Kezdőlap (Barna haj)

 Divat-Szépség 

Kezdőlap  
 
 
Kezdőlap » Divat-Szépség » Barna haj


 

Barna haj

Divat-Szépség  Balenciaga  Bársony

Grandiózus látvány-show főszereplőjeként, hosszú barna hajjal debütált Tóth Gabi
Tóth Gabival ünnepel a megújult Pólus Center
A 'Mi Belvárosunk' - Akkor és most . ...


& napsütötte bőrszín
Ha mediterrán típusú vagy (enyhén lebarnult bőr, világos- vagy sötét ) bármilyen árnyalatú rúzs jól áll neked. Számodra nem léteznek tabuk a sminkpalettán.

Barna hajra
7 Vörös hajra
Eperpakolással szép fényt adhatsz hajadnak, vörös hajad csillogó és élettel teli lesz, ezért bátran alkalmazd az alábbi pakolást! ...

A
A legáltalánosabb színnek nevezném. A legtöbb ember természetes hajszíne és szerencsére egyre inkább a divat felé igyekező szín. És tényleg szép!
A vörös haj ...

Barna hajszínnel láttam meg a napvilágot 24 évvel ezelőtt. Több kísérletezésen is túl vagyok. 13 évesen festettem be először a hajamat, magamnak! a szobámban! Szőke akartam lenni. Nem sikerült. Sajnos másnap az egész iskola nevetett rajtam.

hoz és zöld szemhez bézs alapozót, valamivel sötétebb púdert, korallpiros ajakrúzst használjunk.
Ha barna a hajunk, és sötét a szemünk, világos bézs alapozót és púdert, rozsdavörös a cseresznyepiros ajakrúzst használjunk.

Ha barna hajunk fakó színű, keverjünk samponunkba egy teáskanál cukormentes kakaót, és ezzel mossunk hajat. Teltebb, fénylőbb, szó szerint csokibarnább színűvé varázsolja a hajat! És az illata is finom.

A MAC sminkesei szerint a úak a meleg csokoládébarnával, a mélykékkel, a sötét arannyal, a homokszínnel, és a meleg málna árnyalatokkal hangsúlyozhatják leginkább egyéniségüket.

Ha eredetileg is barna hajjal rendelkezünk, de más árnyalatot szeretnénk, mindig tartsuk szem előtt, hogy a világosabb színből könnyű sötétebbet elérni, de sötétről világosabb színre váltani enyhe, vagy drasztikus színtelenítés segítségével lehet.

Telt tónust ad a nak és kellemesen csillogó lesz, ha kávédarálóval ledarálsz 2-3 csészényi dióhéjat, amit pár csepp növényi olajjal, gyümölcsecettel és némi forró vízzel kenhető masszává keversz ki.

Göndör, barna hajam van, de kb 1éve hullik és elkezdett kiegyenesedni. Úgy 5éve festem, de már kb 1,5 éve csak színező sampont használok, szeretném a természetes színt meghagyni.

Az összes képen jal láthatunk. Ez a természetes hajszíned? Direkt nem vagy hajlandó más színt viselni?

A közepes árnyalatok vagyis a nyár típus képviselői a sápadtabb, enyhén kékesebb vagy okkeresebb arcszínről, barna hajról (gesztenye barnától a sötét barnáig) ismerhetőek fel, általános náluk a vilgoskék, szürkéskék vagy középbarna szem.

Soha nem látott népszerűségnek örvend a . A legtermészetesebbnek ható szín a megfontoltság, a megbízhatóság szimbóluma.

A köznyelvben májfoltnak, az orvosi szaknyelvben chloasmának nevezett bőrfoltok jellegzetesen a terhesség időtartama alatt, általában a második trimeszterben jelentkeznek, és inkább a barna hajú és bőrű nőknél válnak erőteljesebben láthatóvá.

A ú ember folyamatosabban és kitartóbban dolgozik, remekül terhelhető, fát lehet vágni a hátán, nehéz helyzetekben utolsóként válik idegessé.

Gyakorlatilag tombol a barna hajszín divatja. Nem világosbarna, nem feketébe hajlóan sötét, de e kettő véglet között most bátran viselheted a barna bármelyik árnyalatát.

A közepes bőrtípusba tartozó, sötétbarna vagy mogyoróbarna szemszínhez egyértelműen a rezes barna, és a sötétebb szín illik.

A két gida, a barna hajú Dóri és a szőke Móni nagyon kedves lányok, bár Dóri nem túl beszédes. Ez azért lehet, mert ő még csak tizenhét éves, és egy éve van a csapatban.

Tipp festetlen hajra: Színező sampon fekete-ra >>
A gyakorta mosott vagy vegyszerekkel kezelt hajnak további védelemre és ápolásra van szüksége.

Frizuratrend: A világ mozilázban égett, ezért értelemszerűen a hollywoodi dívák frizurája lett a hétköznapok irányadó trendje - így vált a gyönyörű, barna hajú Ava Gardner a ’40-es évek stílusikonjává a második világháború közepette.

Zöld szemem, és vöröses-am van. Milyen szinek állnak jól, hogy kiemeljék a szememet ??
Gyermekeink
Tükröm-tükröm ...

Az utolsó öblítővízbe keverve
- ecet (barna hajúaknak) vagy
- citromlé (szőkéknek) ...

borítóképek facebookra lányoknak
krepp haj
szép ú lányok
www arczsibbad ...

Az alapszínednél néhány tónussal világosabb vagy élénkebb melírtincsek elixírként működnek. Barna hajba világosabb barna vagy rézvörös, a világosbarnába mézszőke, a bézsszőkébe aranyszőke csíkokat ajánlanak a mesterfodrászok.

Látványos eredményt hosszú távon, rendszeres használattal hoz. A bodzalé bársonyosan meleg árnyalattal üdíti fel az eredeti szint. Télire ajánlatos lefagyasztani, így az év bármely szakában használhatjuk.

Színésznők közül a két Jessica, Miss Biel és Miss Alba gondolta úgy, hogy ecset alá veti barna hajzuhatagát. A ,,contra' csapatot Ciara és Rihanna erősítik, akik kart-karba öltve versenyezhetnének ,,az év legrondább frizurája' címért.

Szintén nagyon jól áll, ha fehér a bőröd, hiszen igazi tavaszias kontrasztot ad az arcodnak. Ennél a színnél úak vannak viszont előnyben, mert a szőkével túl 'Dr. Szöszis' lehet az összhatás.

Ezt követi a barna haj, kb. 100 000-rel. A legkevesebb hajszála a vörös hajúaknak van, kb. 90 000.
A fejbőr ideális állapotban ásványi-anyagokban gazdag. Ez a gazdag közeg a hajhagymáknak a legfontosabb.

A szőke haj szálainak szerkezete is eltér a sötétebb változatokétól. Az egyes szálak vékonyabbak, sérülékenyebbek, ám sokkal több van belőlük, mint például a úak hajszálaiból. Ám ez a sérülékenyebb szerkezet nagyobb odafigyelést is igényel.

Lásd még: Lásd még: Szépség, Smink, Hajszín, Szépségápolás, Vörös haj

Divat-Szépség  Balenciaga  Bársony

 
RSS Mobile