az előzetes orvosi vizsgálatok alatti hasi ultrahangon hasfali sérvet -(K4390) kizáródás vagy üszkösödés nélkül - állapítottak meg, valamint "az uterus kifejezetten retroflectalt helyzetű, egyébként a kornak megfelelő genitáliák".

Egy kis ezüstös szemhéjpúderrel tovább fokozhatjuk a hatást. A fekete kontúrnál természetesen fontos megemlíteni a 60-as évek retro stílusából visszatérő macskaszemeket is, ami idén is hangsúlyos része a sminkes kelléktárnak.

A nosztalgiázó trashfashion, az új évezred első retro hulláma a nyolcvanas évek csiricsáré világát hozta vissza. Egyik alapszimbóluma a póniló és a pálmafás sziget mellett-ki gondolná- a halálfej.

Használhatod hajadat kiegészítőként is - tanácsolja Ben -, próbálj ki különböző stílusokat, amelyek passzolnak az arcformádhoz. Az arcot szorosan keretező haj, például retro érzést adhat, és tökéletesen illik a szögletes arcformához.

művészet, nagy kornél, narancssárga divat fashion, nicholas kirkwood, nick kelly, norvég minta, orosz, outletek, pályázat, panton szinek divat fashion, parfüm, paris, pollini, prada, printa, puma, ralph lauren, ray ban, red dress, replica, retrock, ...

Lásd még: Lásd még: Szépség, Smink, Kiegészítők, Frizura, Öltözködés

Divat-Szépség  Replay  Ridicule

 
RSS Mobile