Kezdőlap (Bajusz)

 Divat-Szépség 

Tudod-e, hogy mi mi? MiMi az útmutató tudástár.
  » »
 
   

Bajusz

Divat-Szépség  Bad Boys  Balenciaga

Bajusztájék borotválkozás előtt
Legfrissebb cikkek a témában
A fogfehérítés - orvosi kezelés és házi praktikák 5 tipp a szép és egészséges bőrért Mi okozhat hajhullást? Aloe vera - Mire jó? Hogyan válasszuk ki a megfelelő kozmetikumot?


Dr.Bajusz Huba

MPHEST vezetőségének választott tagja (1994-2006)
(Magyar Plasztikai Helyreállító és Esztétikai Sebész Társaság) ...

Szórakozással és bajusznövesztéssel a prosztatarák ellen
A prosztatarák megelőzésének fontosságára hívja fel a figyelmet a Movember kampány, amelynek zárásaként november 25-én és december 1-jén is bulizni invitálják a szórakozni vágyókat Budapesten.
megosztom: ...

Bajuszkától a brazil fazonig
Mit tegyek a lakkozástól megsárgult a körmeimmel?

A tömött bajusz és a szőrös mellkas a sztereotípiák szerint a macsó 'eszköztárának' elengedhetetlen kellékei.

rövidebb szálka vagyis ~ (arista) van, e szerint a búzának szálkás v. ~os és tar-, tariska v. szálkátlan fajtáit szokás megkülönböztetni.
- Ezenkívül arra is tekintettel vagyunk vajon a virágpelyva vagyis toklász zab módjára takarja-e a szemet v. nem.

Az elmúlt hat évben tizenkét műtéten esett át, a legutóbbiban például speciális fémcsövecskéket ültettek be a felsőajkai közelébe, hogy rögzíthesse a nejlonszálakból készült ~át. 'Legalább fél órát vesz igénybe, hogy behelyezzem a nejlonszálakat, és ugyanennyi ideig tart az eltávolításuk is.

Az újhagyma zöld szárát illetve a ~át ollóval levágjuk. A csirkemellet megmossuk, majd konyhai papírtörlővel leszárítjuk. Szintén ollóval falatnyi darabokra vágjuk.
Egy serpenyőben felmelegítjük az olívaolajat, majd ollóval az újhagymát vékonyan felkarikázzuk, és rádobjuk a meleg olajra.

Az egyedülálló, 33°-ban elforduló borotvafej az arcélen található összes szőrszálat eléri, így a problémás területeken is rendkívül alapos borotválkozást biztosít, de precízen alkalmazható a pajesz, a ~ vagy a szakáll átalakításához is.

Ám ha erősek, vastagok a szőrszálak, esetleg a szakáll- vagy ~tájékon, a mellbimbók körül is jelentkeznek, vagy a vénuszdombon lévő szőr a köldök irányába terjed, indokolt az alapos kivizsgálás, hiszen ki kell deríteni, nem áll-e a háttérben súlyosabb probléma.

Az állig lógó szakáll és a méretes ~ már a múlté, a ma férfijának illik sima arcbőrrel közelednie hölgyéhez.

A legkényesebb részeken használj ~ra való keskeny gyantacsíkot. Ha nincs problémád a meleggyantával, és gyakorlott vagy, akkor is inkább a külső részeken alkalmazd. Mivel a forró gyanta égési sérüléseket is okozhat, ha teljes csupaszságot szeretnél, akkor keress egy megbízható kozmetikust.

A ~tól leghatásosabban és legtartósabban gyantázással szabadulhatunk meg. A hónaljban, illetve a bikini vonalon található szőrszálakat is gyantázhatjuk. A kar és a lábszár szőrtelenítése fáj a legkevésbé.
Ezzel a módszerrel a teljes szőrszálat el tudjuk távolítani a szőrtüszőből.

Kedves Krisztina! Sajnos májfoltok jelentek meg az arcomon, a ~vonalon. Nagyon idegesítenek, mert...
Mehetek-e szoláriumba, ha szőrtüszőgyulladásom van?
Szia Kriszta! Nem tudom mit csináljak.... A lábamon epilálás után még napokkal is lehet látni a...

A hideggyanta csak karra, lábra és ~ra javasolt, intimszőrzetre és hónaljra nem, mert egyenetlen a szőrzet növekedése és a bőr is sokkal érzékenyebb. Használata után allergiás tünetek is felléphetnek, sőt a szőr újranövekedés közben gyakran visszafordul és belenő a bőrbe.

... a gyantázást! A gyantázással sérül a hámréteg, ezek a helyek pigmentálódhatnak! Ismerős az ajkak feletti barna folt nyáron? ~gyanta (és egyéb gyantázás) után csak fényvédővel menjünk a napra! Pigmentfoltok megelőzéséről erre többet!...

Az erősebbik utcai viseletét nézve megállapíthatjuk, hogy a khaki itt kihalófélben van, és Londonban valahogy a férfiak is jobban érezték a színeket és mintákat, no meg a ~t.
Kapcsolódó cikkek:
Szőrme, leopárdminta, bőr és vörös rúzs » ...

A lényeg tehát, hogy a lézeres kezelés fájdalommentesen, gyorsan és hatékonyan szünteti meg a szőrszálak újraképződését. Ez a csúcstechnika nemtől függetlenül egyaránt alkalmazható, bármely testfelületnél, de nőknél leginkább a ~, áll, bikini vonal, hónalj, láb, míg a férfiaknál a váll, hát, ...

Lásd még: Lásd még: Mit jelent Botox, Szépség, Szőrtelenítés, Hasplasztika, Szépségápolás?

◄ Bad Boys   Balenciaga ►
 
RSS Mobile