Kezdőlap (Frizura)

 Divat-Szépség 

Tudod-e, hogy mi mi? MiMi az útmutató tudástár.
  » »
 
   

Frizura

Divat-Szépség  Folyékony szappan  Frizura divat

Frizurabajnokság!
Időigényes elkészíteni, de mindig telitalálat egy igazán különleges vintázs frizura! A vörös szőnyegen még mindig elő számú trend! ...


Frizura vékony szálú hajból
4 frizura, ami meglepően dúsnak mutatja a vékony szálú, erőtlen hajat
Képek ...

Frizura tippek Nicole Kidman-től
Az ausztrál színésznőről köztudott a nőies, kifinomult megjelenés, amit a már védjegyévé vált vörös haja kölcsönöz neki, amit sokféle stílusban és árnyalatban mutatott már meg a nagyérdeműnek. Most megmutatjuk, hogy hogyan variáld a frizurád Nicole Kidman módon: ...

Frizuratrend: új színek, formák és fazonok
A sztárok újra divatba hozták a rövid hajat - úgy látszik, a kényelem nekik is sokat számít, hiszen egy rövid frizurával jelentősen lecsökkenthetjük a reggeli készülődés idejét, ráadásul a hirtelen melegre fordult időben is sokkal kellemesebb.

Frizurakészítési tippeket adni attól bájosabb és sikkesebb módon, mint ahogy Samantha Hahn teszi, nem nagyon lehet - ő ugyanis videó vagy fotók helyett szépséges rajzokkal mutatja be, melyek a legfőbb lépései a különböző hajviseletek előállításának.

~
Hogyan hordjuk a hajunkat nyáron?
Néhány egyszerű tipp a strand- és nyaralófrizurához.

Stílusos ~ hajtípustól függetlenül
A legfrissebb hajtrendek hajhossztól függetlenül a levegős, laza és dús frizurát részesítik előnyben. A 130 éves múlttal rendelkező Rowenta szépségápolási márka most három újonnan bevezetett, otthoni használatra tökéletesített termékét mutatja be.

Vannak olyan ~típusok, melyeknél elkerülhetetlen a haj károsodása, sőt, egyenesen ez szükséges a kívánt forma kialakításához. Ma már ugyan nem igazán divat, de pár évtizeddel korábban a nők bőszen tupírozták a hajukat.

A hajfonatok örök visszatérők a ~divatban. Lehet szó sok, vékony fonatról, vagy akár egy nagy, lófarokfonatról. Elkészítésük nagyon egyszerű, hiszen mindenki tud fonni. Egyszerűen kösd alacsony copfba hajad, rögzítsd hajgumival.

Az Essential Looks bemutatóján jártunk, és az új ~ trendekkel ismerkedtünk. Idén a Spirit Collection hódít, melynek irányzata a School's Out, a New Romance és az East. Cél, hogy a kifutók divatját a mindennapokban is hordhatóvá formálják, és könnyen elkészíthető stílusokat nyújtsanak.

Kezdőlap » Szépségápolás » Tavaszi megújulás! Jöhet a ~ váltás!
Tavaszi megújulás! Jöhet a ~ váltás!
Tavaszi megújulás! Jöhet a ~ váltás! ...

- Én, akit tudok, lebeszélek róla, a fekete ugyanis egyáltalán nem emeli ki a ~ vonalát. Tél közeledtével egyébként is kivilágosodik mindenki, tapasztalataim szerint ilyenkor nem szeretjük a sötét színeket.
- Egyenes vagy göndör?

~
Bármilyen korról legyen is szó, stílustól és divattól függetlenül, a haj mindig a szépséget, az ékességet jelentette viselője számára. A ~ üzenetet közvetít a világ felé az illető vallási hovatartozásáról, társadalmi státuszáról, kulturális identitásáról.

~
Egyetlen frizurán belül különböző hosszúságú tincsek, a rövid és a hosszú kontrasztja, meglepő aszimmetriák fedezhetők fel a férfi és a női frizurákban is.

~, smink
Segítünk, hogy megtalálhasd a hozzád legjobban illő frizurát és sminket. Haj és smink tippjeink segítségével a tökéletes...
Így hordd ...

~ őszre-télre - egy percben
Bad hair day - mondja az angol arra, hogy egy rossz ~ tönkre vághatja az egész napot. Az ápolt egészséges haj mindig divat - idén őszre és télre a tükör sima és a lágy-hullámos fazonokat ajánlják a szakemberek.
tovább olvas
2005.10.04 ...

