Kezdőlap (Bajusz)

 Divat-Szépség 

Kezdőlap  
 
 
Kezdőlap » Divat-Szépség » Bajusz


 

Bajusz

Divat-Szépség  Asics  Balenciaga

Bajusztájék borotválkozás előtt
Legfrissebb cikkek a témában
A fogfehérítés - orvosi kezelés és házi praktikák 5 tipp a szép és egészséges bőrért Mi okozhat hajhullást? Aloe vera - Mire jó? Hogyan válasszuk ki a megfelelő kozmetikumot?


Dr. Huba

MPHEST vezetőségének választott tagja (1994-2006)
(Magyar Plasztikai Helyreállító és Esztétikai Sebész Társaság) ...

Szórakozással és bajusznövesztéssel a prosztatarák ellen
A prosztatarák megelőzésének fontosságára hívja fel a figyelmet a Movember kampány, ...

kától a brazil fazonig
Mit tegyek a lakkozástól megsárgult a körmeimmel?

női bajusz eltüntetése
hegek eltüntetése otthon
szemránc eltüntetése házilag
veralafutas eltuntetese
szemráncok eltüntetése
sebek gyors eltüntetése
hegek eltüntetése házilag
macskapisi szag eltüntetése
zsirmirigy eltüntetése
vizeletszag eltüntetése ...

Miley Cyrus t növesztett!
Miley Cyrus egy esti televíziós műsorban érezte magát annyira jól, hogy a műsorvezető arra is rá tudta venni, hogy álbajusszal az orra alatt adjon interjút.
Elolvasom » ...

A tömött bajusz és a szőrös mellkas a sztereotípiák szerint a macsó 'eszköztárának' elengedhetetlen kellékei.

rövidebb szálka vagyis (arista) van, e szerint a búzának szálkás v. os és tar-, tariska v. szálkátlan fajtáit szokás megkülönböztetni.

Alkalmazhatjuk arcon (bajusz, szakáll), valamint hónaljra, bikinivonalra. Ezeken a területeken ún. hagyományos meleg gyantát alkalmazunk, melyet közvetlenül a bőrre viszünk fel, vigyázva, nehogy megégjen a bőr.

Az elmúlt hat évben tizenkét műtéten esett át, a legutóbbiban például speciális fémcsövecskéket ültettek be a felsőajkai közelébe, hogy rögzíthesse a nejlonszálakból készült át.

Ám ha erősek, vastagok a szőrszálak, esetleg a szakáll- vagy bajusztájékon, a mellbimbók körül is jelentkeznek, vagy a vénuszdombon lévő szőr a köldök irányába terjed, indokolt az alapos kivizsgálás, hiszen ki kell deríteni, ...

Az állig lógó szakáll és a méretes már a múlté, a ma férfijának illik sima arcbőrrel közelednie hölgyéhez.

Arcszőrzet alatt gondolunk minden nemkívánatos arci szőrzetre, amely leggyakrabban bajusz formában nő, vagy az állon, homlokon és szemöldök környékén fordul elő.

A tól leghatásosabban és legtartósabban gyantázással szabadulhatunk meg. A hónaljban, illetve a bikini vonalon található szőrszálakat is gyantázhatjuk. A kar és a lábszár szőrtelenítése fáj a legkevésbé.

Kedves Krisztina! Sajnos májfoltok jelentek meg az arcomon, a bajuszvonalon. Nagyon idegesítenek, mert...
Julia Roberts szépségtrükkjei
A hírességek mindig gyönyörűek, de persze ők sem így ébrednek fel reggelente. Az alábbi...

A lányok többnyire először csak a szemöldöküket szedetik esetleg a ukat, otthon krémmel szedik le a lábukról a szőrt, esetleg borotvát használnak.

... a gyantázást! A gyantázással sérül a hámréteg, ezek a helyek pigmentálódhatnak! Ismerős az ajkak feletti barna folt nyáron? Bajuszgyanta (és egyéb gyantázás) után csak fényvédővel menjünk a napra! Pigmentfoltok megelőzéséről erre többet!...

Az erősebbik utcai viseletét nézve megállapíthatjuk, hogy a khaki itt kihalófélben van, és Londonban valahogy a férfiak is jobban érezték a színeket és mintákat, no meg a t.
Kapcsolódó cikkek: ...

Ez a csúcstechnika nemtől függetlenül egyaránt alkalmazható, bármely testfelületnél, de nőknél leginkább a bajusz, áll, bikini vonal, hónalj, láb, míg a férfiaknál a váll, hát, has, kézfej szőrtelenítése a leggyakoribb.

Lásd még: Lásd még: Botox, Szépség, Szőrtelenítés, Hasplasztika, Szépségápolás

Divat-Szépség  Asics  Balenciaga

 
RSS Mobile