Kezdőlap (Frizura)

 Divat-Szépség 

Kezdőlap  
 
 
Kezdőlap » Divat-Szépség » Frizura


 

Frizura

Divat-Szépség  Folyékony szappan  Frizura divat

Frizura divat, Női frizurák, Alkalmi frizurák
2013-ban a rövid és a félhosszú frizura a divat. A rövid hajhoz számtalan fazon és stílus felhasználható, ráadásul a reggeli készülődést is felgyorsítja, ha kevesebb munka van a frizuránkkal.


választási tanácsok minden korosztálynak
Sokszor nem könnyű megtalálnunk azt a t, ami jól áll és egyben illik a korunkhoz is.

Frizurabajnokság!
Időigényes elkészíteni, de mindig telitalálat egy igazán különleges vintázs frizura! A vörös szőnyegen még mindig elő számú trend! ...

tippek Nicole Kidman-től
Az ausztrál színésznőről köztudott a nőies, kifinomult megjelenés, amit a már védjegyévé vált vörös haja kölcsönöz neki, amit sokféle stílusban és árnyalatban mutatott már meg a nagyérdeműnek.

Frizuratrend: új színek, formák és fazonok
A sztárok újra divatba hozták a rövid hajat - úgy látszik, a kényelem nekik is sokat számít, hiszen egy rövid frizurával jelentősen lecsökkenthetjük a reggeli készülődés idejét, ...

készítési tippeket adni attól bájosabb és sikkesebb módon, mint ahogy Samantha Hahn teszi, nem nagyon lehet - ő ugyanis videó vagy fotók helyett szépséges rajzokkal mutatja be, melyek a legfőbb lépései a különböző hajviseletek előállításának.

Frizura
Hogyan hordjuk a hajunkat nyáron?
Néhány egyszerű tipp a strand- és nyaralófrizurához.

Vannak olyan típusok, melyeknél elkerülhetetlen a haj károsodása, sőt, egyenesen ez szükséges a kívánt forma kialakításához. Ma már ugyan nem igazán divat, de pár évtizeddel korábban a nők bőszen tupírozták a hajukat.

A hajfonatok örök visszatérők a frizuradivatban. Lehet szó sok, vékony fonatról, vagy akár egy nagy, lófarokfonatról. Elkészítésük nagyon egyszerű, hiszen mindenki tud fonni. Egyszerűen kösd alacsony copfba hajad, rögzítsd hajgumival.

Az Essential Looks bemutatóján jártunk, és az új trendekkel ismerkedtünk. Idén a Spirit Collection hódít, melynek irányzata a School's Out, a New Romance és az East.

Kezdőlap » Szépségápolás » Tavaszi megújulás! Jöhet a frizura váltás!
Tavaszi megújulás! Jöhet a frizura váltás!
Tavaszi megújulás! Jöhet a frizura váltás! ...

- Én, akit tudok, lebeszélek róla, a fekete ugyanis egyáltalán nem emeli ki a vonalát. Tél közeledtével egyébként is kivilágosodik mindenki, tapasztalataim szerint ilyenkor nem szeretjük a sötét színeket.
- Egyenes vagy göndör?

Frizura
Bármilyen korról legyen is szó, stílustól és divattól függetlenül, a haj mindig a szépséget, az ékességet jelentette viselője számára.


Egyetlen n belül különböző hosszúságú tincsek, a rövid és a hosszú kontrasztja, meglepő aszimmetriák fedezhetők fel a férfi és a női kban is.

Frizura, smink
Segítünk, hogy megtalálhasd a hozzád legjobban illő frizurát és sminket. Haj és smink tippjeink segítségével a tökéletes...
Így hordd ...

őszre-télre - egy percben
Bad hair day - mondja az angol arra, hogy egy rossz tönkre vághatja az egész napot.

frizura kevés energiával
Jó hír a lustáknak: nem csak akkor lehet elbűvölő a hajunk, ha órákat állunk tükör előtt. Néhány...
Apró trükkök a tökéletes szépségért ...

