Kezdőlap (Hímlő)

 Betegségek 

Tudod-e, hogy mi mi? MiMi az útmutató tudástár.
  » »
 
   

Hímlő

Betegségek  Himlő  Himlők

Hímlő, Rubeola
A himlő leginkább gyerekeknél jelentkezik. 3-4 héttel a hímlő vírus fertőzését követően, árpaszemcsényi piros körülhatárolt vízhólyagok lepik el a testet. A hólyagok jóindulatúak, csupán annyi a gond velük, hogy viszketnek.


Gyermekkori fülproblémák, fülfájás
Gyermekbetegségek - Bárányhimlő
Gyermekbetegségek: Rózsahímlő (rubeola)
Gyermekbetegségek - rubeola (rózsahimlő)
Gyermekbetegségek - Az oltástól való félelem akár kanyarójárványt is okozhat
Gyermekbetegségek - Veszélyes szabadság
Ha fáj a pici poci - felfúvódás ...

kérdőív, agresszió kialakulása, agresszió kiskorban, aktiv szén, állandó fogszabályzó, arcbor betegsegek, az agresszió kialakulása, az én faszom index, b%u0151rbetegs%u00e9gek k%u00e9pekben, baba kuki foto, baba nemi szervenek betegsegei, baba nemi szervenek kiütese, bárányhimlő, bárányhímlő a ...

Milyen betegség a bárányhímlő?
A bárányhimlő orvosi nyelven varicella, cseppfertőzéssel terjedő járványos, vírusos betegség. Általánosságban a kisgyermekek kapják meg. Szoptatott csecsemőket az immúnis anya anyateje erősen védi. Minél korábban átesik rajta valaki annál kevésbé veszélyes.

Rövid leírás
(másnéven: rózsahímlő)
A rubeola egy jellegzetesen enyhe, gyermekkori kiütéses betegség, amelyet a rubeolavírus okoz. Különös jelentőségét a várandós nők megbetegedése adja, mivel a terhesség korai szakaszában történő fertőzés súlyos magzati károsodást okoz.
Előfordulás ...

Lásd még: Lásd még: Mit jelent Rubeola, Kanyaró, Láz, Himlő, Gyermekbetegségek?

◄ Himlő   Himlők ►
 
RSS Mobile