Kezdőlap (Futószemölcs)

 Betegségek 

Tudod-e, hogy mi mi? MiMi az útmutató tudástár.
  » »
 
   

Futószemölcs

Betegségek  Furunkulus  Függőség

FUTÓSZEMÖLCS
Gyermekek, fiatal nők arcán, esetleg a kézhátakon megjelenő, gyorsan elszaporodó 1-2 mm-es, lapos, bőrszínű vagy halványbarna növedékek.


Futószemölcs, ótvar, rovarcsípés
A gombás fertőzések különösen uszodában, strandon veszélyeztetik bőrünket. Lábujjközökben, lágyékhajlatban jelentkezhetnek a hámló, vörös, nedvedző, viszkető, éles határú területek.

A futószemölcsöt többnyire vírus okozza, mely a legyengült immunrendszet könnybben támadja meg.
A IBR-SYSTEM-el az immunrendszert tudjuk erősíteni, ezáltal a szervezet tud védekezni a vírus ellen.Így kivédhetőek a további fertőzések.
Üdvözlettel
Vitalport ...

A vírusos futószemölcs elvileg ugyanaz mint a közönséges szemölcs, vagyis verruca vulgaris. Nézd meg kérlek a képet, hogy tényleg egyre gondolunk-e, de ha ilyened van, akkor kezeld nyugodtan ezzel a praktikával vagy vérehulló fecskefűvel.
Bekk Ildiko
Válasz ...

Ezen kívül HPV okozza a fiatal nők, gyermekek arcán megjelenő apró futószemölcsöket (verruca plana juvenilis). A nemi szerveken megjelenő, általában 1-2 mm-es, de extrém esetben több cm-es nagyságúra is megnövő szemölcs vagy karfiolszerű tünet a condyloma acuminatum (e.: kondilóma akuminátum).

hólyagok a hason
~
apró pattanások a mellkason
melyik testreszen jelenik meg a baranyhimlo
hogy néz ki a bárányhimlő
himlő a nemi szerven
~ képek
~ a nemi szerven
bakteriális gyomorfertőzés
viszkető hólyag ...

8 éves kisfiamon ~ök vannak. Úszás edzésekre jár, valószínűleg onnan származik a vírus. Bőrgyógyász javaslatára kinyomkodjuk, ecseteljük majd Telvirán kenőccsel bekenjük a szemölcsöket. Járhat közben úszni a fiam?
Válasz: ...

lapos vagy "~ök"): melyek jellemzően a kézháton, talpon alakulnak ki, de sokszor látunk az arcon és a törzsön is belőlük. Fertőzőek, és idővel egyre több keletkezik ha nem távolítjuk el őket. Az arcon és néha a kézháton is találhatunk ún.

~, mely elsősorban gyerekeken és fiatal felnőtteken fordul elő, puha, lapos felszínű, sárgásbarna kiemelkedés, leginkább az arcon és horzsolások környékén.

A bőrgyógyász most még idejében eltávolíthatja az alig észrevehető ~öket és bőrkinövéseket (fibrómákat), amelyek gyakran a hölgyek kezén, nyakán, hónaljában, ritkábban a dekoltázson jelennek meg. Ajánlatos olyan módszert választani, amely után szabad napra menni.

Gyermekbetegség - mondja a bőrgyógyász szakorvos azokra a ~ökre, amelyek leginkább óvodás és...
Aloe verával a bőr egészségéért
Ami mindenre jó, általában semmire sem jó - szoktuk mondani, de az aloe vera a legjobb példa arra, hogy ez...

~ök?
Rendszertelen menstruáció
Terhesség, májgyulladás
Epilepszia, babavárás, terápia
Terhesség, szorongásoldás
EBV-fertőzés
Terhesség, laborértékek
Megszakított közösülés, teherbeesés...
Prolactin probléma, vesebaj
Teherbe esés, meddőség
Terhesség előtti vitaminszedés ...

Egy részük magától eltűnik, de vannak, amelyek terjednek, ezeket nevezzük ~nek. Legjobb ellenszerük a vérehulló fecskefű és a fokhagyma. A szervezet belső támogatására célszerű a máriatövismag alkalmazása, amely májvédő funkcióval bír.

- A szemölcsök lassan növekedni kezdenek, láthatóvá válnak, gyakran hajlamosak - a bőr nyirokkeringését kihasználva - a terjedésre, szóródásra (~).

A méhnyakrákok egy részéért tehát egyértelműen vírusok felelősek. További szemölcsváltozat a '~", amely szinte kizárólag gyerekeken jelentkezik, főleg az arcon. Ez laposabb, mint a közönséges szemölcs, és már néhány lépésnyi távolságról is észrevehetetlen.

Továbbá fájdalomcsillapító, gyulladáscsökkentő, baktérium és vírusölő. A leveleiben rejlő hatóanyagok miatt ma már a kozmetikai ipar is használja. Krémbe keverve például a szeplők, bőrelszíneződések, pigment- és májfoltok halványítására, ~ök kezelésére is kiválóan alkalmas.

miatt csökkent ellenálló képességet talál, a hámsejteket megfertőzve, azokat fokozott osztódásra késztetve, szemölcsképződést indít meg. A szemölcsök lassan növekedni kezdenek, láthatóvá válnak, gyakran hajlamosak - a bőr nyirokkeringését kihasználva - a terjedésre, szóródásra (~).

Eltüntetjük a ~öket, anyajegyeket, fibromákat, a korról árulkodó hámló, barna időskori szemölcsöket lézeres illetve hagyományos műtéti úton.

Lásd még: Lásd még: Mit jelent Stroke, Daganat, Vesebetegség, Meszesedés, Prosztata?

◄ Furunkulus   Függőség ►
 
RSS Mobile