Ragyogó
Ragyogó, hullámos loknik - egyetlen férfi sem tud ellenállni nekik, hát még, ha egy kicsit megbolondítjuk őket.

Frizuratrend: A mai frizurákra leginkább az individualizmus és a nonkonformizmus jellemző: mindez arról szól, hogy ismered a hajadat és tudod, mit tudsz kihozni belőle és olyan frizurát választasz, ami leginkább illik saját egyéni stílusodhoz.

A előnye, hogy rövidsége miatt nem melegíti a tarkódat, hátadat. Akár strandon, akár otthon könnyen szárad és egyáltalában nem kell vele napi szinten sokat bíbelődni. Például az otthoni hajfestés is egyszerűbbé válik.

- Frizura a kánikulában
A bőr védelméről már mindenki tud, de arra kevesen gondolnak hogy a napfény a hajunknak is igen ártalmas.
Nyáron használj olyan hajvédő készítményt ami tartalmaz UV szűrőket, így kevésbé fog a hajad kiszáradni és töredezni.

A önmagában hiába tökéletes, ha a hozzá tartozó arcnak nem adja meg a harmonikus keretet...

rövid frizura középkorúaknak
borjú köldöksérv
arcon lévő pattanásszerű kiütések
f1 2012 hova menti el a profilokat
születésnapi sms apáknak
vers testvérnek esküvőre
bedagadt a kutya orra
gyomnövények listája
szép női nemi szerv
borjú köldök sérv ...

2010-es divat
Szilveszteri és újévi hagyományok
Valentin nap története
Afrikába egész évben az Afrika Specialistával!
Újabb titok! Ismerd meg a tökéletesen szép és feszes bőr titkát!
Janicsák Veca elkényezteti szeretteit ...

Hajas László frizura tippjei

Karácsony és szilveszter közeledtével az ünnepi készülődés lázában égünk.

Szenvedés a szép ára? Visszafordítani az idő kerekét? Arcfiatalítás műtét nélkül 5-15 évet is fiatalít a botox Fiatalodjon Ön is 5-10 évet! ...

Vannak szárítás előtti készítmények, melyek enyhén savas összehúzó hatású anyagokat tartalmaznak, melyek a kutikulát zárják, stabilizálják, és így a frizura megtartja formáját még nedves környezetben is.

A merevebb csak a sóborította hajszálak miatt van, a haj dúsabbnak hat, de azonnal és végérvényesen kiöblíthető.

Egyes felmérések szerint, melyet több ország fiai között végeztek: a legszexisebb női hajviselet a szabadon szálló loknis, hullámos, fürtös frizura.

Így jöhetnek létre olyan groteszk pillanatképek az utcán, mint egy ötvenes nő, lángvörös rövid bubifrizurával, mintha egy nyolcvanas évekbeli magazin oldaláról utazott volna időt.

Még a szögegyenes hajúaknak is szükségük lehet némi segítségre, mikor hajukat szárítják, és el akarják kerülni, hogy a frizura szálkás, kócos hatású legyen. Hiszen a szárítás - történjen bármilyen alacsony hőfokon - bizony károsítja a hajszálakat.

A néhány hosszabbra hagyott tinccsel formabontóvá és merésszé válik. Szárítsd meg a hajadat körkefén tincsenként, majd csillámzselével csipkedd fazonra a szálakat, hogy ragyogóvá váljon a d! ...

A ruha és a kiegészítők beszerzése, a smink és a frizura ráadásul nem is olcsó mulatság. Épp ezért fontos, hogy a bálon jól is érezzük magunkat.

Lásd még: Lásd még: Szépség, Smink, Kiegészítők, Kozmetika, Öltözködés

Divat-Szépség  Folyékony szappan  Frizura divat

 
RSS Mobile