Kezdőlap (Fehérfolyás)

 Betegségek 

  » »
 
   

Fehérfolyás

Betegségek  Fatális familiáris inszomnia  Fehérjevizelés

fehérfolyás
(fluor albus, leukorrhoea) neve alatt közönségesen a nő nemi szerveinek igen különböző megbetegedései rejlenek.


Fehérfolyás - lásd Leukorrhoea
Felláció - a pénisz szájjal történő ingerlése, szájba vétele (orális szex).

Fehérfolyás többnyire a menstruációt követően jelentkezik, a ciklus első felében . Gyakran kíséri ödémásodás és fáradtság. A tünetek kialakulását okozza a lép rossz vérellátottsága, azaz a lépet éltető chi gyengesége okozza.

Fehérfolyás köpölyözése
Főbb tünetek: bőséges sárga, fehér-vörös, sárgás fehér vagy vöröses sárga bűzös hüvelyváladék, áttetsző vagy ragacsos, a hát alsó részén jelentkező fájdalom, alsó hasi fájdalom, gyengeség, fájó alsó végtagok, ...

fehérfolyás
Jó napot kívánok!Az elmúlt hetekben akadt egy kis problémám. A barátommal már lassan 2 évevagyunk együtt, és rendszeres szexuális életet élünk. Természetesenvédekezünk, fogamzásgátlót szedek.

Candida Fehérfolyás Fogyás Hüvelyfertőzés, Hüvelygomba Mellfájdalmak, Mellduzzanat Menopauzális panaszok Menstruációs görcs, fájdalmak Menstruációs zavarok Terhesség alatt Terhesség megtartása
Nyak és Nyak-szervi Betegségek ...

Elkészítés és használat: lásd a fenti teánál!

Fehérfolyásra (külsőleg)
Kamilla ;10 gramm
Kakukkfű ;10 gramm
Fehér árvacsalán ;10 gramm
Vérontófű ; 5 gramm
Palástfű ; 5 gramm ...

Használható vérszegénység, idegrendszeri zavarok (neuraszténia), impotencia, derékfájás, korai őszülés vagy kopaszodás, nyirokcsomó-megnagyobbodás, túlzott havi vérzés, fehérfolyás, érelmeszesedés, cukorbetegség, vese és hólyagbántalmak, ...

Milyen női betegség a fehérfolyás?
A betegség kiváltója a hüvely nyálkahártyájának a gyulladása. Alap esetben minimális folyás nem szokott problémát okozni. Kezelést akkor igényel ha fertőződés hatására komoly hüvelyi folyás jelentkezik.

Leukorrhoea - fluor albusSárgásfehér váladék távozása a hüvelyből, amit a köznyelv fehérfolyásnak nevez. Ez a jelenség rendszerint a hüvely vagy a méh fertőződésének vagy olykor a méhnyakban lévő mirigyek túlműködésének a következménye.

A menzesz-közti időszakban a hüvelyből észlelt fehérfolyás gyakran nem fertőzéstől ered, hanem okozhatja általános legyengülés, valamilyen szervi betegség következtében, hormonzavar, nemi izgalom, vagy éppen ellenkezőleg, ...

időszakosan visszatérő fehérfolyás minden menstruáció alatt vagy megelőzően
menstruációs molimina
Szin.: premenstruációs szindróma ...

A Candida túlburjánzása számos tünetet okozhat, mint például hüvelyi viszketés, kipirosodás, fehérfolyás, valamint fájdalmas közösülés. A bélben és hüvelyben lévő probiotikumok képesek meggátolni a Candida fertőzés kialakulását.

A hüvelyhám jellegzetesen változik a petefészek által termelt ösztrogén hatására, melyet a hormoncitológiai vizsgálat is tükröz. Megjelenik az élettani fehérfolyás, a váladék vegyhatása fokozatosan savanyú lesz. Ez a savanyú vegyhatás, az ún.

Lásd még: Lásd még: Folyás, Menstruáció, Hasmenés, Köhögés, Étvágytalanság

Betegségek  Fatális familiáris inszomnia  Fehérjevizelés

 
RSS Mobile