Kezdőlap (Bajusz)

 Divat-Szépség 

  » »
 
   

Bajusz

Divat-Szépség  Asics  Balenciaga

Bajusztájék borotválkozás előtt
Legfrissebb cikkek a témában
A fogfehérítés - orvosi kezelés és házi praktikák 5 tipp a szép és egészséges bőrért Mi okozhat hajhullást? Aloe vera - Mire jó? Hogyan válasszuk ki a megfelelő kozmetikumot?


Dr.Bajusz Huba

MPHEST vezetőségének választott tagja (1994-2006)
(Magyar Plasztikai Helyreállító és Esztétikai Sebész Társaság) ...

Szórakozással és bajusznövesztéssel a prosztatarák ellen
A prosztatarák megelőzésének fontosságára hívja fel a figyelmet a Movember kampány, ...

Bajuszkától a brazil fazonig
Mit tegyek a lakkozástól megsárgult a körmeimmel?

női bajusz eltüntetése
hegek eltüntetése otthon
szemránc eltüntetése házilag
veralafutas eltuntetese
szemráncok eltüntetése
sebek gyors eltüntetése
hegek eltüntetése házilag
macskapisi szag eltüntetése
zsirmirigy eltüntetése
vizeletszag eltüntetése ...

Miley Cyrus bajuszt növesztett!
Miley Cyrus egy esti televíziós műsorban érezte magát annyira jól, hogy a műsorvezető arra is rá tudta venni, hogy álbajusszal az orra alatt adjon interjút.
Elolvasom » ...

A tömött bajusz és a szőrös mellkas a sztereotípiák szerint a macsó 'eszköztárának' elengedhetetlen kellékei.

rövidebb szálka vagyis bajusz (arista) van, e szerint a búzának szálkás v. bajuszos és tar-, tariska v. szálkátlan fajtáit szokás megkülönböztetni.

Alkalmazhatjuk arcon (bajusz, szakáll), valamint hónaljra, bikinivonalra. Ezeken a területeken ún. hagyományos meleg gyantát alkalmazunk, melyet közvetlenül a bőrre viszünk fel, vigyázva, nehogy megégjen a bőr.

Az elmúlt hat évben tizenkét műtéten esett át, a legutóbbiban például speciális fémcsövecskéket ültettek be a felsőajkai közelébe, hogy rögzíthesse a nejlonszálakból készült bajuszát.

Ám ha erősek, vastagok a szőrszálak, esetleg a szakáll- vagy bajusztájékon, a mellbimbók körül is jelentkeznek, vagy a vénuszdombon lévő szőr a köldök irányába terjed, indokolt az alapos kivizsgálás, hiszen ki kell deríteni, ...

Az állig lógó szakáll és a méretes bajusz már a múlté, a ma férfijának illik sima arcbőrrel közelednie hölgyéhez.

A bajusztól leghatásosabban és legtartósabban gyantázással szabadulhatunk meg. A hónaljban, illetve a bikini vonalon található szőrszálakat is gyantázhatjuk. A kar és a lábszár szőrtelenítése fáj a legkevésbé.

Kedves Krisztina! Sajnos májfoltok jelentek meg az arcomon, a bajuszvonalon. Nagyon idegesítenek, mert...
Julia Roberts szépségtrükkjei
A hírességek mindig gyönyörűek, de persze ők sem így ébrednek fel reggelente. Az alábbi...

A lányok többnyire először csak a szemöldöküket szedetik esetleg a bajuszukat, otthon krémmel szedik le a lábukról a szőrt, esetleg borotvát használnak.

A hideggyanta csak karra, lábra és bajuszra javasolt, intimszőrzetre és hónaljra nem, mert egyenetlen a szőrzet növekedése és a bőr is sokkal érzékenyebb.

... a gyantázást! A gyantázással sérül a hámréteg, ezek a helyek pigmentálódhatnak! Ismerős az ajkak feletti barna folt nyáron? Bajuszgyanta (és egyéb gyantázás) után csak fényvédővel menjünk a napra! Pigmentfoltok megelőzéséről erre többet!...

Az erősebbik utcai viseletét nézve megállapíthatjuk, hogy a khaki itt kihalófélben van, és Londonban valahogy a férfiak is jobban érezték a színeket és mintákat, no meg a bajuszt.
Kapcsolódó cikkek: ...

Ez a csúcstechnika nemtől függetlenül egyaránt alkalmazható, bármely testfelületnél, de nőknél leginkább a bajusz, áll, bikini vonal, hónalj, láb, míg a férfiaknál a váll, hát, has, kézfej szőrtelenítése a leggyakoribb.

Lásd még: Lásd még: Botox, Szépség, Szőrtelenítés, Hasplasztika, Szépségápolás

Divat-Szépség  Asics  Balenciaga

 
RSS Mobile