Kezdőlap (Make up)

 Divat-Szépség 

Tudod-e, hogy mi mi? MiMi az útmutató tudástár.
  » »
 
   

Make up

Divat-Szépség  Lovaglónadrág  Makeup

MAKE UP I-IV Folyékony alapozók nagy fedőképességgel MASK IV Tisztító, mattosító maszk zsíros, tágpórusú bőrre MINERAL MAKE-UP POWDER I-III Ásványi porpúder ...


Annick CAYOT- make up artist, a brüsszeli Académie Maquillage & Image de Soi igazgatója ...

Alulra a füstös hatás érdekében a Karaja Make Up ezüstszínű krémes fémes gyöngyös árnyalóját satírozzuk, valamint ezüst szemhéjtussal emeljük ki az alsó szemhéjvonalat. A szemhéjak ragyogását tovább fokozhatjuk a Karaja Make Up intenzív csillogású selyemporával.

Make up : Marika Kaducáková
Photo : Chriss by nevesta.sk
Photo Backstage : Ferencz Tóth
Clothes : Traditional Costume / Hollókó
Manager : Anikó Farkas
Assistant : Péter Kelecsényi, Mikula Péter, Mikula Bertalanné Ágnes, Szegi Szabolcs, Ladoczki Vilmos, Hollokoi Világorokség Kezelo Kft.

Arctisztítás: A partismink - és minden más make up - első és kihagyhatatlan lépése az arctisztítás. Véletlenül se most próbálj ki egy új arctisztító-márkát, mivel nem tudhatod, hogy a bőröd hogyan reagál rá. Tisztítás után kevés hidratálókrémet is dolgozz bele a bőrödbe.
Kezdd az alapoknál! ...

Az sem mindegy, milyen alkalomra szeretnéd kisminkelni magad, a munkahelyre is nyugodtan választhatsz erősebb make up-ot, de finomabban kell elkészítened, mint az esti viseletet. A kiindulópont az is lehet, hogy eldöntöd, melyik évszaktípusba tartozol, ez ugyanis segít az árnyalatok megválasztásában.

Mivel készítsd?

1. Clarins Colour Fizz Single Eye Colour, 2. Make Up For Ever Summer Eyeshadow, 3. Urban Decay Loose Pigments, 4. M.A.C. Submarine eyeshadow,
5. Max Factor Vivid Impact eyeshadow duo, 6. Stila eyeshadow duo ...

Cimkék:
smink tárolás szépségápolás make up rúzs alapozó szempillaspirál
Felhasználónév: Jelszó: Belépés
Hozza létre saját
MitHogyanKell fiókját.

A hollywoodi csillagok szépségtitka a megfelelő haj- és make up stylist. A profik trükkjeivel Te is egy csapásra sztár lehetsz!
Elolvasom »
Éjszakai szépség tippek: Szépülj alvás közben! ...

Komolyabb bőrhibák palástolására az alapozó krém - foundation cream -, valamint a folyékony púder - fluid make up - alkalmas. Akinek bőrén festékhiány, májfolt vagy tűzfolt van, használjon fedősminket - camouflage -, fedőhatása tökéletes.

A Style Hair Club& Day Spa-ban mindig megkapod azt a kényeztetést, amit megérdemelsz! Most komplett megújulással kezdheted az évet mesterfodrász, make up artist és fotós segítségével! Plusz egy jó hír, hogy az üzletben WIFI, bankkártyás fizetési lehetőség és büfé is igénybe vehető.

Zac Posen modelleken gyakran láthatunk ilyen típusú make up- ot. A szinergia mindenben érvényesül. Általános tanácsként azért elmondanám, hogy ha a szemünket hangsúlyozzuk, a szánk legyen visszafogottabb (szájfénnyel, vagy finom színű rúzzsal dolgozzunk) és fordítva.

A szezon trendje szerint a sminknek harmonizálni kell a hajszínnel. Frissítsd fel sminkkészleted úgy, hogy vedd figyelembe a hajkorona-make up szabályait.
Trend
Tovább » ...

2. Az arcbőrt speciálisan is felkészíthetjük az alapozó vagy kompakt púder használata előtt, ha az arc tisztítása után felviszünk egy réteg bőrtónusjavító sminkalapot, például: Avon invisible make up base
3.A folyékony alapozót használat előtt mindig rázzuk fel! ...

Akik visszafogottabb make up-ra vágynak, vagy nem a szemre szeretnék helyezni a hangsúlyt, azoknak csupán egy szempillaspirálra, egy pirosítóra, és ha szájhangsúlyos sminkről van szó, akkor egy szép szájfényre vagy élénkebb rúzsra lesz szüksége. Apropó pirosító.

Sztárok sminkjei
A sztárok különbözőek, mégis mindegyiküknek megvan a tökéletes sminktechnikájuk, ami éppen az ő alkatukhoz, színeikhez illik. Ezekből a fogásokból te is tanulhatsz! Kilin Gyöngyi, make up artist blogjából válogattunk! ...

Lásd még: Lásd még: Mit jelent Smink, Szépség, Púder, Szempilla, Rúzs?

◄ Lovaglónadrág   Makeup ►
 
RSS Mobile