Kezdőlap (Hajviselet)

 Divat-Szépség 

Tudod-e, hogy mi mi? MiMi az útmutató tudástár.
  » »
 
   

Hajviselet

Divat-Szépség  Hajvégek  Halásznadrág

A hajviseletből való következtetés ez esetben nem egyértelmű, mert a rövid haj sok mindent jelenthet.


Minden hosszú hajú lánynak bonyodalmat okoz a nagy hőségben megtalálni a neki legelőnyösebb hajviseletet, úgy hogy divatos és praktikus is legyen egyben. Megmutatunk néhány lehetőséget, amit percek alatt elkészíthetsz magadnak is!
Lejátszás »
« Előző ...

Hajviselet edzés közben
Nem mindenkinek adatik meg az a luxus, hogy az edzést otthoni körülmények között végezze, így kiélvezve az otthoni tisztálkodás minden előnyét. Edzés után munkába rohanva problémát okozhat ha csurog a verejték a hajadról, a megizzadt fejből szaga. Elgondolkodtál már rajta.

Régi hajviseletek
Kicsit ismerkedjünk meg a régi korok haj viseletével. Már a babiloniak és az asszírok is mesterei voltak a hajuk ápolásának. Rangjuknak megfelelően csavarták be a hajukat és mert a nők is betölthettek fontos pozíciókat, nagy hangsúlyt helyeztek frizurájukra.

hajviselet elálló fülüeknek
darázsfajok felsorolása
rorwaier betegségek elszédülés
menyaszonyos jelmez lanyoknak
macskaful minta
macskafül felépìtése
macskafül anatómiája
macska fülkagyló
fül tetoválások minták
elálló fülü lányok esküvői frizurák ...

A ~ mind a megjelenés, mind pedig a közérzet szempontjából nagyon fontos a nők és a férfi ak számára is. Manapság a külső minden eddiginél nagyobb súllyal esik latba egy ember megítélése szempontjából a munka világában, és a magánéletben egyaránt.

A ~ területén sem kell visszafognunk magunkat. Ismét divat a lófarok, amit hajunk adottságának megfelelően kreatívan formázhatunk. Hordhatjuk egyszerű, természetes formában, de alkalmi ~et is kreálhatunk belőle, ehhez csak különféle csatok, hajgumik kellenek.
2009. 11. 18.

Ez a fajta ~ a szögletes és a kerek arcúaknak egyaránt nagyon jól áll, még akkor is, ha arccsontjuk erős.
Hullámok és frufru
Mint már említettük, a frufru nem ment ki a divatból, viszont kissé kerekebb formát kap ezen a télen, hullámokkal felturbózva.

A divattal a ~ is évről évre változik. A színek a formák világa állandó változásban van.
.
Persze itt is fontos, hogy mindenki megtalálja az egyéniségéhez, fejformájához, bőrszínéhez legjobban illő fazont és színvilágot. Lássuk mit javasolnak az idei tavaszra a mesterfodrászok.

A mindenkori ~ részben a divat, részben népszokások függvénye. Az ókori Rómában a férfiak rövid hajat viseltek, a rabszolgák és később a germán bevándorlók haja hosszú és bozontos volt.

Nicole Kidman ~ei
A színésznők gyakorta kénytelenek változtatni ~ükön szerepüknek megfelelően.

Fésülködés és ~
Hosszú hajunkat sokféleképpen hordhatjuk: befonva, feltűzve, vagy kibontva. Tincseink élettel telibbek, egészségesen fénylőek lesznek, ha minden este alaposan kikeféljük.

A középkor női ~re jellemző volt, hogy a homlok fölött felemelték, magasították, két oldalt pedig lokniba fésülték. Fontos éke volt a hajnak a diadém és a hajfonatokba fűzött gyöngyök. A hajfestő szereket az araboktól vették.

Most már olyan helyen dolgozom, ahol egy ilyen ~ is elfogadható, de tartok tőle, hogy megritkulna tőle a hajam. Emellett babát várok és nem tudom,a szülészeten mit gondolnának rólam, ill. azt sem, hogy fog-e hullani a hajam a szülés után (úgy hallottam, sokaknál így van).

Egyes felmérések szerint, melyet több ország fiai között végeztek: a legszexisebb női ~ a szabadon szálló loknis, hullámos, fürtös frizura. Ez pedig hölgyeim a kegyelemdöfés az egyenes, tépett és ritkított hajnak, melyet immár teljes bizonyossággal jó időre száműznek a rakoncátlan fürtök! ...

Hogy szívesen hordjuk-e úgy a hajunkat, amilyen, nagyban meghatározza, hogy jól érezzük-e magunkat abban a szerepben, amit környezetünk a hajszínünkhöz, ~ünkhöz társít - int óvatosságra a szakember.

