Kezdőlap (Opel Astra)

 Autó-Motor 

Kezdőlap  
 
 
Kezdőlap » Autó-Motor » Opel Astra


 

Opel Astra

Autó-Motor  Opel Ascona  Opel Astra Cabrio

Opel Astra GTC teszt: izgalmas cégautó
Opel Opel Astra GTC
Szép az Astra kupé, egyetlen lemeze, egyetlen domborulata sem egyezik az ötajtóssal.


Opel Astra Sports Tourer 2.0 CDTi
hirdetés
A karácsonyi jövés-menéshez, családlátogatáshoz, ajándék- és gyerekfuvarozáshoz Ráczéknak az Opel kölcsönözött egy jó kis igáslovat.

Opel Astra Ecoflex - 3,7 literes fogyasztással
Tweet Share on Tumblr
Az Ecoflex-verzió a gyári adatok szerint 3,7 litert fogyaszt az 1,7 literes dízelmotorral. Ősszel kezdődik a forgalmazás.

Opel Astra GTC 1.6 Turbo és 2.0 CDTI miniteszt
Ajtó mínusz, érték plusz: Opel Astra GTC miniteszt
Minden eddiginél önállóbb modell lett az Opel Astra GTC, mellyel gyártója nem titkoltan még magasabbra kívánja magát pozicionálni.

Opel Astra ST 1.4T teszt - Megfontolt magabiztosság
1. oldal / 2 ...

Opel Astra Sedan 1.6 Essentia vs. Suzuki SX4 Sedan 1.6 GLX+ teszt
Szabó Péter
Mérkőzés nyolc menetben ...

Az Opel Astra modellek két évtizede meghatározóak a piacon, ráadásul az aktuális, legújabb verzió mellett a korábbi generáció (Astra G) is megvásárolható Astra Classic II néven.

Az új Opel Astra jóval drágább lett elődjénél, igényesebb utastere, gazdagabb felszereltsége, jobb futóműve és nem utolsósorban szebb formája miatt azonban mégis megismételheti a H-sorozat sikerét.

Opel Astra Sedan menetpróba
A Sedan bemutatásával hétre bővült az Astra család létszáma, hiszen a három - és az ötajtós, a kombi, a furgon, az OPC, valamint a kupé-kabrió már eddig is elérhető volt.

Opel Astra ST hosszú teszt: miről álmodik a magyar?
Kinyomtatom - Elküldöm -Szóljon hozzá ...

Teszt: Opel Astra Sedan
Az új Opel Astra Sedan elegánsan megfogalmazott lehetőség a nagy csomagteret, de mégsem kombit kedvelőknek.
hirdetés ...

Opel Astra 1.7 CDTi Elegance
Az aktuális 1.7 CDTi turbódízel változat minden bizonnyal nagyobb érdeklődésre tarthat számot hazánkban, bár a legmagasabb, Elegance felszereltség ismételten torzítja az összképet.

Az Opel Astra J felzárkózott a kompakt kategória élmenőihez. Megjelenése a legvonzóbbak közé sorolja, és menettulajdonságait tekintve is az élbolyba tartozik.

Az Opel Astra Sedan 1.6i tehát az egyik legjobb választás az Astrák közül, hiszen a motorja jó és takarékos, a csomagtere pedig kifejezetten nagy. Az ára azonban kicsit magas, hiszen 4 090 000 forintba kerül, bár ma már sajnos az 1.

Megszűnik az Opel Astra gyártása Németországban és bezár a Bochumban lévő üzem ...

Opel Astra Sports Tourer
Neve is mutatja, az Astra kombija sportosabb vonalat vett, de csomagtere nem lett kisebb, továbbra is 500 l-es.

Opel Astra: két új ecoFLEX modell, mindössze 99 g/km CO2-vel
Az Astra esetében is a fejlesztés középpontjában a fogyasztás és a CO2 emisszió leszorítása áll, ezért sokféle Start/Stop motorral kapható a sikeres kompakt autó.

Opel Astra
Nagyon sok tunerrel ellentétben Grefót nem egy drasztikus autótörés indította el az autóátépítés felé vezető úton, sokkal inkább az egyedivé válás lehetősége, ...

Az Opel Astra második generációja népszerű Magyarországon. Ez nem csupán az elismert német minőségnek köszönhető. Az általunk próbált Astra Sedan praktikus értékeit a 460 literes csomagtartó jelzi.
Hozzászólok! ...

Az 1990-es évek-ben Magyarországon az Opel Astra Kupa volt azt első 'nyugati' típusra kiírt autóverseny-sorozat.
A Vauxhall részt vesz a BTCC-ben (brit túraautó-bajnokság). Az utóbbi években a Vauxhall nyerte a bajnokságot.

A hivatalos nevén Opel Astra Sports Tourer modell csomagtartója egészen 1550 literig bővíthető, ami ugyan nem kategóriabajnok befogadóképesség, viszont nagyon jól pakolható, s a tervezők nem is akartak feltétlenül megfogni minden egyes liter, ...

A jobban sikerült kupé-kabriók közé tartozik az Opel Astra TwinTop, amely valamelyest masszívabb, a három részben összehajtogatott tetőnek köszönhetően tágasabb az utastere, és kisebb a farrésze.

Talán most változott meg leginkább az Opel Astra hosszú története során, hiszen eddig valamennyi széria inkább beleszürkült a tömege, mintsem kilógott volna a sorból.

Nyugodt szívvel lehet azt mondani, hogy kategóriájának egyik legjobb modellje az Opel Astra J, mindent tud, amit egy modern autónak tudnia kell, mégsem hatásvadász, nem mentek rá feleslegesen a tervezők a sci-fi vonalakra az autó külsejét nézve, ...

Hyundai i30, újraindított 20 esztendős Opel Astra és Chevrolet Cruze
"Konzerv anyagokból" tettük össze az eheti Autó egy SzerpentiNEM műsorunkat - mivel mindenki Genfben...

Suttogó dízel - csak 3,7 litert fogyaszt az Opel Astra 1.6 CDTI
A Hankook új SUV gumiabroncsait szerelik gyárilag újabb prémium modellekre
Vagány crossover a föld alól ...

Manapság ugyan szinte már minden fontos szereplő kínál kupé-kabrió változatot valamelyik, középkategóriás, kompakt modelljéből (BMW 3-as CC, Ford Focus CC, Mazda MX-5 Roadster Coupé, Opel Astra TwinTop, Peugeot 308 CC, Renault Mégane CC, ...

A teljesség igénye nélkül; Opel Astra, Honda Civic, Mazda 3, Kia Cee'd, Hyundai i 30, VW Golf VII, csakhogy az erősebbeket említsem. A Golf ráadásul különösen feladja a leckét, hiszen elnyerte az Év Autója díjat, bár a listaárai magasabbak. 1.

tovább a pittyegés ellenére.) Oldalról is felismerhetők a C4-től származó részletek, ám az autó hátulja egészen újszerű. Szép. Tetszenek ezek a pisztolyalakú hátsó lámpák és a szép nagy fenék. A csomagtartó véleményem szerint hasonlít az Opel Astra ...

Lásd még: Lásd még: Opel, Renault, BMW, Peugeot, Ford

Autó-Motor  Opel Ascona  Opel Astra Cabrio

 
RSS Mobile