Kezdőlap (Meddőség)

 Betegségek 

Kezdőlap  
 
 
Kezdőlap » Betegségek » Meddőség


 

Meddőség

Betegségek  MCTD  Mediasztinoszkópia

Meddőség, terméketlenség: esélytelen férfiak
Olvasva: 498
A világ össznépessége rohamosan növekszik, ám ez mégsem vigasztalja azokat a házaspárokat, akiknek valamiért nem lehet gyermeke...
...


Meddőség - vetélés
A fogantatás, terhesség különleges esemény, különleges állapot. Egészséges kisbaba világra hozása számos biológiai változást, alkalmazkodást vált ki az édesanya testében.

meddőség, termékenység
A meddőség nem a nők problémája. Valójában a meddőségért fele-fele arányban felelősek a férfiak és a nők.

Meddőségi vizsgálatok
A meddőségi problémákkal hozzánk forduló párok számára részletes kivizsgálással igyekszünk választ adni terméketlenségük okára.

Meddőséget okozhat a kezeletlen lisztérzékenység?
A lisztérzékenység szerteágazó tünetei miatt a páciensek a legtöbb esetben nem is sejtik, hogy panaszaikat a búza, árpa és rozs elfogyasztása okozza, így nem is fordulnak orvoshoz.

Meddőség, elhízás, szőrösödés
A policisztás ovárium szindróma tünetei
A veszélyes kór akár meddőséget és cukorbetegséget is okozhat. Ismerd meg a figyelmeztető tüneteket! ...

Meddőség

Címkék: meddőség, infertilitás, nemi aktivitás, gyermekáldás, szaporodás, asszisztált reprodukció, mesterséges megtermékenyítés ...

A meddőség és kezelése
Orvosi rovat
Ez semmiképpen nem elítélendő, ugyanis diákként nagyon nehéz gyermeket szülni és nevelni, hacsak nincs erős szülői támogatás.

A meddőségi kezelések sikere megduplázható
A megtermékenyített petesejtek genetikai kódjának feltérképezésével kétszeresére növelhető az in vitro fertilizáció sikerességi aránya - írják a Harvard és a pekingi egyetem kutatói a Cell című lapban ...

Tagelve meddőség
'Nincs méhem, de szeretnék terhes lenni'
Nincs méhem, de szeretnék teherbe esni, ha lesz párom. Bízom abban, hogy esetemben is sor kerülhet méhátültetésre. 2007-ben két magyar...

Meddőség és lisztérzékenység
A Columbia Egyetem kutatóinak vizsgálata szerint a megmagyarázhatatlan okból meddő nők körében az átlagosnál több a lisztérzékeny (cöliákiás).
Az elhízással összefüggő meddőség okai ...

A meddőség elsősorban azt jelenti, hogy egy személy biológiailag képtelen hozzájárulni a fogamzás folyamatához. A meddő szó vonatkozhat azon nők állapotára is, akik képtelenek végigvinni egy terhességet a szülésig.

Tudomány, hírek, Semmelweis Egyetem > Fogalomtár > M > Meddőség (férfi)
A Á B C CS D E É F G GY H I Í J K L M N NY O Ó Ö Ő P Q R S SZ T TY U Ú Ü Ű V W X Y Z ZS 0-9
Meddőség (férfi) ...

Meddőség, infertilitás
Infertiltásról vagy meddőségről akkor beszélünk, ha egy pár védekezés nélkül, normális nemi élet mellett nem képes gyermeknemzésre.

Meddőségről akkor beszélünk, ha fogamzásgátlást nem alkalmazva, rendszeres szexuális élet mellett sem következik be a teherbeesés egy év időtartam alatt.

Meddőségről a gyakorlatban akkor beszélünk, ha egy pár legalább két éve rendszeresen, fogamzásgátlástól mentesen él házaséletet, és nem jön létre terhesség.
- A WHO (Egészségügyi világszervezet) ezt a periódust egy évre teszi.

Meddőség és csökkent tesztoszteron a lisztérzékenységtől?
Világszerte emberek millió szenvednek a lisztérzékenység miatt jelentkező panaszoktól. ...

Férfi meddőségről abban az esetben beszélünk, ha egy férfi egy termékeny nőt nem tud teherbe ejteni. Azon párok esetében, akiknél elmarad a terhesség, 40-50%-ban a férfi a meddőség oka.

Férfi meddőség tünetei, okai, jelei, megelőzése, kezelése, gyógyítása
Rövid leírás
(másnéven: impotencia, Kleinefelter szindróma) ...

A meddőségi kezelésen és petesejt-beültetésen részt vevő túlsúlyos nők rosszabb eséllyel indulnak a teherbe esés terén, mint egészséges testsúlyú sorstársaik.

A férfi meddőség az ondókép alapján ismerhető fel. Az ondót mikroszkóppal vizsgáló számára elsődleges feladat annak eldöntése, hogy a spermatológiai eltérés milyen eredetű. A további kivizsgálást ennek alapján kell megtervezni.

Női eredetű meddőség
Számos dolog kell ahhoz, hogy egy nő teherbe essen, és ki is tudja hordani a terhességet: a férfi eredetű meddőségi okok kizárása mellett egészséges, ép nemi szervek szükségesek, ...

Az ismeretlen eredetű meddőség gyógyítása
Két évet meghaladó meddőség a házasságok mintegy 15-16 százalékában fordul elő. Ez azt jelenti, hogy az egy évben született nők házasságai közül hazánkban kb.

szervezetünkben kialakult bármely probléma, tünet, betegség, panasz hátterében a biológiai szabályozás zavarai állnak. Így van ez a nőgyógyászati betegségek esetében is, mint például a makacs, visszatérő folyások, különféle vérzészavarok, meddőség, ...

Meddőség férfiaknál
A meddőség más néven infertilitás vagy terméketlenség.
Meddőségről akkor beszélünk, ha egy szexuálisan aktív pár esetében védekezés nélkül egy éven át tartó házasélet mellett sem jön létre terhesség.

Meddőség - sterilitás - infertilitás kivizsgálása, kezeléseMeddőségről a gyakorlatban akkor beszélünk, ha egy pár legalább két éve rendszeresen, fogamzásgátlástól mentesen él házaséletet, és nem jön létre terhesség.

Meddőség
Sok sok pár szembesül azzal a szomorú ténnyel, hogy meddők . De mit is takar ez a szó illetve a betegség .

Meddőség, menstruációs problémák - az ösztrogén dominancia tünetei ...

meddőség, vetélés
A meddőségnek, vetélésnek mindig van lelki oka is! Ok lehet tudattalan félelem a terhességtől, gyermekkori sérülések, traumák stb.

Meddőség
Közhelyként hangzik már, de megfelel az igazságnak, hogy az asszonyok a meddőség megszüntetése érdekében minden áldozatra hajlandók.S,hogy mit jelent a gyermek az anyának, az igazán akkor derül ki, amikor nem. Folytatás » ...

Meddőségnek nevezzük, ha egy pár 1 éven át védekezés nélkül rendszeresen él nemi életet, és mégsem fogan terhesség.

Meddőség

Gyakori kísérő jelenség a meddőség. Megakadályozhatja a megtermékenyülést, sőt méhen kívüli terhességet vagy vetélést is okozhat.

meddőségi kivizsgálások
cukorbetegség (dibétesz) kezelések
Szolgáltatási árainkról itt tájékozódhat: árlistánk ...

Lásd még: Lásd még: Cukorbetegség, Daganat, Diabétesz, Depresszió, Allergia

Betegségek  MCTD  Mediasztinoszkópia

 
RSS Mobile