Kezdőlap (Fehérfolyás)

 Betegségek 

Tudod-e, hogy mi mi? MiMi az útmutató tudástár.
  » »
 
   

Fehérfolyás

Betegségek  Fatális familiáris inszomnia  Fehérjevizelés

fehérfolyás
(fluor albus, leukorrhoea) neve alatt közönségesen a nő nemi szerveinek igen különböző megbetegedései rejlenek.


Fehérfolyás - lásd Leukorrhoea
Felláció - a pénisz szájjal történő ingerlése, szájba vétele (orális szex). Régen erkölcsileg elfogadhatatlannak ítélték a szexuális örömszerzés ezen módját, ma pettingként vagy előjátékként elterjedt módszer a szájjal történő közösülés, kielégítés, ingerlés.

Fehérfolyás többnyire a menstruációt követően jelentkezik, a ciklus első felében . Gyakran kíséri ödémásodás és fáradtság. A tünetek kialakulását okozza a lép rossz vérellátottsága, azaz a lépet éltető chi gyengesége okozza.

Fehérfolyás köpölyözése
Főbb tünetek: bőséges sárga, fehér-vörös, sárgás fehér vagy vöröses sárga bűzös hüvelyváladék, áttetsző vagy ragacsos, a hát alsó részén jelentkező fájdalom, alsó hasi fájdalom, gyengeség, fájó alsó végtagok, nemi szervek viszketése.

fehérfolyás
Jó napot kívánok!Az elmúlt hetekben akadt egy kis problémám. A barátommal már lassan 2 évevagyunk együtt, és rendszeres szexuális életet élünk. Természetesenvédekezünk, fogamzásgátlót szedek. Eddig nem volt semmi baj, most viszont1-2 hete olyan panaszom volt, ...
Varicocele ...

Candida ~ Fogyás Hüvelyfertőzés, Hüvelygomba Mellfájdalmak, Mellduzzanat Menopauzális panaszok Menstruációs görcs, fájdalmak Menstruációs zavarok Terhesség alatt Terhesség megtartása
Nyak és Nyak-szervi Betegségek ...

Használható vérszegénység, idegrendszeri zavarok (neuraszténia), impotencia, derékfájás, korai őszülés vagy kopaszodás, nyirokcsomó-megnagyobbodás, túlzott havi vérzés, ~, érelmeszesedés, cukorbetegség, vese és hólyagbántalmak, máj és idegrendszeri megbetegedések esetén.

Milyen női betegség a ~?
A betegség kiváltója a hüvely nyálkahártyájának a gyulladása. Alap esetben minimális folyás nem szokott problémát okozni. Kezelést akkor igényel ha fertőződés hatására komoly hüvelyi folyás jelentkezik.

görcsös köhögés, tüdőtágulás, gombafertőzés, hörghurut, tuberkulózis, asztma, renyhe emésztés, bél- és húgyúti fertőzések, szélszorulás, influenza, nátha, hidegrázás, mandulagyulladás, torokfájás, fertőző betegségek, kelevények, reuma, keringési rendellenességek, elmaradt havi vérzés, ~, ...

Leukorrhoea - fluor albusSárgásfehér váladék távozása a hüvelyből, amit a köznyelv ~nak nevez. Ez a jelenség rendszerint a hüvely vagy a méh fertőződésének vagy olykor a méhnyakban lévő mirigyek túlműködésének a következménye.

A menzesz-közti időszakban a hüvelyből észlelt ~ gyakran nem fertőzéstől ered, hanem okozhatja általános legyengülés, valamilyen szervi betegség következtében, hormonzavar, nemi izgalom, vagy éppen ellenkezőleg, jele lehet a partnertől való idegenkedésnek is.

időszakosan visszatérő ~ minden menstruáció alatt vagy megelőzően
menstruációs molimina
Szin.: premenstruációs szindróma ...

Az élesztőgomba-fertőzés, ami a Candida albicans baktérium túlburjánzása és az érintett területei: a száj, a belek és a vagina, általában a hölgyeknél előforduló probléma. A Candida túlburjánzása számos tünetet okozhat, mint például hüvelyi viszketés, kipirosodás, ~, ...

A hüvelyhám jellegzetesen változik a petefészek által termelt ösztrogén hatására, melyet a hormoncitológiai vizsgálat is tükröz. Megjelenik az élettani ~, a váladék vegyhatása fokozatosan savanyú lesz. Ez a savanyú vegyhatás, az ún. Döderlein-pálcák jelenléte biztosítja a hüvely védelmét.

Lásd még: Lásd még: Mit jelent Folyás, Menstruáció, Hasmenés, Köhögés, Étvágytalanság?

◄ Fatális familiáris inszomnia   Fehérjevizelés ►
 
RSS Mobile