Kezdőlap (Melldaganat)

 Betegségek 

Tudod-e, hogy mi mi? MiMi az útmutató tudástár.
  » »
 
   

Melldaganat

Betegségek  Meléna  Mellduzzanat

Melldaganat, CT vizsgálat eredménye

2 éve műtöttek rosszindulatú melldaganattal, és a soron lévő ellenőrzések során minden eredményem jó lett, kivéve a CT vizsgálat eredménye aggaszt, ezért szeretném a véleményét kikérni. A lelet a következő: natív scaneken a máj állományában a VI. és a VII.


Mellrák tünetei, gyógyítása Mellrák tünetei, mell fájdalom és más tünetek melldaganat gyógyítása, melldaganat ,mell fájdalom
PLATINUM SOURSOP Rák ellenes Graviola termék
Mellrák tünetei, gyógyítása
...

A melldaganatok mintegy egyharmada jóindulatú. A kötőszövetekből kiinduló tumort fibromának, a zsírszövetekben keletkezőt pedig lipomának nevezik. A mell tájékán előforduló rendellenességek ciszták, azaz folyadékkal telt üregek is lehetnek.

A melldaganatok többsége kezdetben dudoros megkeményedésként, kisebb fájdalommal kisérve érzékelhető ...

Melldaganatok vizsgálata és kezelése 2. rész
Évtizedek ajándékba
Melldaganatok vizsgálata és kezelése 1. rész ...

Károsítja a nyirokrendszert, anyatejjel a csecsemő agyát, és ~ot okoz. Nekem a legmegdöbbentőbb az volt, mikor megtudtam, hogy minden negyedik ~os férfi, és ugyan úgy megcsonkítják a mellkasukat, mint a nőknél. Ezek után mondják azt a férfiak, hogy ők nincsenek veszélyben.

A bélrendszer daganatai a májba, a tüdőbe, a ~ok a csontokba, a tüdőkbe és az agyba, a tüdőrák az agyba és a csontokba adnak nagy valószínűséggel áttétet. Az áttétek tünetei az érintett szervben okozott károsodástól függnek. Rendszerint fájdalommal járnak.

A Cambridge Egyetem tudósai összesen 13 525 ~tal küzdő nő állapotát figyelték meg hét éven keresztül. A kutatók figyelemmel követték a páciensek alkoholfogyasztási szokásait, valamint testtömegindexük változásait is.

Az emlőben talált zsírcsomó első tapintásra könnyen összetéveszthető a ~tal. Ám a kettő közötti alapvető különbség, hogy míg a zsírcsomó elmozdítható, addig a daganat nem.

Aranyosak amúgy a leírások, mert az egyik azt írja, hogy elképzelhető, hogy hatása van a cimicifuga kivonatnak a ~ra, mert hormonszerű a hatásmechanizmus, a másik készítmény leírásában meg az van, hogy nincs hatása mellrákos sejtekre, mert nem hormontermészetű a hatás. Ezt csak úgy mondom.

Vizsgálatukba a szakemberek 4368 nőt vontak be, akiknél a ~ korai stádiumát állapították meg, majd 25 éven át nyomon követték egészségi állapotukat.

A tamoxifent szedő, napi két vagy annál több csésze kávét elfogyasztó páciensek esetében a ~ kiújulási aránya kevesebb, mint a fele volt ahhoz az arányhoz képest, amit az ennél kevesebb kávét fogyasztó páciensek esetében mértek...

A mammográfia egy olyan speciális röntgen-vizsgálat, melynek segítségével a mell belső szerkezete is láthatóvá válik. A mammográfiás felvételen a vizsgáló orvos megfigyelhet olyan részleteket, melyek a ~ok elkülönítéséhez szükségesek.

Az emlőrák korai stádiumában lévő nők közül az elhízottaknak rosszabbak a túlélési esélyei, mint normál testsúlyú társaiknak - idézte amerikai kutatók megállapítását a HealthDay című ismeretterjesztő portál. Vizsgálatukba a szakemberek 4368 nőt vontak be, akiknél a ~ korai stádiumát ...

tumor észlelését teszi lehetővé, melytől kisebb elváltozást más "valódi" diagnosztikus eszközzel sem lehet kimutatni. Utóbbi időben az MRI-t (mágneses rezonancia vizsgálat), s legalább 30 éve a somatoinfra (hőkamerás felvételek) technikát tartják a biztonságos szűrővizsgálatoknak a ~ok ...

Lásd még: Lásd még: Mit jelent Daganat, Mellrák, Emlőrák, Mammográfia, Daganatok?

◄ Meléna   Mellduzzanat ►
 
RSS Mobile