Kezdőlap (Fehérfolyás)

 Betegségek 

Kezdőlap  
 
 
Kezdőlap » Betegségek » Fehérfolyás


 

Fehérfolyás

Betegségek  Fatális familiáris inszomnia  Fehérjevizelés

fehérfolyás
(fluor albus, leukorrhoea) neve alatt közönségesen a nő nemi szerveinek igen különböző megbetegedései rejlenek.


- lásd Leukorrhoea
Felláció - a pénisz szájjal történő ingerlése, szájba vétele (orális szex).

Fehérfolyás többnyire a menstruációt követően jelentkezik, a ciklus első felében . Gyakran kíséri ödémásodás és fáradtság. A tünetek kialakulását okozza a lép rossz vérellátottsága, azaz a lépet éltető chi gyengesége okozza.

köpölyözése
Főbb tünetek: bőséges sárga, fehér-vörös, sárgás fehér vagy vöröses sárga bűzös hüvelyváladék, áttetsző vagy ragacsos, a hát alsó részén jelentkező fájdalom, alsó hasi fájdalom, gyengeség, fájó alsó végtagok, ...

fehérfolyás
Jó napot kívánok!Az elmúlt hetekben akadt egy kis problémám. A barátommal már lassan 2 évevagyunk együtt, és rendszeres szexuális életet élünk. Természetesenvédekezünk, fogamzásgátlót szedek.

Candida Fogyás Hüvelyfertőzés, Hüvelygomba Mellfájdalmak, Mellduzzanat Menopauzális panaszok Menstruációs görcs, fájdalmak Menstruációs zavarok Terhesség alatt Terhesség megtartása
Nyak és Nyak-szervi Betegségek ...

Elkészítés és használat: lásd a fenti teánál!

Fehérfolyásra (külsőleg)
Kamilla ;10 gramm
Kakukkfű ;10 gramm
Fehér árvacsalán ;10 gramm
Vérontófű ; 5 gramm
Palástfű ; 5 gramm ...

Használható vérszegénység, idegrendszeri zavarok (neuraszténia), impotencia, derékfájás, korai őszülés vagy kopaszodás, nyirokcsomó-megnagyobbodás, túlzott havi vérzés, , érelmeszesedés, cukorbetegség, vese és hólyagbántalmak, ...

Leukorrhoea - fluor albusSárgásfehér váladék távozása a hüvelyből, amit a köznyelv fehérfolyásnak nevez. Ez a jelenség rendszerint a hüvely vagy a méh fertőződésének vagy olykor a méhnyakban lévő mirigyek túlműködésének a következménye.

(fluor albus) Sárgásfehér váladék távozása a hüvelyből, amit a köznyelv nak nevez. Ez a jelenség rendszerint a hüvely vagy a méh fertőződésének vagy olykor a méhnyakban lévő mirigyek túlműködésének a következménye.

A menzesz-közti időszakban a hüvelyből észlelt fehérfolyás gyakran nem fertőzéstől ered, hanem okozhatja általános legyengülés, valamilyen szervi betegség következtében, hormonzavar, nemi izgalom, vagy éppen ellenkezőleg, ...

A fertőzés jelei a hüvelyfal duzzanata, sűrű, krémszerű (nem bűzös) , égő érzés vizeléskor, viszketés. A gombák a hüvelyből más szerveket is megfertőzhetnek, és közösüléskor elkaphatja a partner is.

időszakosan visszatérő fehérfolyás minden menstruáció alatt vagy megelőzően
menstruációs molimina
Szin.: premenstruációs szindróma ...

A Candida túlburjánzása számos tünetet okozhat, mint például hüvelyi viszketés, kipirosodás, , valamint fájdalmas közösülés. A bélben és hüvelyben lévő probiotikumok képesek meggátolni a Candida fertőzés kialakulását.

A hüvelyhám jellegzetesen változik a petefészek által termelt ösztrogén hatására, melyet a hormoncitológiai vizsgálat is tükröz. Megjelenik az élettani fehérfolyás, a váladék vegyhatása fokozatosan savanyú lesz. Ez a savanyú vegyhatás, az ún.

Lásd még: Lásd még: Folyás, Daganat, Antibiotikum, Menstruáció, Immunrendszer

Betegségek  Fatális familiáris inszomnia  Fehérjevizelés

 
RSS Mobile