Kezdőlap (Make up)

 Divat-Szépség 

Tudod-e, hogy mi mi? MiMi az útmutató tudástár.
  » »
 
   

Make up

Divat-Szépség  Lovaglónadrág  Makeup

MAKE UP I-IV Folyékony alapozók nagy fedőképességgel MASK IV Tisztító, mattosító maszk zsíros, tágpórusú bőrre MINERAL MAKE-UP POWDER I-III Ásványi porpúder ...


A Make Up Forever Terracotta színe remek választás, ha a hétköznapokon egészséges arcszínt szeretnél. Visszafogott, mégis életet ad az ajkaknak.
A Shiseido Pastel Pink színe babás színt ad az arcodnak, ráadásul kiváló textúrája van és még szájfény sem kell hozzá, olyan szép selyemfényű.

Annick CAYOT- make up artist, a brüsszeli Académie Maquillage & Image de Soi igazgatója ...

Alulra a füstös hatás érdekében a Karaja Make Up ezüstszínű krémes fémes gyöngyös árnyalóját satírozzuk, valamint ezüst szemhéjtussal emeljük ki az alsó szemhéjvonalat. A szemhéjak ragyogását tovább fokozhatjuk a Karaja Make Up intenzív csillogású selyemporával.

Egy kis történelem Létezhet olyan valamire való make up fun (smink rajongó), akinek Sipos Zita (kozmetikus, sminkes), Titkos Berni, vagy a nemrégiben Guiness rekordot döntő, egyhuzamban sminkelés nagyasszonya, Dévényi Kathy neve ne mondana semmit?

~ : Marika Kaducáková
Photo : Chriss by nevesta.sk
Photo Backstage : Ferencz Tóth
Clothes : Traditional Costume / Hollókó
Manager : Anikó Farkas
Assistant : Péter Kelecsényi, Mikula Péter, Mikula Bertalanné Ágnes, Szegi Szabolcs, Ladoczki Vilmos, Hollokoi Világorokség Kezelo Kft.

Az sem mindegy, milyen alkalomra szeretnéd kisminkelni magad, a munkahelyre is nyugodtan választhatsz erősebb ~-ot, de finomabban kell elkészítened, mint az esti viseletet. A kiindulópont az is lehet, hogy eldöntöd, melyik évszaktípusba tartozol, ez ugyanis segít az árnyalatok megválasztásában.

Mivel készítsd?

1. Clarins Colour Fizz Single Eye Colour, 2. ~ For Ever Summer Eyeshadow, 3. Urban Decay Loose Pigments, 4. M.A.C. Submarine eyeshadow,
5. Max Factor Vivid Impact eyeshadow duo, 6. Stila eyeshadow duo ...

Cimkék:
smink tárolás szépségápolás ~ rúzs alapozó szempillaspirál
Felhasználónév: Jelszó: Belépés
Hozza létre saját
MitHogyanKell fiókját.

Komolyabb bőrhibák palástolására az alapozó krém - foundation cream -, valamint a folyékony púder - fluid ~ - alkalmas. Akinek bőrén festékhiány, májfolt vagy tűzfolt van, használjon fedősminket - camouflage -, fedőhatása tökéletes.

A Style Hair Club& Day Spa-ban mindig megkapod azt a kényeztetést, amit megérdemelsz! Most komplett megújulással kezdheted az évet mesterfodrász, ~ artist és fotós segítségével! Plusz egy jó hír, hogy az üzletben WIFI, bankkártyás fizetési lehetőség és büfé is igénybe vehető.

Zac Posen modelleken gyakran láthatunk ilyen típusú ~- ot. A szinergia mindenben érvényesül. Általános tanácsként azért elmondanám, hogy ha a szemünket hangsúlyozzuk, a szánk legyen visszafogottabb (szájfénnyel, vagy finom színű rúzzsal dolgozzunk) és fordítva.

A szezon trendje szerint a sminknek harmonizálni kell a hajszínnel. Frissítsd fel sminkkészleted úgy, hogy vedd figyelembe a hajkorona-~ szabályait.
Trend
Tovább » ...

2. Az arcbőrt speciálisan is felkészíthetjük az alapozó vagy kompakt púder használata előtt, ha az arc tisztítása után felviszünk egy réteg bőrtónusjavító sminkalapot, például: Avon invisible ~ base
3.A folyékony alapozót használat előtt mindig rázzuk fel! ...

Akik visszafogottabb ~-ra vágynak, vagy nem a szemre szeretnék helyezni a hangsúlyt, azoknak csupán egy szempillaspirálra, egy pirosítóra, és ha szájhangsúlyos sminkről van szó, akkor egy szép szájfényre vagy élénkebb rúzsra lesz szüksége. Apropó pirosító.

Sztárok sminkjei
A sztárok különbözőek, mégis mindegyiküknek megvan a tökéletes sminktechnikájuk, ami éppen az ő alkatukhoz, színeikhez illik. Ezekből a fogásokból te is tanulhatsz! Kilin Gyöngyi, ~ artist blogjából válogattunk! ...

Lásd még: Lásd még: Mit jelent Smink, Szépség, Púder, Szempilla, Rúzs?

◄ Lovaglónadrág   Makeup ►
 
RSS Mobile