Új ~
Mielőtt fodrászhoz mennénk jobbnál-jobb frizurákra akadunk a magazinokban vagy az internetes portálokon. Azt ugyanakkor meg kell jegyeznünk, hogy érdemes a fodrászunk segítségét kérni a keresgélés közben is.

~ kevés energiával
Jó hír a lustáknak: nem csak akkor lehet elbűvölő a hajunk, ha órákat állunk tükör előtt. Néhány...
Apró trükkök a tökéletes szépségért ...

Milyen ~ illik az arcomhoz?
Mikor újítani akarunk, jól át kell gondolnunk, hogy milyen frizurát válasszunk, hiszen nagyon meghatározó. Nem mindegy, hogy milyet választunk, se hosszban se színben. Minden arcformához más ~ dukál, most ezekre kapunk választ.

Ragyogó ~
Ragyogó, hullámos loknik - egyetlen férfi sem tud ellenállni nekik, hát még, ha egy kicsit megbolondítjuk őket.

Alkalmi ~ videók
esküvői frizurák, báli frizurák
Hajápolás házilag
Hajpakolás száraz hajra, Ricinusolaj hajra ...

~trend: A mai frizurákra leginkább az individualizmus és a nonkonformizmus jellemző: mindez arról szól, hogy ismered a hajadat és tudod, mit tudsz kihozni belőle és olyan frizurát választasz, ami leginkább illik saját egyéni stílusodhoz.

A ~ előnye, hogy rövidsége miatt nem melegíti a tarkódat, hátadat. Akár strandon, akár otthon könnyen szárad és egyáltalában nem kell vele napi szinten sokat bíbelődni. Például az otthoni hajfestés is egyszerűbbé válik.

- ~ a kánikulában
A bőr védelméről már mindenki tud, de arra kevesen gondolnak hogy a napfény a hajunknak is igen ártalmas.
Nyáron használj olyan hajvédő készítményt ami tartalmaz UV szűrőket, így kevésbé fog a hajad kiszáradni és töredezni.

A ~ önmagában hiába tökéletes, ha a hozzá tartozó arcnak nem adja meg a harmonikus keretet...Hiába vágyunk folyóiratokban megjelenő modellek, csinos reklámarcok vagy színésznők, színészek jól kitalált hajkölteményeire, nekünk nem biztos hogy jól áll...

2010-es ~divat
Szilveszteri és újévi hagyományok
Valentin nap története
Afrikába egész évben az Afrika Specialistával!
Újabb titok! Ismerd meg a tökéletesen szép és feszes bőr titkát!
Janicsák Veca elkényezteti szeretteit
MILUPA-Tápszereket vontak ki a forgalomból
Téli sportok örömei ...

Hajas László ~ tippjei

Karácsony és szilveszter közeledtével az ünnepi készülődés lázában égünk. Díszbe öltöztetjük lakásunkat, hetek óta tervezgetjük a karácsonyi vacsora fogásait, a szilveszteri buli falatkáit, mesés ajándékokat vásárolunk szeretteinknek.

Szenvedés a szép ~ ára? Visszafordítani az idő kerekét? Arcfiatalítás műtét nélkül 5-15 évet is fiatalít a botox Fiatalodjon Ön is 5-10 évet! Aranyos szépség /Arcfiatalítás aranyszálbehúzással/ Tanácsok szőrmentén Hogyan szabaduljunk meg akár véglegesen a szőrszálaktól?

A merevebb ~ csak a sóborította hajszálak miatt van, a haj dúsabbnak hat, de azonnal és végérvényesen kiöblíthető. A folyamatos - mondjuk egész nyáron át tartó - tengervízi fürdőzés és a napsugarak azonban megteszik a hatásukat, a haj kifakul, szárazzá válik.

Az afro~ kényelmes és praktikus viselet. Rengeteg sportoló, táncos és zenész hordja így a haját, hogy a rakoncátlan tincsek ne lógjanak a szemükbe, ezen kívül, pedig nem igényel minden napos ápolást, fésülést.
A tévhittel ellentétben rendkívül egészséges hajviselet is.

Egyes felmérések szerint, melyet több ország fiai között végeztek: a legszexisebb női hajviselet a szabadon szálló loknis, hullámos, fürtös ~. Ez pedig hölgyeim a kegyelemdöfés az egyenes, tépett és ritkított hajnak, melyet immár teljes bizonyossággal jó időre száműznek a rakoncátlan fürtök! ...

Így jöhetnek létre olyan groteszk pillanatképek az utcán, mint egy ötvenes nő, lángvörös rövid bubifrizurával, mintha egy nyolcvanas évekbeli magazin ~oldaláról utazott volna időt. Két jól megpakolt bevásárlószatyorral erősíti karjait, melyekből kilóg a zeller és a káposzta.