Szereti a kényelmes, természetes dolgokat, és ez a ~én is meglátszik: az egyszerű, klasszikus frizurával érzi magát jól. A Nyilas szereti, ha a haja a személyiségéről is árulkodik. Mindig a középutat keresi, ezért hosszban is a középhosszú lehet a nyerő.

Manapság leginkább a többféle színű melír, sima egyenes, tépett, szálkásított ~ a trend, de az aktuális divattól függetlenül elsődleges cél az, hogy sikerüljön eltalálni azt a ~et, ami az illető hölgynek vagy úrnak legjobban illik a korához és az egyéniségéhez, ...

Az Elle négy oldalt szentelt a feljövő fiatal "black" divatszereplőknek, elemezte stílusukat, ~üket, kellékeiket, ahogy a divatról szóló írásokban szokásos.

Visszatért a divatszakmába az orosz ~. A merev fonat minden egyes hajszála rögzített. Azonban ehhez a frizurához derékig érő vastag hajkoronával kell rendelkezni, vagy póthajjal. A tarkónál összefogott hajat végig befonjuk.

Egy könnyű, és egyedi ~re vágysz, de kifogytál az ötletekből? Egy-két kiegészítővel gyorsan feldobhatod a frizurádat, amelyeket gyorsan elkészíthetsz saját magadnak is. Szakértőnk segítségével rengeteg tapasztalatra tehetsz most szert...
Copf másképp! ...

Általánosságban kijelenthetjük, hogy az ápolt konszolidált ~, körömápolás (nőknél és férfiaknál is), nappali viseletre szolid, de felhívó smink, ékszerek és test tisztán tartása kellemetlen szagainak palástolása mindenkori megjelenésünk fontos feltételei.

Meg kell tudnod mutatni a ruháidon, a ~eden keresztül a világnak, mi mindenre vagy képes, mit érzel mélyen önmagadban. Most kezd el a külsőségek formálását. Ruháidból, ékszereidből, kiegészítőidből készíts kis kupacokat, osztályozd őket hordhatóság alapján.

Amikor a 90-es években óriási csigákba tekert copfok kezdtek beszivárognia az aktuális ~i trendek közé, még nem mindenki számára nyilvánvalóan, mégis a tudatalattinkat bizsergető módon érezhető volt: a legendás egérlány, Minnie már a sarkon van.
Sötétben izzó fehérneműk ...

Későbbi életkorban általában a ~ megváltoztatásának igénye miatt kérik a korrekciót, hasonlóan érthető okból.

Ha mersz egy kicsit változtatni megszokott, mindennapi ~eden, tippjeink segítségével negyedóra alatt alkalmi frizurát kreálhatsz. tovább
Márai Sándor: Az ünnepekről ...

Fontos számodra a párod ~e?
Ne hanyagolja el, az fontos.
Követjük a trendet, ebben egyet is értünk.

Mit csinálhatunk a hajunkkal, ha épp nincs kedvünk a legnagyobb melegben állni a hajszárító alatt? Összegyűjtöttük nektek kedvenc nyári ~einket, amiket viszonylag gyorsan és egyszerűen el tudtok ti is készíteni. Ráadásként ajánlunk hozzá néhány terméket, amivel még szebb lesz az eredmény.

Az Essentional Looks frizuratrend szerint a 2009-es tavaszi-nyári ~ az alábbi négy stílusirányzat közül kerül ki: ...

A frizurád rengeteget elárul rólad, olvasd el, hogy mit mond másoknak a kedvenc ~ed.
Nézegess képeket!
Frizura és személyiség ...

Elvégre a rövid hajjal nem sokat lehet kezdeni, de egy félhosszú/hosszú hajviselet jobban variálható a viselője kedve szerint és igenis a férfiak akármit is mondanak, még mindig inkább megfordulnak egy ápolt hajú, külsejű hosszú hajú nő után, mint fiús frizurájú honfitársunk után.

Maria Grazia Chiuri és Pier Paolo Piccioli birtokában van annak a titoknak, amitől egy nő széppé és izgalmassá válik. Mindezt meg is mutatták nekünk a visszafogott sminkkel és decens ~tel le-felvonuló modelljeik segítségével.

Talán még nem aktuális, hogy az évek múlását ijedten szemrevételezd gúnyoson lapuló nevető ráncaid tükrében, ám nem árt már most az idő vasfoga ellen kesztyűt húzni. Ócska, silány termékekkel, előnytelen öltözékkel, igénytelen ~tel vagy túlzott sminkkel miért dobnál magadra plusz éveket?

Most megéri, ha hagyjátok! Összeállításunkban találtok konty és fonás kombinációt, fonással díszített lófarkat, de az esküvői frizuráktól az Y-fonáson és laza halszálkafonáson át a hétköznapi ~ekig sok minden más is megtalálható.

Lásd még: Lásd még: Mit jelent Frizura, Szépség, Hosszú haj, Hajszín, Vörös haj?

◄ Hajvégek   Halásznadrág ►
 
RSS Mobile