Kezdőlap (Retro)

 Divat-Szépség 

Tudod-e, hogy mi mi? MiMi az útmutató tudástár.
  » »
 
   

Retro

Divat-Szépség  Replay  Ridicule

Retro mánia, avagy addig nyújtózkodj...
...ameddig a takaród ér. Igen, teljesen jól látod a helyzetet, ez a közmondás számtalan téren és esetben megállja a helyet, legkevésbé viszont a retro kapcsán, ami úgy tűnik szárnyakat adott a XXI. századnak.
.


Pimaszul modern retro
Lassan beköszönt az ősz, így a sarukat, és szandálokat kénytelenek vagyunk bedobozolni.

3. Retro
Úgy tűnik, a retrótól még egy jó darabig nem szabadulunk. A ceruzaszoknyáktól a bőr körömcipőn át a vörös rúzsig igazán dámás lehetsz - akár a 40-es évek stílusában is. Tegyél hozzá néhány gyöngyöt, egy nagyméretű táskát, és már mehetsz is.

Tavaszi retro-elegancia
Bár még fázósan húzzuk össze magunkon a nagykabátot, a divat már tavaszba öltözött. A kreátorok megérezték a még gyenge nap első sugarait - ihletet merítettek a fényből - és megszületett a tavaszi-trend.
tovább olvas
2006.02.22 ...

Retro frizura egy nagyméretű fejdísszel. Megjelenését tekintve azonban az apró részletek is lenyűgözőek: többek között a rajzolt szépségpötty az énekesnő arcán.
Előző
2 / 10. oldal ...

A ~ persze csak egyik vonulata a jelenkori tervezésnek.
- A környezetkultúra olyan, amilyen a társadalom vagy annak vélekedése önnön életmódjáról és körülményeiről. Keverék, ahogyan életünk minden metszete az - summázta a környezeti kultúra jelenlegi itthoni helyzetét beszélgetőtársam.

A ~ még mindig hódít. Ez a kis ülőke a lakás vidám színfoltja lehet, mindig mosolyt csal majd az arcodra.
Forrás: fab.com
Kategória: Otthon, kert ...

A ~ tunikafazon önmagában még nem galád természetű, sőt, akár jótékony hatással is bírhat, ha a széles csípődet vagy a pocakodat szeretnéd leplezni. Ám azok a modellek, melyek fodrokkal vágják ketté a combod legvastagabb részét, összenyomhatják az alakodat.

A ~ stílusú édességek közül a vattacukor vitathatatlanul a top10-ben végez, ha megkérdezzük a mai 30-60 éves korosztályt, hogy milyen édességet nyalogatna, ha újra 10 éves lenne. Milyen nagyszerű lenne a fagyit és a vattacukrot keresztezni?! Vagy ez már létezik.

Senki sem akar ~ Kiszel Tünde féle bozontot a szeme fölé, de ha túl vékony, már-már vonalszerű, azzal elveszítheti karakterét az arcunk.

Úgy tűnik, a természet végtelenül egyszerű, vagy akár egzotikusan túlburjánzó formában, ~ stílusban vagy a modern dizájn elemei közé beépülve, így vagy úgy, de mindenképpen kulcsfontosságú része az új évezred városi életének.

A vörös rúzs használatával nemcsak dívák lehetünk: használják a ~ stílust követők is. Jó példák erre a múltbéli pin-up modellek. A kifejezést először 1941-ben használták az angolban.

Ezt régen bulinak hívtuk, ma már családosok gőzkieresztő összejövetelének, ahol egyesek alkoholt fogyasztanak, miközben szól a zene, néha pedig ~ reklámokat töltögetünk le a youtube-ról, és röhögünk ifjú korunk bénaságain.

Örök klasszikusok, és ~ darabok
A minták tekintetében már jóval izgalmasabb a választék. Természetesen idén is visszatértek a klasszikusok, mint a ketrec, a nagy borsó és a virágos csipke minta, azonban a felhozatalba néhány különleges rertró motívum is bekerült.

Például a ~. A ~ nem egyenlő a vintage-el. Maga a kifejezés magában rejti a szüret, begyűjtés jelentéstartalmakat, ám mivel kifejezett magyar megfelelője nincs, a kicsit magyarosított 'vintázs' változata az, amivel még találkozhatunk, amit hallhatunk. Milyen területeken jelenik ...

'Futurisztikus anyagok, egzotikus minták, ~ hangulat, és még rengeteg izgalmas újdonság érkezik meg hozzánk tavasszal divat fronton. Éppen ezért bátran kísérletezhetünk a színekkel és anyagokkal.

Azt biztosan nem, hogy eltűnik a palettáról az XXL-es ~keret, de egyre inkább előtérbe kerülnek a korrekciós szemüvegekhez hasonló kisebb méretű és karcsúbb sziluettek.

Igazából 2006-ban futott be. Olyan hirdetési kampányokhoz kérték fel, mint a Gucci, vagy a ~ reklámok, valamint i-D és V magazin címoldalakon pózolt.

A fufavi brand a tervező elmondása szerint egy kicsit mindig vintage hangulatot áraszt, így nem csoda, hogy pólóján megelevenednek ~fürdőzők a Balaton partján, csakúgy, mint a Zánkai Úttörőtábor. Havancsák Teréz, aki korábban a USE csapatnak is tagja volt, jelenleg Amerikában él.

Ebben a szezonban is több fazon közül választhatnak azok, akik a kalap mellett döntenek. Igazán trendi - mind a nők, mind a férfiak számára - a széles karimájú kalap, amelyet hordhatunk bohókás, vagy ~ stílusú öltözékekhez, bőszárú nadrágokhoz, laza blúzokhoz, a 70-es éveket időző stílusú, ...

A Vizöntő férfi a vagány, a különcségét kifejező, illetve a tömegből kitündöklő öltözékeket, színeket kedveli, de természetesen a ~t üdvözölve, a kék dzseki szürke nadrággal is olykor belefér a repertoárjába.

Válassz ki egy témát vagy stílust az esküvőhöz. Lehetőleg passzoljon a dekorációhoz és az egész hangulatához. Pl romantikus fehér-krém dekoráció és ~ zene nehezen passzol.

Az előzetes orvosi vizsgálatok alatti hasi ultrahangon hasfali sérvet -(K4390) kizáródás vagy üszkösödés nélkül - állapítottak meg, valamint "az uterus kifejezetten ~flectalt helyzetű, egyébként a kornak megfelelő genitáliák". Kérdésem ezzel is kapcsolatos, mit jelent.

Használhatod hajadat kiegészítőként is - tanácsolja Ben -, próbálj ki különböző stílusokat, amelyek passzolnak az arcformádhoz. Az arcot szorosan keretező haj, például ~ érzést adhat, és tökéletesen illik a szögletes arcformához.

miss moneypenny, mono fashion, moszkva, művészet, nagy kornél, narancssárga divat fashion, nicholas kirkwood, nick kelly, norvég minta, orosz, outletek, pályázat, panton szinek divat fashion, parfüm, paris, pollini, prada, printa, puma, ralph lauren, ray ban, red dress, replica, ~ck, ...

Lásd még: Lásd még: Mit jelent Szépség, Smink, Kiegészítők, Frizura, Öltözködés?

◄ Replay   Ridicule ►
 
RSS Mobile