Még a szögegyenes hajúaknak is szükségük lehet némi segítségre, mikor hajukat szárítják, és el akarják kerülni, hogy a ~ szálkás, kócos hatású legyen. Hiszen a szárítás - történjen bármilyen alacsony hőfokon - bizony károsítja a hajszálakat.

A ~ néhány hosszabbra hagyott tinccsel formabontóvá és merésszé válik. Szárítsd meg a hajadat körkefén tincsenként, majd csillámzselével csipkedd fazonra a szálakat, hogy ragyogóvá váljon a frizurád! ...

A ruha és a kiegészítők beszerzése, a smink és a ~ ráadásul nem is olcsó mulatság. Épp ezért fontos, hogy a bálon jól is érezzük magunkat. Már fél siker, ha kedvesünkkel vagyunk, kellemes a társaság és a hely, jó a talpalávaló és a megjelenésünk tökéletes.

Előnyös a szemöldökig érő frufru, az állig érő bubi~, amit hátul egy kicsivel rövidebbre vágnak. A hullám vagy a göndör haj szintén szélesíti az arcot.

Azonban ha valakinek gyenge, vékonyszálú a haja, akkor mindezt nem könnyű elérni, hiszen a felturbózott ~ könnyen lelapul zsíros érzést hagyva maga után a dúsító termékektől.

haj, hajápolás, hajmosás, egészséges haj, szép haj, hajhullás, ~, hajkorona, hajfesték, hajfestés, hajszín
Partnereink ...

Bordós-lilás Reem Acra 2009. Pre-Fall kreációja eredetileg is remek darab, az övvel mégis sikerült feldobnia. Fekete hajhoz jobban illett volna ez a szín, de szerencsére ~választása is sikerült, a hátrafogott haj még jobban kiemeli a ruha szépségét.
Heidi Klum a 66. Golden Globe Díjátadón ...

A Szantál Portálon is olvasható számos jótanács és intelem ebben a témában, de az önelfogadással a legdrágább rúzs, a legdivatosabb ruha vagy ~ sem veheti fel a versenyt. Ez az az alap, ami csak fokozható a saját egyéniséghez és adottságokhoz jól kialakított külsőségekkel.

Előnytelen: Azt gondolnánk, a szép barna bőrön minden jól mutat. Erre Lopez kisasszony szépen rácáfolt, ugyanis ez a fekete ruha szinte agyonnyomja őt. A szorosra fésült ~ és az erős smink teszi teljessé az amúgy is kaotikus megjelenést.

Tipp Így készül a ~
A haj teljesen száraz kell, hogy legyen. Egy stílfésűvel válasszunk le elől egy részt. A tincseket tartsuk feszesen a magasba és a másik kezünkkel a fésűvel fésüljük át, majd kb. 30 centiméterről fújjuk be hajlakkal.

Festés, dauerolás, hajkiegyenesítés, hajlakk, hajhab, hajzselé, hajpakolások…stb. segítenek létrehozni nap mint nap az ápolt külső eléréséhez nélkülözhetetlen szép ~ megformázását.
Tovább...
...

Ezzel ugyanis elősegítjük a faggyútermelődést, a hajunk hamarább fog zsírosodni és nehezebb lesz a ~készítés. Trükk: ha azt akarjuk, hogy hajunk dúsabbnak tűnjön, hajtsuk előre a fejünket és úgy szárítsuk meg a hajszárítóval.

A banánsárga darabot nézegetve már csak azt nem értem, miért kell a folyton zsírosan fénylő hajkoronát a fej A pontjától oly' távol eső B pontjába helyezni. Lehet, hogy ez nem is ~, hanem egy kényszeresség eredménye? Egyre megy, a lényeg továbbra is a kabát.

De néha hiába a sok szárításba, vasalásba ölt idő, a végeredmény soha nem ugyanaz. Mindegy, hogy hosszú, vagy rövid, a megfelelő ápolást minden hajtípus megérdemli. De vajon mire van szüksége tincseinknek? Íme, 6 tipp, amivel még gyönyörűbbé tehető a ~! ...

A nők szinte minden korban hosszú hajat viseltek, s azt többnyire művészi kontyba rendezték. Csak a múlt század elején jött divatba a "bubi~". Egyes népeknél (kínaiak, török törzsek, tatárok) évszázadokon át volt szokás a haj nagy részének leborotválása, az úgynevezett varkocsviselet.

Lásd még: Lásd még: Mit jelent Szépség, Smink, Kiegészítők, Kozmetika, Öltözködés?

◄ Folyékony szappan   Frizura divat ►
 
RSS Mobile